Şimdi Ara

iATKOS S3V2 KURULUM YENİ VİDEOLAR EKLENDİ !! (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
682
Cevap
1
Favori
44.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ama kext sitesinde ati 5xxx serisi driver gormustum dun ise yaramazmi?
    Yaaaa cok uzuldum su an ne olur olur deyin :)
  • arda_yaman denemen lazım ya herro ya merro..denemeden üzülme..ben denedim üzüldüm Bende sata ahci probleminden dolayı kurulamadı..yoksa kurulurdu sanırım 1800TL lik makineye kurulmaması insanı üzüyor gerçekten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi head-breaking -- 2 Mart 2011; 14:13:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: head-breaking

arda_yaman denemen lazım ya herro ya merro..denemeden üzülme..ben denedim üzüldüm Bende sata ahci probleminden dolayı kurulamadı..yoksa kurulurdu sanırım 1800TL lik makineye kurulmaması insanı üzüyor gerçekten

Nasıl yani ya? Senin imzaandaki laptota Ahci yokmu? yada sadece ide başlantımı var???? İmkansız bişi bu ya, bence tekrar kurcala yanlışın var

• ya bu indirdiğim retail dvd iso dosyası değil rar dosyasında "Snow Leopard 10.6.3.dmg" diyo acaba iso olması gerekmeyecekmiydi?
    2 adet dvd9 aldım 5liraya boşa harcamak istemiyorum bu dvg dosyasını direk içine mi atıcam yoksa iso formatında mı olmalıydı?!
  • CESAJANS abi bu benim laptopta insyde bios var şifresi nedir bilmem ama kilitli bios..ve main seçeneğine gelince bu sata ide ayarları olan yer gri renkli yani müdehale edemeden üzerinden atlayıp geçip gidiyorsun bi bakmışsın exit yes mi no mu bölümüne gelmişsin..bi sadece visulization olayı açık yani sanal olarak belki ahci yapıp windowsun içinden wmware ile snow çalışabilir ama onuda denemedim açıkçası..Zaten dediğim gibi bu makineyi kafa kafaya ya takas edecem yada Samsung R780 alacam 17 inch.. onun satası açıkmış Yani verdiğimiz para ürküttüğümüz kurbağaya değmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi head-breaking -- 2 Mart 2011; 20:29:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: arda_yaman

ya bu indirdiğim retail dvd iso dosyası değil rar dosyasında "Snow Leopard 10.6.3.dmg" diyo acaba iso olması gerekmeyecekmiydi?
    2 adet dvd9 aldım 5liraya boşa harcamak istemiyorum bu dvg dosyasını direk içine mi atıcam yoksa iso formatında mı olmalıydı?!

DMG dosyasıda olur aga onu iso kalıba yazdırabilirsen olur iso yapan program var pc için araştırman lazım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: head-breaking

CESAJANS abi bu benim laptopta insyde bios var şifresi nedir bilmem ama kilitli bios..ve main seçeneğine gelince bu sata ide ayarları olan yer gri renkli yani müdehale edemeden üzerinden atlayıp geçip gidiyorsun bi bakmışsın exit yes mi no mu bölümüne gelmişsin..bi sadece visulization olayı açık yani sanal olarak belki ahci yapıp windowsun içinden wmware ile snow çalışabilir ama onuda denemedim açıkçası..Zaten dediğim gibi bu makineyi kafa kafaya ya takas edecem yada Samsung R780 alacam 17 inch.. onun satası açıkmış Yani verdiğimiz para ürküttüğümüz kurbağaya değmedi

Hımmm, ne s....k işmiş bu yaw?? İlk defa böyşle saçma sapan bişi görüyorum. Peki sen konuştunmu Hp yetkili servisi ile? "Ben SSD takıcam anasını satem", "netcez şimdi?" felan dedinmi hiç?

