Şimdi Ara

iATKOS S3V2 KURULUM YENİ VİDEOLAR EKLENDİ !! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
682
Cevap
1
Favori
44.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

intel celeron 1.5 işlemci
    1gb samsung (sanırım) ram
    40gb ide hdd
    onboard intel 915 ...

hp compact nx6110

Bu sisteme nasıl mac OS kurabilirim?

şimdiden teşekkür ederim...

• Kuramassın :), kursanda ölü gibi çalışır. Hiç uğraşma
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2smoke

quote:

Orijinalden alıntı: Assasinate

SNOWLEO MAC Snow Leopard OSX86_64 For INTEL/AMD 32/64 MBR/GUID 2.88 GiB

Sanırım bu. Dene bakalım.

Neden 2.8gb düşük geldi neyse aynı dvd üzerinden video hazırla Murat abi daha stabil olan buysa daha açıklayıcı olur. Neyse akşam artık bakıcaz. Laptopu sabah yanıma almayı unutmuşum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musketeer. -- 17 Şubat 2011; 16:45:36 >
  • quote:

Kuramassın :), kursanda ölü gibi çalışır. Hiç uğraşma

hadi yaa ben bu sistemde mac kullanamaz mıyım yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tHe-pREDator

quote:

Bi ihtimal kurarsın ama performans ne seviye olur o şüphe konusu ...
  • quote:

quote:

quote:

Neden 2.8gb düşük geldi neyse aynı dvd üzerinden video hazırla Murat abi daha stabil olan buysa daha açıklayıcı olur. Neyse akşam artık bakıcaz. Laptopu sabah yanıma almayı unutmuşum

ufak bir disk bulursam hazırlayacam video.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tHe-pREDator

quote:

Bi ihtimal kurarsın ama performans ne seviye olur o şüphe konusu ...

denemek istiyorum ama kurulum bu videodaki gibi olmaz sanırım... nelere dikkat etmeliyim??

• 3. videoyu bekledik ama gelen giden yok
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ufak bir disk bulursam hazırlayacam video.

Bende akşam bi bakıcam oda olmadı bide v7'yi deniyeceğim kolaygelsin bana ...

• quote:

Orijinalden alıntı: CESAJANS

quote:

Orijinalden alıntı: MwaM

hocam tamamdır. gtx 275 ekran kartı olanlar nvenablerı seçerek kurulum yaparlarsa görüntü geliyor :D

flood yapmamak için buraya yazıyorum. ancak umarım birisi fark eder :D

şimdi maci kurdum 10.6.6 ya güncelledim mac te sorun yok . e dier bölümdede win 7 var ama açılışta bootta gözükmüyor . bunu nasıl halletcez bilen var mı aradım ancak bootcamp ile sölemişler bootcampı yapmam içinde win 7 ye veda edip tekrar kurmam lazım bu da benim işime gelmiyor açıkcası.

Uygun olan APPLEhda.kext leri kur bakalım bir. Birde tam detaylı sistem bileşenlerini yazarsan

ses onboard realtek alc 888
    ağ onboard realtek rtl8168c
    klavye mouseda sıkıntım var sanki windowstaki kadar seri şekilde hakeret edemiyorum gibi geldi
    klavye logitech lx710 lazer kablosuz.

ayrıca applehda.kext derken neyi kastettiniz hocam ben mac os xın yabancısıyım :))
    evet bilgisayar bilgim var ama macosx ı ılk defa duzgun kurdugum için kurcalama fırsatım olmadı

• iatkos v7 ve SNOWLEO alınan güzel hatalar ...

iATKOS S3V2 KURULUM YENİ VİDEOLAR EKLENDİ !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musketeer. -- 18 Şubat 2011; 0:09:31 >

• Merhabalar..
    İatkos s3 v2 kurulumuna 5 saat boyunca geçemedim bi forumda arkadaşın biri yazmış saolsun ''busratıo=25 cpus=2 -v'' komutlarıyla kurulum ekranını çok şükür gördüm.. Disk utility customize derken çeşitli konf. denedim ama makina her açılışında silver elmamızı görünce res atıyodu iboot efi gibi şeyler buldum nette bunları dvdye yakıp (cdim yoktu :D ayrıca pardusumuzun içinde kurulu gelen ve yakma hızı seçsekte kafasına göre takılan o güzelim cd yakma prog. sayesinde 7 dvd yaktım) ven 24 saat sonra empire efi boot cd ile busratıo=25 -x komutlarıyla kare karede olsa o güzel ekranı görebildim...
    Sorunum şu ve yardımcı olursanız çok sevinirim ekrankartı(insanely dekilere göre ''nVidia 256 Quadro 4000 drivers'' gtx 460 çalışıyormuş indirdim 10.6.5 sürüm veya daha üstü içindir dedi) ses driverlerini(voodoo hd yükledim ses bölümüne gelince sürüsüne hata) nasıl edinirim? ve busratıo falan yazmadan direk mac kuruluunu seçip masaüstüne ulaşmamın bir yolu varmı şimdiden teşekkürler

