Bildirim
Hala 8 Alınır Mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
2 el alınmaz -
alınır -
Alinir -
Alınır niye alınmasın ki -
ip8 her türlü iş yapar. -
8 işlemci hızı X modeli ile aynıdır. Gidip boşa x almayın zaten -
Normalde tanıtılması planlanan iPhone SE 2020'yi bekleyin derdim ama 3000 TL'ye çıkması mümkün değil.
i8 alınır. Pil harici pişman etmez (XR ve 11'e kıyasla şarjı epey az gidiyor, alacağınız i8'in pil sağlığını sorun). -
8 işlemcisi çok güçlü en az 2 sene kasılmadan gider. -
Aralık ayından bu yana 8 Plus 256GB kullanıyorum tavsiye ederim. 7 32GB'den geçiş yapmıştım. -
Alınır -
2. el x al faturalı daha iyi -
Merhabalar, sorunuzun cevabi alinir 3 senedir iphone 7 kullaniyorum iphone 7 bile suanda kasmadan gayet hizli akici birsekilde her uygulamada oyunda cok rahat calisiyor. Pil disinda hicbir sorununuz olmaz gayet memnun kalirsiniz pilide ben cok dert etmemeniz gerektigini dusunuyorum 1 adet powerbank ile istediginiz kullanim ile gunu cok rahat cikarir. Ancak ikinci el telefon almanizi pek tavsiye etmem butce 3 bin tl ise 3 bin tlye ikinci el 8 alacaginiza sifir 7 alin. Tabi ki 8 7 den daha iyi ve daha uzun omurlu olur ancak malum ikinci el piyasasinda bir suru seyler donuyor ancak ve ancak cok tanidiginiz guvendiginiz birisi ya da bir telefoncu varsa ikinci el alin derim. -
Kaliteli telefon. Alınır -
Bence alınmaz fiyat çok fazla sıfır için
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X