• ya ben bu dmg yi çeviremiyorum magiciso yapıyor diyorlar ama dosyayı seçince program hata veriyo . Direk iso olan bi kurulum yokmudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda_yaman

ya ben bu dmg yi çeviremiyorum magiciso yapıyor diyorlar ama dosyayı seçince program hata veriyo . Direk iso olan bi kurulum yokmudur?

neroda yap iso bootable olanı indirseydin
  • anytoiso diye bir program buldum şu an çeviriyo isoya bakalım ne olacak
  • pes ettim tamam yüklemiyorum
  • Erken vazgeçtin Bak önce ufaktan başlıyacaktın Kalyway iso bulup dvd ile rahatlıkla ki hemen hemen her bilgisayara kuruluyo kuracaktın sonra hardiski bölüntüleyip snow leopardı dvd ile hardiske gömecektin..diğer chameleon falan ne varsa kext dosyalarını yükleyecektin sonra açılırken yazıyan filan çıkıp kernel panik alıp benim gibi Çabuk pes etme

Bu arada CESAJANS abi ben makineyi gözden çıkardım güzel bir takas teklifiyle yeni nesil hackintosh kurulabilen bir laptopla kafa kafaya değişebilirim... Biraz ağlarım ama unuturum bu aşk burada biter Hackintosh yoksa aşk yok

• Bende zaten bi tane nuhnebiden kalma 2006 model imac g5 var 20 inch var..Hackintosh yükleyebileceğim bi laplop olursa bunuda gözden çıkaracam Her PC hackintosh hakeder Ama her PC ye hackintosh kurulmaz.. Şekil 3 a daki gibiHackintosh Uyum listesi bakar bakar ağlarım

• @head-breaking

Abi 10.6.3 dmg yi iso yaptım, iboot yükledim bir dvdye ötekine de leopardı.
    Biosa giriyorum sata ayar ahci deydi zaten.
    iBoot ile boot ettim sadece laptopa fare takılıydı.
    Ben Laptop üzerinde bulunan mevcut harddiskime (d sürücüsüne, c de win7 var) yüklemek istiyorum başka bi harddiske değil.
    Neyse iboot ekranı geliyo ben snow leopard dvdsini takıyorum yenileyip enter diyorrum.
    iboot simgeleri gidiyo arkaplan görünüyo ne dvdyi okuyo ne bi işlem yapıyo.
    Üstüne bir de ati5730 ekran kartını desteklememesi en çok şevkimi kıran şey zaten.
    Ama şu kalyway dediğin şeyi deneyeceğim.resmen yıkıldım şu an sabah okulda hep hayalini kuruyordum macosun :(
  • Bak hevesini kırma benim yaptığım yolu dene..Kalyway 10.5.2 çok rahat bi şekilde bi kaçtane düzgün seçimle kuruyorsun.. İlk onu kur HD yi 3 e böl. Kurulumda 2 tanesi mac journaled extendet seç guid partition seç diskleri bölerken..sonra sakatlık çıkarmasın.. bi tane fat 32, fat 32 ye Windows 7 kurarsın..Neyse kuruluma geç İlk bölüntüye Kalywayı kur..Açılışta sorun çıkarırsa -v -f cpus=1 yaz zart diye açılır neyse.. kurulum kişisel ayarlar isim şifre falan en son böldüğün diske dokunma...ama bu işlemleri idede iken yaparsın belki sata ahcide kalyway sorun çıkarabilir denemen lazım..Sonra win 7 yi fat 32 ye kur ..kurduktan sonra easy BCD kur..unutma..bu senin leoya geçişini kolaylaştırır açılışta.. Daha sonra yeniden açılışta kalywayı seç..açılınca 2. bıraktığın hd ye snow 10.6.3 dvd sini tak ve install yap..HD yi seç kurduktan sonra restart yapma..Gerekli chameleon ve kext dosyalarını yükle bunu daha iyi öğrenmek için youtubede bolca video mevcut..Sonra en son restart atıp açılışta snowu görebiliyormusun kontrol edersin..Büyük ihtimal orda olacaktır..sonra biosa gel sata ahci enable yap tekrar yeniden başlat ve snow leo hd den başlat büyük ihtimal chameleon geriye doğru sayıp açacaktır..altta mavi bi aquabant geriye doğru geldiğini görebilirsen doğru yoldasın..artık gerisi bahtına kalmış... Bunun akabinde eğer ekran 1024X768 kalırsa kext utility ile gerekli ayarlamalar yaparsın..zaten eğer açabilirsen multibeast 3.2 ile 10.6.6 sürümüne yükselt..restart yapmadan önce mltibeasttan easy ayarıyla tekrardan snowu bi gözden geçirsin eğer bu dağınık şekilde anlattığım düzgün uygularsan snow leoya kavuşursun ekran çözünülürlüğünüde makinene göre ayarlayabileceğine eminim..çünkü yeni nesil ati 5xxx kartları destekleyen kextler mevcut..

