Şimdi Ara

ibanez prestige serisi sorularım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • prestige serisi bir gitar almayı düşünüyorum 1550-1570-2550-2570 modelleri hakkında bikaç sorum olucak.
    1-edge pro köprü ile edge zero köprü normal kullanımda fark yaratır mı?
    2- 1550 maple 1570 ise rosewood sanırım ama 2550 ile 2570 arasında böyle bi ayrım görmedim bir tek 2550 modelinde pickguard var sanırım.
    2550 mydükkanda 4000tl iken 2570 3200tl bu fark nerden geliyor?
    3- 1500 serisi ile 2500 serisi arasında manyetik farkı var 1500 serisinde v7 v8 s1 manyetikleri kullanılırken 2500 serisinde dimarzio ibz manyetikler kullanılıyor. Gitarı aldıktan sonra manyetik değiştirmeyi düşünmüuorum bu iki manyetik serisi arasında çok fark var mıdır?
    teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yaratmaz ikiside sağlam köprüler. edge pro daha floyd rose havasında, zero olan ZPS -zero point system- denen sisteme sahip. pratikte ikiside kötü değil...

2570 nitro cila ve pickguardsız. 2550 de cila poliüretan/polyester ve pickguard vardır. Geri aklan özellikleri aynıdır. tartmadım ama varsayımsal konuşursak 2570 pickguarsız olmasının getirisi olarak daha ağır olabilir.

İkisininde yurtdışı fiyatı aynı. Mydükkan fiyatının neden farklı olduğunu mydükkana sormak lazım. Nasıl olsa enayinin biri alır diye kafalarına göre fiyat belirliyorlar...

ibanez prestige serisi sorularım

hangi manyetiğin iyi olduğu zevk işi. 100 kişiye sorsan 100 farklı cevap gelir. bence v7 v8 ler kötü manyetikler değiller. dimarzio/ibz lerle arasında da öyle fazla bir uçurum yok. kullanılan amfi önemli bu işlerde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 21 Mayıs 2016; 21:07:48 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cort x5 hakkında
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.