Şimdi Ara

iATKOS S3V2 KURULUM YENİ VİDEOLAR EKLENDİ !! (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
682
Cevap
1
Favori
44.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tekrar kuruyorum bu sefer olucak hissediyorum çok güçlü bir şekilde hemde :D

sanırım hata yaptığım yeri buldum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: andromeda9

al bu dosyayı extra klasöründeki com.apple.boot.plist dosyası ile deiştir
    http://www.mediaf-ire.com/?wdkj0w95t6zv5tn

bu dpsya - işaretini kaldır
  • bunuda denicem hocam yalnız plist dosyası buldum ex58ud3r için onu mu kullanayım yoksa direk bu verdiğinizi mi kullanayaım
  • sistemi açabildim :D yaptım sonunda :D ancak tek derdim kaldı artık defol lan senle mi uğraşcaz dediğinizi duyar gibiyim :D ekran kartımı unkown nvidia kart olarak tanıyor ama 896 mb olduunu bilyor. multibeastsiz bi yöntem söleyin bana :D
  • nvidaenabler64bit.kext yükle
  • com.apple.boot.plist doyasını deiştirdikden sonramı acıldı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andromeda9 -- 24 Şubat 2011; 22:01:03 >
  • hayır hocam yukarıda bir link vermiştim ordan v 1.6 zip dosyasını indirdim. bide smbios dosyasını indirdim. tarif ettiği klasörlere kopyaladım. reset attım tüm sistemi tanıdı. sadece işte unknow nvidia graphics card dio ama :D

iatkos kurulumunda zaten nvenabler ı yüklüyorum aynısı değilmi sölediğiniz.?
    http://www.insanelymac.com/forum/index.php?showtopic=213808

burdaki v1.6 dosyasını indirdiim ve gene burdaki smbios dosyasını indirdim. gerekli klasörlere attım.

ki şöle bişi vardı. bootlist dosyası orjinalinde yoktu :S ona şaşırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozn.Onl -- 24 Şubat 2011; 21:38:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MwaM

hayır hocam yukarıda bir link vermiştim ordan v 1.6 zip dosyasını indirdim. bide smbios dosyasını indirdim. tarif ettiği klasörlere kopyaladım. reset attım tüm sistemi tanıdı. sadece işte unknow nvidia graphics card dio ama :D

iatkos kurulumunda zaten nvenabler ı yüklüyorum aynısı değilmi sölediğiniz.?
    http://www.insanelymac.com/forum/index.php?showtopic=213808

burdaki v1.6 dosyasını indirdiim ve gene burdaki smbios dosyasını indirdim. gerekli klasörlere attım.

ki şöle bişi vardı. bootlist dosyası orjinalinde yoktu :S ona şaşırdım.

GTX 275 Driver

• yok olmadı :D amaaann varsın gtx 275 yazmasın herşeyni biliyor ekran kartının adınıda bilmeyi versin :D
  • Ekran çözünülürlüğünü ayarlayabiliyorsan sorun yok hocam
  • Dikkat et de fazla ısınıp yanmasın kart, kontrol et arada.
  • arkadaşlar S3 V2 kurdum, kurulumda sorun yok. açılışta beyaz ekrandaki apple geliyor ancak orda donup kalıyor sistem.
    güvenli modda açabiliyorum. Hatanın hangi sebepten kaynaklandığını nerden nasıl anlayabiliriz?

Ayrıca sistemin özellikleri:

Motherboard Gigabyte 8I945P-G
    CPU: Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz
    Memory size: 1536MiB
    VGA : R480 [ATI Radeon X800 GTO (PCIE)]
    Audio : N10/ICH 7 Family High Definition Audio Controller
    ATA Disk : Western Digital WDC WD1600JS-00M (SATA) size: 149GiB (160GB)
  • Abisi sen bana pm atmadınmı bu konuylan ilgili. O ekran kartı ile 1024x768 i geçemezsin, hiç bir 3d çalışmaz, hiç bir film video oynamaz. Ben sana bunları yazmadım mı, off off... Ekran kartından hata neden olacak. Madem güvenmeyeceksiniz aldığınız cevaba neden soruyosunuz o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: itsthehallowman

arkadaşlar S3 V2 kurdum, kurulumda sorun yok. açılışta beyaz ekrandaki apple geliyor ancak orda donup kalıyor sistem.
    güvenli modda açabiliyorum. Hatanın hangi sebepten kaynaklandığını nerden nasıl anlayabiliriz?

Ayrıca sistemin özellikleri:

Motherboard Gigabyte 8I945P-G
    CPU: Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz
    Memory size: 1536MiB
    VGA : R480 [ATI Radeon X800 GTO (PCIE)]
    Audio : N10/ICH 7 Family High Definition Audio Controller
    ATA Disk : Western Digital WDC WD1600JS-00M (SATA) size: 149GiB (160GB)

git birtane 8600 ve ya 9400 al sorunun çözülsün
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2smoke

Abisi sen bana pm atmadınmı bu konuylan ilgili. O ekran kartı ile 1024x768 i geçemezsin, hiç bir 3d çalışmaz, hiç bir film video oynamaz. Ben sana bunları yazmadım mı, off off... Ekran kartından hata neden olacak. Madem güvenmeyeceksiniz aldığınız cevaba neden soruyosunuz o zaman.