• şimdi olay şu hangi boot ile kuruluma geçicem ? efi mi iboot mu iatkos filan bi sürü var
  • Kalyway ile HD leri böldükten sonra iatkosa gerek yok retail 10.6.3 dmg yi dvd ye yazarak direkt kurulum yapabilirsin..iatkos falan o sıfırdan ilk başta yapman için gerekli.. senin yaptığın olay 2. giriş..Kalyway üzerinden snowu çakacaksın... Yok iboot yada empire efi ile kurmak istiyorum dersen Kalywaya ihtiyacın yok önce empire efi yada iboot cd si ile ilk kurulum ekranını gör sonra dvd yi tak f5 e bas..(iatkos değil retail kurulum için)..iatkos varsa elinde direkt dvd yi tak görebilirsen kuruluma geçersin...3 ayrı yol var ..1. iboot yada empire efi + Retail 10.6.3 + iboot + Multibeast bu normal gidişhat 2. Kalyway 10.5.2 + Retail 10.6.3 + kext patch vs. 3. İatkos 10.6.2-3 dvd direkt kurulum. Dediğim gibi bu yolları youtube izleyerek sabahlara kadar öğrenebilirsin..ben 30 tane video izledim her türlü kurulumu biliyorum ama makine yemiyo..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi head-breaking -- 3 Mart 2011; 0:53:28 >

• abi walla baktım uyumluluk listesine n61jq var bi sürümle uyuşuyordu o hangisiydi unuttum , kalyway torrent çekemiyorum hotfile hesabım var ama kimse de hotfile yüklememiş maşallah hep rapid. kaldım dımdızlak ya
  • benim c: de windows 7, F: de macosx 10.6.4 kurulu açılışta ayrı harddisklerde açılışta sistem sorması için ne yapmamız gerekli acaba ayrıntılı bir döküman varmı bunun için
  • Olay şu..Sana en sade şekliyle anlatayım elinde Kalyway 10.5.2 varsa en kolay kurulabilen sürüm budur..Ben en az 8 defa kurup kaldırdım. Bunun üzerinden HD yi bölerek Retail Snow Leo 10.6.3 DVD kurulumu yapabilirsin ..Aslında en sık kullanılan İatkos DVD siyle olan kurulumdur İatkos varsa 10.6.3 biostan sata ahci yaptıktan sonra direkt dvd yi tak açılırda kurulum menüsüne geçebilirsen yaptığın Customize seçimleri ile rahatça kurarsın... Yada İboot yada Empire efi boot cd si yapacaksın zaten en kolay yol bu.. Kurulum ekranı çıkınca cd yi çıkart dvd yi tak..Retail dvd yi taktıktan sonra f5e bas..kurulumu yap..restart atınca tekrar iboot yada empire efi cd sini tak yoksa açamazsın çünkü Retail kurulum yaptın..Retail kurulum başlangıçta göremezsin bu olayı unutma..iboot yada empire efi ile açtıktan sonra sistemi öncelikle 10.6.6 ya yükselt restart yapmadan multibeast 3.2 yükle sonra çalıştır multibeast easy seçeneği ile gerekli patch vb kextleri seçerek yükleyebilirsin..sonra cd yi çıkar restart yap..büyük ihtimal snow leo açılacaktır..

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.