Şimdi Ara

iATKOS S3V2 KURULUM YENİ VİDEOLAR EKLENDİ !! (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
682
Cevap
1
Favori
44.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Furkán

quote:

Orijinalden alıntı: andromeda9

quote:

Orijinalden alıntı: Furkán

Hayırlı olsun Çağlar.. Darısı benim başıma artık..

SENDE GÖNDEREBİLİRSİN

PC Kasasınımı..

kargo ücreti 30-35 tl arası

• Konuyu sürekli takip ediyorum güzel bir paylaşım teşekkürler,bir ara ben de "ya yüklesem mi ?" diye bir düşündüm ama sanırım ekran kartında sorun yaratır bana,ATİ kullanıyorum Murat abiyede sordum sağolsun cevapsız bırakmadı,acaba etrafınızda ati ekran kartına sahip mac yükleyen varmı yada internette böyle bir konu gördünüz mü ?
  • Aşağıdaki hata heryerde karşıma çıkıyor.. Şu hatanın neyden kaynaklandığını bulursam sanırım sorunu çözücem.. Tüm kurulum DVD'lerinde bu sorun ile karşılaştım. Demin iBoot ve Mac Os X DVD'si ile retail kurulum yapacaktım fakat iBoot aşamasında yine bu hata ile karşılaştım.
    BSD Process name corresponding to current thread: Unkown
  • quote:

Orijinalden alıntı: torque89

Konuyu sürekli takip ediyorum güzel bir paylaşım teşekkürler,bir ara ben de "ya yüklesem mi ?" diye bir düşündüm ama sanırım ekran kartında sorun yaratır bana,ATİ kullanıyorum Murat abiyede sordum sağolsun cevapsız bırakmadı,acaba etrafınızda ati ekran kartına sahip mac yükleyen varmı yada internette böyle bir konu gördünüz mü ?

Ati HD 4670 1GB 128Bit DDR3 bu ekran kartıyla kurmuştum tam olarak kodu bumuydu pek emin değilim ama hatırladığım bu sonra yanmıştı ama mac olayıyla bi alakası yok powerdan gelen elektrik döngüsü ile alakası varmış. Yanmış bitmiş kül olmuştu hey gidi hey ...

• quote:

Konuyu sürekli takip ediyorum güzel bir paylaşım teşekkürler,bir ara ben de "ya yüklesem mi ?" diye bir düşündüm ama sanırım ekran kartında sorun yaratır bana,ATİ kullanıyorum Murat abiyede sordum sağolsun cevapsız bırakmadı,acaba etrafınızda ati ekran kartına sahip mac yükleyen varmı yada internette böyle bir konu gördünüz mü ?

Ahmet, Hakan Abi ( andromeda9 ) 4870'li sisteminde Mac kullanıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkán -- 25 Şubat 2011; 18:22:11 >
  • @Çağlar

Yapma ya geçmiş olsun,en azından bir deneme de ben yapıyım bakarsın hallolur fakat bir sorun daha var wireless kullanıyorum ben linksys marka adaptör var o sorun çıkartabilir bu seferde,birde seste sorun oluyormuş sanırım bir yerde okumuştum...

@Furkan

Bunu öğrendiğim çok iyi oldu Furkan Benim kartta 4870 e yakın br kart,Hakan abinin başını şişircez artık birazcık
  • 4890 %100 uyumludur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArdilesS

4890 %100 uyumludur..

Tecrübelerinize dayanarak mı biliyorsunuz yoksa bir yerde mi okudunuz ?
  • quote:

@Çağlar

Yapma ya geçmiş olsun,en azından bir deneme de ben yapıyım bakarsın hallolur fakat bir sorun daha var wireless kullanıyorum ben linksys marka adaptör var o sorun çıkartabilir bu seferde,birde seste sorun oluyormuş sanırım bir yerde okumuştum...

@Furkan

Bunu öğrendiğim çok iyi oldu Furkan Benim kartta 4870 e yakın br kart,Hakan abinin başını şişircez artık birazcık

Yok zaten parçaları ve makinayı sattım. Burada iyi bir bilgisayarcı abi çok uğraştı eski çalıştığım yerden ancak kurtaramadı. Geçen çöpe attım :) kalsın deniyimlerdeydim bende ama olmadı.

• quote:

quote:

4890 %100 uyumludur..

quote:

Currently tested and working cards:

ATI Radeon HD5970 ("deviceid and disabling of the second GPU needs to be done in the driver files", thanks to Spanky Deluxe).
    ATI Radeon HD5870
    ATI Radeon HD5770
    ATI Radeon HD4890
    ATI Radeon HD4870

güncel ati kartlardan çalışanlar..
  • quote:

quote:

quote:

4890 %100 uyumludur..

quote:

Currently tested and working cards:

ATI Radeon HD5970 ("deviceid and disabling of the second GPU needs to be done in the driver files", thanks to Spanky Deluxe).
    ATI Radeon HD5870
    ATI Radeon HD5770
    ATI Radeon HD4890
    ATI Radeon HD4870

güncel ati kartlardan çalışanlar..

İlginiz için çok teşekkürler

• @torque89
    rica ederim kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: andromeda9

benim için en önemlisi track pad ve wifi nin çalışma sı ve full çalıştı sesi halletmem lazım şimdi bakicaz

Usta laptobun markası nedir..burdan çözemedik..belki söylemişsindir ama o bölümü kaçırdımm Marka model ram işlemci ufak bi bilgi verirsen berhudar oluruz Hackmacbook şimdi oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi head-breaking -- 25 Şubat 2011; 21:49:16 >

• yarın elime lg r540 gelicek retail kurulumu denicem bakalım inşallah yer :D
  • Hadi hayırlısı ..Dene bakalım.. Kaça aldın LG R540 2. el mi sıfır mı?
  • çağlar arkadaşın notebook u tüm donanımı tanıttım
  • Çağlar 2 günde cırtlatır onu, sen nasıl yapıldığını bidaha detaylı anlat kendisine :)
  • What do u think about ? :)

iATKOS S3V2 KURULUM YENİ VİDEOLAR EKLENDİ !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2smoke -- 26 Şubat 2011; 0:48:55 >
  • nothing i thing it is a big lie
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.