yaw ib yaktım hemde +3 e basarken yardım edebilecek war mı beramusta yım yanında +5 e basarken shard yardımlarınızı bekliyorum
high class +5 le basarsan yanar tabii :D
quote:
Orjinalden alıntı: diabolik191
+1 glave i +2 basarken yandı herkes yüzde yüz düiyodu
yanr tabi
öff ya o kadar sevinmiştim ib ile shard şimdi ikisi de yok
quote:
Orjinalden alıntı: grawpi
quote:
kesn bus kullanmamışsındır şimdiye kadar high clas item basarken hiç yakmadım +3e geçrrken arkdşlarımdan hiçbrndede yandı die bişey duymadım
quote:
quote:
Arada oluyo benim de md+1 yanmıştı o dandik kağıtla basarken. 1 yıldır deli gibi UPG yaparım daha 1 kere yaktım +1 den +2 ye. %100 deil ama %99,99. +2 den +3e de dandik kağıtla basmış isen yanması çok doğal. BUS ile basmışsan ki basmamışsın, eğer bassaydım yanması imkansızdı.
Şimdi +2 ye High Class la basıp geri kalanı busla.
quote:
Orjinalden alıntı: Mage_DewiL
quote:
quote:
kesn bus kullanmamışsındır şimdiye kadar high clas item basarken hiç yakmadım +3e geçrrken arkdşlarımdan hiçbrndede yandı die bişey duymadım
+1..
Bus ile basmazsan olacağı buydu .
2.5m için itemından oldun ...
bu tarz itemler için paranıza kıyın sonra ortaya çıkan sonuç malum..zaten +3'den +4'e gecerse o item +6'ya kadar yanmaz ama sorun nasıl +3'ü +4 olacak? bunun için;
pazarı gezin bakalım herkes gecirebilmiş mi trina ile basın(kesin olur +6'ya kadar yanmaz) 3-5 milyonu aranıyor ama giden para 200-300 mil...
+1
quote:
Orjinalden alıntı: Me®t
Bus ile basmazsan olacağı buydu .
2.5m için itemından oldun ...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme