Şimdi Ara

ibanez grg170dx + boston ga10 amfi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bir heves aldığım ama yıllardır evde yatan gitarımı ve amfisini satıyorum. başlangıç için ideal bir gitardır. vuruk kırık çizik yoktur. kırmızı renklidir. isteyenlere fotoğraflarını paylaşabilirim.
    fiyat: 600tl

izmir içi elden görüp, deneyip alabilirsiniz.

edit: fiyat revize edildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MACaraon -- 17 Nisan 2016; 13:06:56 >

• Hocam yaşlanmış gitarı çok pahalıya koymamış mısınız ? Yeni alsanız garantisi filan olsa neyse. İlanı baltalamak değil amacım ama fiyatı fazla koymuşsunuz bence.
  • yaşlanmış gitar derken? hocam biraz daha araştırmanız gerektiği düşüncesindeyim. gitarın tonları oturur yaşlandıkça.
    amacım seni baltalamak değil de fender gitarların eski modellerinin fiyatlarına bakmanı tavsiye ederim bunu söylediğin için.

ki yıllardır dediğime aldanıp 10 15 yıl gibi bir süre düşündün sanırım. 3 yıllık gitar bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MACaraon -- 18 Ocak 2016; 22:46:06 >
  • Ben de 2011'de aynı gitardan almıştım, benimki de öylece yattı evde. Toplam 3 gün anca çalmışımdır. Bir gün öğrenirim umuduyla duruyor halen. Yakında Rocksmith oyunu almayı düşünüyorum, belki bir faydası olur.
  • çok mantıklı oyun oynamak ama ben satmakta niyetliyim artık :)
  • ilan günceldir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.