Bildirim
iATKOS S3V2 KURULUM YENİ VİDEOLAR EKLENDİ !! (26. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
mac dev centıra giremiyorum murat bedava üye olmuştum ondanmı -
apple galiba japonyadaki fuji yanardağını duvar kağıdı yapmış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andromeda9 -- 26 Şubat 2011; 2:04:50 > -
-
apple nvdiia yı bırakmış yeni mac book modellerinde ati 6000 serisi mobil kartlarını kullancak bu iyi haber nasılsa nvida kartlar çalışıyor ati mobiliti çok problemli idi şimdi daha cok ekran kartı desteği olacak 10.6.7 güncellmesi ile gelir sanırım -
quote:
Orijinalden alıntı: head-breaking
quote:
Orijinalden alıntı: andromeda9
benim için en önemlisi track pad ve wifi nin çalışma sı ve full çalıştı sesi halletmem lazım şimdi bakicaz
Usta laptobun markası nedir..burdan çözemedik
..belki söylemişsindir ama o bölümü kaçırdımm
Marka model ram işlemci ufak bi bilgi verirsen berhudar oluruz
Hackmacbook
şimdi oldu
Profilimde var sistem özellikleri
-
-
Bakın ne buldum :) Amerika malı İPHONE4'lerin kutusundan çıkıyor ufak bir ricayla aldım müşteriden cihaz kaydına gelmişti... -
Kolayı var abi ya bu elma logosunu ai formatında bulup plotterde kesim yaptırabiliyorsunuz istediğiniz ölçüde..Reflektör kağıda süper oluyo ben denedim dehşet
ışık filan geldiği zaman acayip parlıyo..reflektör sonuçta
-
Buda orjinali zaten :) hem benimki daha kolay oldu direk kutudan çıkardım rica ettim aldım oldu bitti. yok kağıdıymış yok osuymuş busuymuş uğraşmak yok :)quote:
Orijinalden alıntı: head-breaking
Kolayı var abi ya bu elma logosunu ai formatında bulup plotterde kesim yaptırabiliyorsunuz istediğiniz ölçüde..Reflektör kağıda süper oluyo ben denedim dehşet
ışık filan geldiği zaman acayip parlıyo..reflektör sonuçta
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musketeer. -- 26 Şubat 2011; 13:11:23 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: andromeda9
nothing i thing it is a big lie
ay tink so -
Evet arkadaşlar LION denemem başarısız oldu malesef, sanala kurulmuyor, EFI bootloader ile açılmıyor vs.vs. Makinenin esasına da kuracak halim yok daha beta bile olmayan bir sürümü. Gerçi nette okuduğum kadarı ile daha çoğu macboook pro ve imac a bile kuramamış kimse :)
Kısaca daha çok var... Snow'a devam 1 sene daha :) -
Bunada şükürquote:
Orijinalden alıntı: 2smoke
Evet arkadaşlar LION denemem başarısız oldu malesef, sanala kurulmuyor, EFI bootloader ile açılmıyor vs.vs. Makinenin esasına da kuracak halim yok daha beta bile olmayan bir sürümü. Gerçi nette okuduğum kadarı ile daha çoğu macboook pro ve imac a bile kuramamış kimse :)
Kısaca daha çok var... Snow'a devam 1 sene daha :)
-
ya biz leo yu tam adam akıllı tüm makinalara kuralım lion eksik kalsın bu arada bu akşam r540 kurulumu yapmayı denicem yapamazsamda hdd sini alıp retail denicem :D retail kurulum için sanırsam cd içindeki plist dosyasını değiştirip öle mi yazdırmam gerekiyor. çünkü sanırsam bu yüzden retail yapamıyorum. bunu iatkosu kurcalarken anladım :D başka plist attığım zaman panic hatası veriyor. hemde aynı panic hatası . sanırsam boza boza çözdüm ki eğer retail kurulumu başarırsam kurulum videosu hazırlıcam retail dvd ile şans dileyin dostlar. heee bu arada bursada olan var mı yahu :D -
Güzelyalı/Bursa'dayım ben -
-
-
Şahane olmuş...Hackbookpro %99.9 uyum %65 daha ucuz
Bende istiyorum
-
10.6.0 retail kurulumla yapsal olmaz mı illa retail için 10.6.3 mü lazım -
10.6.0 retail dvd varsa retail kurulum yaparsın iboot yada empire efi yada pc efi ile.
.bulabilirsen rebel efi de olabilir ama sonuçta 10.6.6 yada 10.6.7 ye yükseltip Multibeast ile restart etmeden önce cracklemen lazım..
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X