Şimdi Ara

İatkos V1ikurulumu tamam ama...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun süreli uğraşlardan sonra leopard sistemi kendi laptopuma kurmayı başardım.Ama kullanım hakkında hiç bir şey bilmiyorum.Bilenler varsa bana ethernet veya wireless driverlarını nasıl yükleyebileceğimi anlatırlarsa çok sevinirim.Aradım ama sağlıklı bilgiler bulamadım forumlarda.Sistem gerçekten çok güzel ama ekran çözünürlüğünü bile değiştiremedim:)))))

Sistemim:

- İşlemci : Intel Centrino Duo Mobile teknolojisi, Intel Core 2 Duo T7200 - 2.0 GHz 667 MHz Front Side Bus, 4 MB 2. seviye ön bellek,
    - Chipset : Intel 945PM Express
    - İşletim sistemi : İşletim sistemi : Windows Vista 32 Bit Home Premium (ENG/TR)
    - Ekran : 15.4'' TruBrite WXGA TFT ekran (1.280 x 800)
    - Ekran kartı : NVIDIA GeForce Go 7600 256 MB DDR Video Ram, 16x PCI Express
    - Hard Disk : 160 GB (5.400 rpm) S-ATA
    - Sistem Hafızası : 1 GB DDR2 RAM - Max. 4.096 MB (533 MHz)
    - Sürücü : dvd Super Multi Drive (Double Layer)
    - Ethernet : 10/100 Ethernet LAN
    - Modem : Uluslararası V.90 modem (V.92 ready)
    - Kablosuz iletişim : Wireless LAN (802.11 a/b/g), Bluetooth 2.0 + EDR
    - Ses sistemi : Toshiba Bass Enhanced Sound System ile SRS TruSurround XD Sistem, SRS WOW, 16-bit stereo
    - Arayüz : DC-in, harici monitor, mikrofon, kulaklık (stereo), RJ-11, RJ-45, TV-out (s-video), i.LINK, 5-in-1 media Card Slot, 4 x USB 2.0
    - PCMCIA : 1 x PC Card Type II
    - Klavye - Mouse : Q Klavye, ToucHpad

• Wireless biraz zor.. Bende çok uğraştım zamanında ama olmadı. Sen başarabilirsen banada haber ver lütfen.
  • slmlar güle güle kullanın . öncelikle özelliklerini yazmışsınız ama çok bişi ifade etmiyolar osx te daha detaylı bilgi lazım yardım edebilmek için. örnek olarak ethernet ? 10/100 ama model ? realtekmi ? realtek ise iatkos içinde driverı var yüklerken seçmeniz lazımdı. wireless içinde bu geçerli eger intel ise 2200 harici şu an için çalışmıyo üzerinde çalışmalar var ama sonuç henüz yok . ama atheros ve broadcom wireless olanlar çalışıyor. atheros 5006-5008 dell 1390-1490 (broadcom) bunlar çalışan wifi ler. ekrankartı tam tanımlı olmadıgı için çözünürlük prblemi yaşıyosunuz go 7600 driverı yüklemeniz lazım laptop ile desktop driverları ayrıdır. 7600 bulursanız yüklemeyin çalışmaz .http://forum.insanelymac.com/index.php?showtopic=52982&hl=go+7600 burda bir driver verilimiş en alt msj da . bir deneyin isterseniz yada linkteki forumu biraz araştırın . PCMCIA ve card reader için çalışmalar var ama henüz onlarda çok bir sonuç vermiş durumda değiller . osx kullanmak laptopda desktopa nazaran daha zor .. kolay gelsin..

• Bresson verdiğin yararlı bilgiler için gerçekten teşekkürler.Şu an internet ve daha birçok driverlarını bulamadığım için sistemi sildim.İnternetten iyi bir araştırma yapıp driverlarını bulduktan sonra tekrar yüklemeyi düşünüyorum.Açıkcası kullanmaktada bayağı bir zorluk çektim.Windowsdan sonra çok değişik geldi bana.
    şimdi benim sistemin özelliklerini yazıyorum size

Toshiba A100-599
    Intel Core 2 Duo T7200 - 2.0 GHz 667 MHz Front Side Bus, 4 MB
    Intel 945PM Express
    NVIDIA GeForce Go 7600 256 MB DDR Video Ram, 16x PCI Express
    160 GB (5.400 rpm) S-ATA
    2 x 1 GB DDR2 RAM - Max. 4.096 MB (533 MHz)
    Wireless intel sanırım 3645 gibi bişiydi...:)))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.