Şimdi Ara

iATKOS S3V2 KURULUM YENİ VİDEOLAR EKLENDİ !! (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
682
Cevap
1
Favori
44.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MwaM

10.6.0 retail kurulumla yapsal olmaz mı illa retail için 10.6.3 mü lazım

farketmez ama 10.6.3 kullansan daha iyi ve iboot 3.2 kullan yeni cıkan boot cd
  • quote:

Orijinalden alıntı: head-breaking

10.6.0 retail dvd varsa retail kurulum yaparsın iboot yada empire efi yada pc efi ile..bulabilirsen rebel efi de olabilir ama sonuçta 10.6.6 yada 10.6.7 ye yükseltip Multibeast ile restart etmeden önce cracklemen lazım..

crackten kasıt plist dosyaları felan mı yoksa benim bilmediğim başka bir crack yöntemi mi var :D
  • yok crack falan windows taki gibi
    sadece kext falan duzenliyosun restart atmadan once
  • Tabiki windowstaki gibi crack yok sadece sistem chameleon bootloader oluyor Hacking olayı
  • la onu bilioz :D hocam 2 dir böle ters köşeye yatırıyorsun beni olmuyor ama
  • Snow Leo kextleri aratırken myhack adlı bootloader de bulmuştum... Retail kurulumdan sonra MyHack kuruyorsun artık açılırken elma logosunun yanında MYhack yazıyor diğer bootloaderlerden farklı olarak..
  • Arkadaşlar lütfen yardımcı olurmusunuz bütün herşey tamam ekran kartı ses kartı vs vs her şey tamam network bağlantımı yapamıyorum Anakartım Evga x58 4 way sli yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The.Prodigyy

Arkadaşlar lütfen yardımcı olurmusunuz bütün herşey tamam ekran kartı ses kartı vs vs her şey tamam network bağlantımı yapamıyorum Anakartım Evga x58 4 way sli yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.

eternet kartı ne realtek mi yoksa marwel mi reaştek ise rtl100kexti kullan
  • The.Prodigyy

quote:

Orijinalden alıntı: CESAJANS

The.Prodigyy

Soru: Arkadaşlar merhaba osx kurulumundan sonra driverlerı yüklememe rağmen tanımıyor?Anakartım Evga 4 way sli x58 internete bağlanamıyorum.Kurulumdan sonra hangi driverlerı indirim kurmam gerekli?Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Cevap: Aşağıda yazdığım yükleme kext lerini bulup bir dene bakalım, sanırım sorunların çözülür

Bu kext leri kexts.com dan temin edebilirsin...

Kablolu ethernet için : Network patched w/ R1000SL.kext
    Ses için: Audio patched w/ -actually have the following (voodooHDA.kext/ALCinject.kext/ AppleHDA.kext/HDAenabler.kext/LegacyHDA.kext) Hepsi lazımmı değilmi bilmem? ama HD audio mükemmel çalışıyormuş.

Umarım işin görülür

Yazdım ya daha evvelden sana ?? Görmedinmi bu cevabımı?

Al şunları dene,

RTL81xx OS X DriverRTL81xx OS X DriverRTL81xx OS X Driver

RealtekR1000SL.kext 32/64K NEW update !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CESAJANS -- 27 Şubat 2011; 15:34:18 >

• Abi gönderdiğin bu kext i denedim olmuyor maalesef marvell olması lazım ama yapamıyorum
  • quote:

Abi gönderdiğin bu kext i denedim olmuyor maalesef marvell olması lazım ama yapamıyorum

Sen ilk kurulumda seçmemişmiydin Marvell i?
  • Acı itiraf abi seçmedim:(
  • quote:

Acı itiraf abi seçmedim:(

İyi ne diyem o zaman, baştan seçipte kur, aklın başına gelsin
  • Keşke MacOSX Lion 10.7 Tüm yeni nesil Laptoplara kurulabilen ide destekli olsa..Sata ahci diye başımızı ağrıtmasa..Bsod hatası vermese Zaten Lionu Juliclouda benzetmişler netbook sürümü gibi olmuş Linuxun.. Bekleyelim görelim Bu arada benim Laptobumda bulunan cillop gibi 1 aylık Windows 7 home premium dün durduk yere bi real player programı yükledikten sonra göçtü.. Crack mrack ultimate yükledim

• quote:

Orijinalden alıntı: head-breaking

Keşke MacOSX Lion 10.7 Tüm yeni nesil Laptoplara kurulabilen ide destekli olsa..Sata ahci diye başımızı ağrıtmasa..Bsod hatası vermese Zaten Lionu Juliclouda benzetmişler netbook sürümü gibi olmuş Linuxun.. Bekleyelim görelim Bu arada benim Laptobumda bulunan cillop gibi 1 aylık Windows 7 home premium dün durduk yere bi real player programı yükledikten sonra göçtü.. Crack mrack ultimate yükledim

Hatta ve hatta dvd ile kurulmasa

• Süper olmazmı?
  • Ben şunu öğrendim iki tür PC var Hackintosh kurulabilenler ve kurulamayanlar Yakında Samsung R780 e terfi etmeyi planlıyorum bakalım Gazamız Mübarek olsun Başka yeni nesil Laptop önerisi olanlar varsa önerileri saygıyla bekleriz
  • Arkadaşlar imzamdaki asus n61jq modelini kullanıyorum.
    i7 q720 işlemcim
    ati 5730 ekran kartım
    4gb ramim var .
    Sizce sistemim uygun mu?

Konuyu bugün keşfettim ve gene içimdeki macos x kullanma arzusu arttı. Zaten şu aralar 4. nesil ipod touch ile iOS aşığı oldum bu sebepten macos u da denemek istiyorum.

iATKOS, chamelan (yanlış yazdım galiba ), retail gibi kavramlar nedir açıklar mısınız ?
    Anladığım kadarıyla macos u yükleyebilmek için gereken modifiye bios gibi bişey bunlar.
    Şu anda retail snow leopard (10.6.3 retail dvd iso)buldum indiriyorum ama nasıl yükleyebileceğim hakkında pek bir şey oluşmadı kafamda.

Ayrıca ben oyun olarak wow oynarım ve wow un mac versiyonu da var. Acaba macos yükleyip sürücüleri de sıkıntı çıkmadan halledebilirsem win7 deki performansı alabilir miyim?
  • Makina geldi canavar gibi :)
  • @arda_yaman
    ekran kartin calismaz, zaman harcama bosuna
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.