Şimdi Ara

iATKOS S3V2 KURULUM YENİ VİDEOLAR EKLENDİ !! (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
682
Cevap
1
Favori
44.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EasyBCD yükle win 7 ye orda macosx seçeneği var onu tıklayıp işaretlersen açılışta göreceksin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda_yaman

abi walla baktım uyumluluk listesine n61jq var bi sürümle uyuşuyordu o hangisiydi unuttum , kalyway torrent çekemiyorum hotfile hesabım var ama kimse de hotfile yüklememiş maşallah hep rapid. kaldım dımdızlak ya

Arda kardeş vuze yükle pc ne orda arama bölümüne yaz kalyway sana şak diye torrenti bulur..tıkır tıkır indirirsin uğraşma öyle rapidle hotfile ile..
  • üstad yurtta kalıyorum ben torrent portları kapalı bu yüzden özellikle hotfile istiyorum zaten :(
  • HP Compaq CQ10-500ST netbook'a kurulma imkan ve ihtimali var mıdır? Varsa DVD okuyucum yok nasıl kuracağım. HP miniler uyumluymuş ama buna uyar mıki?
  • Flash bellek ile kurulum yapabilirsin..ama çevrede mac kullanan birisini bulman lazım.

Yada..Universal USB installer adlı programı yükle..sonra indirdiğin snow leo iso kalıbını flash bellek üzerine kaydet..Linux türevleri bu şekilde yapılabiliyormuş denemen lazım..sonra yeniden başlattığın zaman usb üzerinden başlatırsın kurulum %60 ihtimalle gerçekleşir.. 8gb yada 16gb lık flash bellek bulman lazım..sorun çıkarmasın..daha ufakları sorun çıkarabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi head-breaking -- 3 Mart 2011; 13:17:35 >
  • gece indirdiğim iatkoss3v2 ile kurulum yapmaya çalışıyorum en azından retailden daha da ilerledim :D
    sorun şu :
    boot ekranı geliyor -- "-v" ile başlatıyorum -- msdos gibi yazılar dolmaya başlıyor ama şu yazılardan sonra restart atıyo laptop kendine:

efi_inject_get_devprop_string NULL trying stringdata
    no SMBIOS replacement found.
    Pathed DMI table.
    no DSDT replacement found. Leaving ACPI data as ..
    Starting Darwin x86 .

diyor ve res atıyor.
  • Kurulum ekrana hiç gelmiyor daha dvd yi okumada problem var diyorsun O zaman -v -f busratio=19 ile kurulumu dene..olmadı -v -f -x cpus=1 busratio=21 yaz bi de böyle dene..Ya bi kurulum ekraınını görebilsen gerisi kolay da..
  • Empire efi boot deniyorum su an...
    Oha oldu galiba restart atmadı
    Bı tusa bas dedi devam için bastım gene msdos tarİ yazılar var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda_yaman -- 3 Mart 2011; 14:06:31 >
  • empire efi ile retail yapıyorsun umarım :) yoksa iatkos yapıyorsan olurmu bilmem evet o yazıların sonucunda darkwedar mıdır ne zımbırtı o çıkıyor elinde ışın kılıcıyla altta seçenekler cd yi çkar dvd yi tak.. Şeytan diyo o darkvedarı kaldır yerine İbrahim Tatlıses koy..yada Orhan Gencebay..Süper olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi head-breaking -- 3 Mart 2011; 14:13:54 >
  • Arda sesin çıkmıyor büyük ihtimal kurulum ekranını gördün Kurabilirsen haber ver
  • Ustad valla oldu gibi retail kurulumu basariyo gibiyim partition ayarladım 3 e böldüm harddiski.su anda yukleniyo aman tahtalara vur;)
  • Kendim kuruyorum kadar sevindim hadi bakalım..Bak unutma restart attığın zaman tekrar empire efi cd si ile başlatacaksın Retail kurulum yapıyorsan..çünkü Multibeast ile gerekli patchleri boot olayı chameleonu yüklemen lazım..ama önce update yapman lazım 10.6.6 ya update yap..ondan sonra restart etmeden önce multibeast yükle easy seçeneği ile güzelce bi cracklesinzaten otomatik yükler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi head-breaking -- 3 Mart 2011; 14:34:31 >

• Bu retail kurulum bitince restart isteyecek ve ben de res atarken ellide efiyiyi takıdan gene dımı?
  • Bak restart isteyecek sen restartı at retail dvd yi çıkar empire efiyi tak snow leoyu çaktığın hd yi seç bi güzel açılsın sonra 10.6.6 sürümüne güncelle snow leopardı gene restart isteyecek ama restart atmadan Multibeastı yükle..orda seçenekleri iyi bi oku işaretleyeceklerin varsa işaretle ..easy seçeneği varsa otomatik yapıyor ama ekran kartına göre patch falan yükleyebilir..acele etme sakin sakin.. en son multibeasttan sonra restart et voaaalaa cillop gibi snow leon olacak..büyük ihtimal wifi görmeyebilir ekran kartını tanımaya bilir ama internetten araştırabilirsin ..mutlaka kextleri vardır..hadi bakalım rastgele

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi head-breaking -- 3 Mart 2011; 14:47:27 >

• Tamam ya çok sagol senin sayende tekrar denemeye heveslendim zaten yoksa biliyorsun pes etmiştim :) umarım bu son işlemleri de doğru düzgün hallederim de olur.yalnız ben multibeAst filan indirmedim ekstradan ellide efinin icinde var bunlar değil mı?
  • Multibeastı indir yoksa her açılışta Empire efiyi kullanmak zorunda kalırsın.. Google yaz çıkar....yada bundan sonra win 7 yi yükle ordan indirirsin..flash belleğe yükle..Crackleme yapman lazım Chameleon olmazsa Snow boot edemez tek başına... Neyse yüklü dursunda yavaş yavaş halledersin
  • Tamamdir mac os dayım su an :) ama ne yapıdan bilemedim su an :) su multibeasti halledeyim bir
  • Benim diskim 3 e bölünmüştü. 1. bölümde windows XP kurulu. 2. bölüme iatkos kurdum anlatılanlara göre. LAptop açılışta "boot: error" diye hata veriyor öyle kalıyor ne yapmam lazım acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lamettrie -- 3 Mart 2011; 23:08:35 >
  • Ya ben iatkos s3v2 ye dondüm de kurulumdan sonra perde iniyo restart atınca gri elma ekranında nerede sorun bulamadım ya kesin yanlış bi driver kuruyorum ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihus

Benim diskim 3 e bölünmüştü. 1. bölümde windows XP kurulu. 2. bölüme iatkos kurdum anlatılanlara göre. LAptop açılışta "boot: error" diye hata veriyor öyle kalıyor ne yapmam lazım acaba?

Boot error dediği senin xp de easy bcd kurulu değil..o nedenle görmüyo..açılışta boot menüsü gelince 80 yada 81 yazarsan şak diye açılır sonradan easy bcd yükle xp'ne
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.