Şimdi Ara

ibanez grx 40 aldım 0

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
2.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kararsızlıktan elektro gitar alamıyordum .... yetti artık 0 alcam dedim ve 12 taksit ibanez grx40 aldım şu yorum etkili oldu...............

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,arkadsım ben ılk olarak snan kendımı tanıtayım arkadasım ben 27 yasındayım ve 12 senedır elektrogıtar calıyorum ve bı 4-5 senedırde gıtar hocalıgı yapıyorum sımdı gıtarına gelınce bence baslangıc sevıyesı ıçın uygun bı gıtar ve guzel bı amfı ve guzel bi baklımla senı bı 2-3 sene ıdare eder bıde manyetıklerı dolayısıyla genellıkle daha sert muzık ıçın uygundur heavy metal blues death metal gıbı sen ne tur muzık calacaksın bu onemlı eger bı softrock ,rock,poprock gıbı yumusak seyler calıcam dıyosan bı strat almalısın ama ben her ıkısını berabeer calıcam yerı gelınce metal yerı gelınce pop muzık yapcam dıyosan ozaman sana onerım ıbanez grx 40 tır gerek tasarım gerek ozellık acısından hemde ekonomık acıdan senın ıcın daha uygun.:D Bıde nedır bu hepsıburada dusmanlıgı anlamdım sıtede o kadar cesıt var gayet ıyı teslımat yapıyolar ayrıca Türkıyenın en buyuk onlıne alısverıs sıtesı bıde arkadasım kargo ucretı konusunda korkun olmasın bu gıtarın hepsiburada kı kargo ucretı 4.80 tl falan dedıgım gıbı arkadasım gitarı labılırsın ama bence yanına bı marshall 25ga yadda 15gar almanda yayar var..;D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Singleman -- 29 Mayıs 2011; 22:01:00 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.