Sistem :
    asus P7H55-M anakart üstünde realtek alc887 ses kartı, intel i5 661 3.33ghz işlemci,zotac gtx460 ekrankartı

Şimdiden teşekkürler

benim sisteme olurmu abi diyen arkadaşlara:http://wiki.osx86project.org/wiki/index.php/Main_Page bakmalarını öneririm...

• quote:

Orijinalden alıntı: yasinojen

Merhabalar..
    İatkos s3 v2 kurulumuna 5 saat boyunca geçemedim bi forumda arkadaşın biri yazmış saolsun ''busratıo=25 cpus=2 -v'' komutlarıyla kurulum ekranını çok şükür gördüm.. Disk utility customize derken çeşitli konf. denedim ama makina her açılışında silver elmamızı görünce res atıyodu iboot efi gibi şeyler buldum nette bunları dvdye yakıp (cdim yoktu :D ayrıca pardusumuzun içinde kurulu gelen ve yakma hızı seçsekte kafasına göre takılan o güzelim cd yakma prog. sayesinde 7 dvd yaktım) ven 24 saat sonra empire efi boot cd ile busratıo=25 -x komutlarıyla kare karede olsa o güzel ekranı görebildim...
    Sorunum şu ve yardımcı olursanız çok sevinirim ekrankartı(insanely dekilere göre ''nVidia 256 Quadro 4000 drivers'' gtx 460 çalışıyormuş indirdim 10.6.5 sürüm veya daha üstü içindir dedi) ses driverlerini(voodoo hd yükledim ses bölümüne gelince sürüsüne hata) nasıl edinirim? ve busratıo falan yazmadan direk mac kuruluunu seçip masaüstüne ulaşmamın bir yolu varmı şimdiden teşekkürler

Sistem :
    asus P7H55-M anakart üstünde realtek alc887 ses kartı, intel i5 661 3.33ghz işlemci,zotac gtx460 ekrankartı

Şimdiden teşekkürler

benim sisteme olurmu abi diyen arkadaşlara:http://wiki.osx86project.org/wiki/index.php/Main_Page bakmalarını öneririm...

Benim sistem yok :D ama uyumsuzluk listesindede yok ...

• quote:

şansını dene o zaman kardeşim.. Açılmıyo ulan bu diye vazgeçme ama sabrın sonu selamet..
  • quote:

quote:

şansını dene o zaman kardeşim.. Açılmıyo ulan bu diye vazgeçme ama sabrın sonu selamet..

Benzer modelleri var . O dert değilde aldığım hatalar fazla ..
  • quote:

quote:

quote:

Benzer modelleri var . O dert değilde aldığım hatalar fazla ..

pek bilgim yok bu konuda ama tek tavsiyem google ve busratio -v -x gibi komutları denemen ben öyle yapabildim ancak.. makinan pc ise anakart işlemci falan diye araştır.
  • quote:

Merhabalar..

Sistem :

Şimdiden teşekkürler

kardeş senin gibi adamları buralarda gördükçe kafayı yiyiyorum yeminle Şus siteme bak kardeş, titre ve kendine gel diyorum sana..
    retail kurulum yap, uğraşma böyle distrolarla ya.. %100 uyumlu sistemin var

• videoyu hazırlayan arkadaşın ekran kartıyla benzeşiyo diye indirdim bunu retail hakkındada hiç bilgim yoktu.. Önerin için teşekkürler demekki daha fazla araştırma yapmak gerekliymiş..
  • quote:

videoyu hazırlayan arkadaşın ekran kartıyla benzeşiyo diye indirdim bunu retail hakkındada hiç bilgim yoktu.. Önerin için teşekkürler demekki daha fazla araştırma yapmak gerekliymiş..

Elinde ki DVD ile de retail kurulum yapabilirsin, bir daha çekmene gerek yok, neticede elindeki retail DVD nin üstüne ekleme yapılmış hali. Ek bleşenleri yüklemediğin zaman zaten retail denen orjinal DVD dosyaları yüklenmiş oluyor. Bir farkı var zannedip yeniden çekme boşuna. Kurulumda customize de sadece base system i seç al sana retail kurulum.
  • kafam çok karıştı arkadaşlar
    yeniden yükleme yapmalımıyım yoksa bunun üstüne yazılım falanmı yükliyeyim ne yapayım ne indireyim onu açıklarmısınız?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.