öncelikle farkedermi bilmem ama şunu söyleyim ki mesajı ben değil sen atmıştın.. 2. si abisi felan derken samimi bi ifade ama ben 15-20 yaşını geçeli de çok oldu.

zaten soruyu da es geçmişsiniz Hatanın hangi sebepten kaynaklandığını nerden nasıl anlayabiliriz?

sorumun amacı da farklı bir sisteme kurarsam bu hata mesajını nerden görüp anlayabilirim diye bilgi edinmekti.

Son olarak Mac'i kaldırdım. artık ilgilenmiyorum.

yinede ilgi alakanız için teşekkür ederim.

herkese iyi geceler iyi forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: itsthehallowman

quote:

Orijinalden alıntı: 2smoke

Abisi sen bana pm atmadınmı bu konuylan ilgili. O ekran kartı ile 1024x768 i geçemezsin, hiç bir 3d çalışmaz, hiç bir film video oynamaz. Ben sana bunları yazmadım mı, off off... Ekran kartından hata neden olacak. Madem güvenmeyeceksiniz aldığınız cevaba neden soruyosunuz o zaman.

öncelikle farkedermi bilmem ama şunu söyleyim ki mesajı ben değil sen atmıştın.. 2. si abisi felan derken samimi bi ifade ama ben 15-20 yaşını geçeli de çok oldu.

zaten soruyu da es geçmişsiniz Hatanın hangi sebepten kaynaklandığını nerden nasıl anlayabiliriz?

sorumun amacı da farklı bir sisteme kurarsam bu hata mesajını nerden görüp anlayabilirim diye bilgi edinmekti.

Son olarak Mac'i kaldırdım. artık ilgilenmiyorum.

yinede ilgi alakanız için teşekkür ederim.

herkese iyi geceler iyi forumlar

Çok gereksiz bir alınganlık gösterdiğiniz kanısındayım. Tamam anlıyorum siz ciddi bir cevap aramışsınız arkadaşlarımız daha samimi ve espirili bir üslupla cevap vermişler ama sanırım biraz fazla büyütmüşsünüz üslup konusunu.

Elbette sizin tercihiniz vaz geçmek ancak bu biraz pireye kızıp yorgan yakmak gibi olmuş

Şahsen ben bir tahmin yürütemediğimden cevap yazamadım ama arkadaşlarımızın dediği üzere ekran kartı nedeni ile bir sorun yaşamış olabilirsiniz. Birde hangi kurulumu ve hangi komut seti ile uyguladınız? Biraz daha açıklayıcı bilgi verseydsiniz daha iyi olurdu!

Neyse, yinede siz bilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: CESAJANS

quote:

Orijinalden alıntı: tanreall

hocam AMD için yöntem aynı mı ? imzamdaki sisteme kurmak istiyorum ekran kartı driver falan sorun yaşar mıyım sence ayrıca pm için çok teşekkür ederim

bu arada ekteki resimlerde dock üzerinde simgelerin kenarı kırık gibi grafik olarak sorun yok değil mi sanırım sürücü kurulmamış o yüzden.

AMD için iATKOS S3V2 ne yazıkki kullanamassınız! Retail DVD ile uygulanan yöntemleri uygulamalısınız Evet henüz hiç bir kext eklenmediğinden öyle görünüyor zaten video anlatımda da bu konudan bahsediyorum Tam olarak kurulduktan sonra "ss" deki gibi olacak

Hocam AMD için 10.6 Hazard işinizi görür.

• hocam ekran çözünürlüğünü değiştirme de sıkıntım 1920x 1080 60h takılıyorum zaten de benim kafama takılan konu şuanda ekran akrtını tam anlamı ile kullanıyormuyum merak ettimcuda çekirdklerini felan :S
  • @itsthehallowman, vazgeçip geçmemen beni ilgilendirmez. Bu konuya girip bir soru sordun ve kendi aramızdaki tartışmalarddan rahatsız oldun diye PM yoluyla senden özür diledim, üstünede ver bilgilerini yardımcı olayım dedim. Sende bu konfigürasyonu verdin bana. Ne dedim ben sana bu ekran kartıyla olmaz. Şimdi gelmişin burda aynı şeyi bir daha soruyorsun.

Hakan vermiş cevabını tatmin oldun mu. Kalın belirttiğin yerde de cevabını aldın, sorun ekran kartından demek zaten sorunun sebebi belli daha neyini anlayacan demek. Kaldı ki 6-8 sayfalık konuda ben sana 100 tane "-v ile açında nerde takıldığını görelim" yazan msj gösteririm.

Yaşınız 15-20 değil ise ona göre davranın da böyle ifadeler kullanmayalım.
  • 2011 yazında piyasaya çıkacak olan en son Mac OS X sürümü.
    Tiger, Leopard, Snow Leopard derken sıra Lion’a geldi. Gerçekten de 10 kaplan gücünde, ormanların kralı bir Aslan çıkacak mı karşımıza bekleyip göreceğiz. Ipad ile iyice gelişmiş olan ios’u Mac’lere getirdiklerini söylediler. Bu da Mac App Store olarak kendini gösteriyor.
    Mac App Store için 2011′e kadar beklememize gerek kalmayacak. Çok yakında uygulama başlayacakmış.

Şimdi orjinal mac bilgisayarlar buna otomatik bir güncelleme yapabilecekler mi ? Peki yapılabilecekse Hackintosh makinalarda aynı şey geçerli olacak mı ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musketeer. -- 25 Şubat 2011; 12:40:15 >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.