Şimdi Ara

iATKOS S3V2 KURULUM YENİ VİDEOLAR EKLENDİ !! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
682
Cevap
1
Favori
44.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sistem stabil sorunsuz çalışıyorsa kullanmaya devam et, arızalı çalışıyor ise retail kurulumu dene, belki daha başarılı olur.
  • indirdiğim 10.6.2 mac os'u dvd den boot edip kurdum. kurulum da herhangi bir hata olmadı. ama kurulum bitip restart ettikten sonra açılışta mac adına herhangi birşey çıkmadı. sorun ne olabilir?

Ayrıca pc de Ubuntu kurulu

sistem bileşenleri şu şekilde

Motherboard Gigabyte 8I945P-G
    CPU: Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz
    Memory size: 1536MiB
    VGA : R480 [ATI Radeon X800 GTO (PCIE)]
    Audio : N10/ICH 7 Family High Definition Audio Controller
    ATA Disk : Western Digital WDC WD1600JS-00M (SATA) size: 149GiB (160GB)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2smoke

Sistem stabil sorunsuz çalışıyorsa kullanmaya devam et, arızalı çalışıyor ise retail kurulumu dene, belki daha başarılı olur.

busratıo-20 -x ile girebiliyorum ancak.. cutomdan hiçbişe seçmediğimde apple logosu görünür görünmez restart.. iboot la denedim panicleyip duruyo işlemci ile ilgili sorunu oluyo sanırım temiz bi şekilde boot edebileceğim bi yol biliyomusun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinojen

quote:

Sistem stabil sorunsuz çalışıyorsa kullanmaya devam et, arızalı çalışıyor ise retail kurulumu dene, belki daha başarılı olur.

busratıo-20 -x ile girebiliyorum ancak.. cutomdan hiçbişe seçmediğimde apple logosu görünür görünmez restart.. iboot la denedim panicleyip duruyo işlemci ile ilgili sorunu oluyo sanırım temiz bi şekilde boot edebileceğim bi yol biliyomusun?

Bikere senin busration 20 değil 25 :), busratio=25 yazıcan, -x yazmdan dene bakalım 25 i açılacak mı.

• Murat abi benim fotolarada bi bak :)
  • 10.6.6 benim sisteme Retail şekilde kurulabiliyormuş. Şimdi Torrent'e attım, gece kurulumu deniycem..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkán

10.6.6 benim sisteme Retail şekilde kurulabiliyormuş. Şimdi Torrent'e attım, gece kurulumu deniycem..

ACERASPİRE5741G Baksana bi Furkan baktım sabah ama işteyim inceliyemedim yoğunum abicim ya bi destek olun bana
  • quote:

quote:

quote:

Bikere senin busration 20 değil 25 :), busratio=25 yazıcan, -x yazmdan dene bakalım 25 i açılacak mı.

iATKOS S3V2 KURULUM YENİ VİDEOLAR EKLENDİ !!

• quote:

Orijinalden alıntı: Assasinate

quote:

10.6.6 benim sisteme Retail şekilde kurulabiliyormuş. Şimdi Torrent'e attım, gece kurulumu deniycem..

ACERASPİRE5741G Baksana bi Furkan baktım sabah ama işteyim inceliyemedim yoğunum abicim ya bi destek olun bana

Tamam Çağlar, bakıyorum.
  • Çağlar yasinojen'in verdiği sitedeki tüm sürümlere baktım fakat senin laptop modeline ait herhangi bir bulguya rastlamadım..
  • quote:

Çağlar yasinojen'in verdiği sitedeki tüm sürümlere baktım fakat senin laptop modeline ait herhangi bir bulguya rastlamadım..

Bulgu lazım ama benzeri yakını faln
  • quote:

quote:

Çağlar yasinojen'in verdiği sitedeki tüm sürümlere baktım fakat senin laptop modeline ait herhangi bir bulguya rastlamadım..

Tamam, şimdi benzer bir model olup olmadığınıda kontrol ederim.
  • Orijinalden alıntı: yasinojen

Yasin kardeş empire efi ile retail kurulum yap sonra yine empire efi cd si ile aç açtıktan sonra Multibeast adlı programı indir onunla bilgisayarında ince ayar yapabilirsin eğer multibeast bulamazsan sana link veririm download edersin....burayı bi incele iboot-multibeast

• head-breaking saol kardeşim indiriyorum combo ile multiyi..
  • quote:

quote:

quote:

yok galiba ... :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

yok galiba ... :)

Malesef Çağlar.. Benzer bir modelde bulamadım.

• quote:

head-breaking saol kardeşim indiriyorum combo ile multiyi..

Eğer sağlam yükleme yaparsan haber et kutlayalım..ben denedim benim HP pavilion insyde bios kilitli olduğu için ide hdd yi sata ahci ayarına getiremiyorum... bsod error diyor ağlamak istiyorum

• Ah ulem Çağlar ben sana zamanında dedim alacaksan %100 uyumlu bişey al diye, dinlemedin beni :)
  • quote:

Murat abi benim fotolarada bi bak :)

Baktım, onlarda bana baktı :), o -v ile açmışın herhalde orda kalmış, orda bekle 5-10 dk ilaa bir msj verecektir, klavye ye felan bak çalışıyormu, capslook felan yanıp sönüyormu bir kilitlenme varmı, illaki bir msj verecektir.

O dvd de çift kernel var, standar 9.5 ile açılıyor, istersen açılışa -v den sonra mach_970 yazıp da deneyebilirsin. 9.7 ile boot etmeyi denesin bakalım.
  • arkadaşlar şimdi benim tek sorunum kaldı. windowsta iken gr ses çıkarmayan hdd macosx e geçtiğim zaman fare ciyaklaması gibi bir ses çıkarmaya başlıyor sürekli nedir bunun bir çözümü ?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.