Şimdi Ara

İBB Önünde Ekrem İmamoğlu Protesto Ediliyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
7.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    KHK'lı Yıldırım: Sahtekarlığı göstermek için AKP'nin önünü seçtim
    https://www.gercekgundem.com/guncel/119451/khkli-yildirim-sahtekarligi-gostermek-icin-akpnin-onunu-sectim

quote:

KHK'lı Yıldırım: Sahtekarlığı göstermek için AKP önünü seçtim
    KHK ile ihraç edilmesinin ardından 3 yıldır Ankara’nın pek çok yerinde eylemler yapan Cemal Yıldırım, AKP önünde eylem yapmaya HDP önündeki eylemden sonra karar verdiğini söyledi.

Cemal Yıldırım, Kasım 2016’da KHK ile ihraç edildiğinden bu yana Ankara’nın birçok yerinde eylem yaptı. Diyarbakır’da HDP önündeki eylemden sonra dün AKP Ankara İl Başkanlığı önündeydi. Ancak polisin tavrı Diyarbakır’daki gibi olmadı. Polislerin arkasını dönmesini fırsat bilip dövizini açtığı anda gözaltına alındı. Polislerle tartışması ve gözaltına alınışı toplam 1,5 dakika sürdü.

...

AKP ÖNÜNÜ HİÇ DÜŞÜNMEMİŞ

Anayasa Mahkemesi ile İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu önünde ve Güvenpark’ta da basın açıklamaları yapan Yıldırım’a “AKP önünde eylem yapmayı hiç düşünmüş müydünüz?” diye soruyorum.

Gülerek, “Aslında hiç düşünmemiştim. HDP’den sonra düşündüm” diyor.

“Bu sefer belki gözaltına alınmam diye düşündünüz mü?” sorumuza ise “Yok, bu sefer daha sert alınırım diye düşündüm” yanıtını veriyor.
    İBB ÖNÜNDEKİ EYLEMDE DE GÖRDÜK

Yıldırım, AKP önündeki eyleminin amacını şöyle açıklıyor: “Defalarca AKP’nin ikiyüzlülüğünü yaşıyorsunuz. Ondan önce İBB’den atılan işçilerde de gördük. Sanki demokratik bir ortam var, insanlar kendilerini rahat rahat ifade ediyorlar da çıkmıyorlar gibi. Bu topluma gösterilmesi gereken bir durum. Bunu AKP kendi eliyle bize verdi. HDP binasının önünde devlet organizasyonuyla bir oturma eylemi var. Polisler yemek getiriyor, İçişleri Bakanı ziyaret ediyor… AKP, biz KHK’lılara ve tüm toplumsal muhalefete izin vermiyor, 3 yıldır baskılamaya çalışıyor. Bu sahtekarlığı göstermek için AKP önünü seçtim.

• Bunlar değilmiydi İmmaoğlu kazanırsa onunla çalışmayız diyen? E çalışmasınlar işte
  • İBB Önünde Ekrem İmamoğlu Protesto Ediliyor

odatv.com
    İBB önündeki işçileri kim tehdit ediyor
    https://odatv.com/ibb-onundeki-iscileri-kim-tehdit-ediyor-25091953.html

quote:

İBB önündeki işçileri kim tehdit ediyor
    1 dakika

25.09.2019 15:52 Karakter boyutu :

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde (İBB) bir grup işçi, 31 Mart yerel seçimlerinden sonra işe alındıkları gerekçesiyle işten çıkarılmıştı. AKP’li kadrolar tarafından işe alındığı belirtilen işçiler ise, İBB önünde işe iade için eylem yapıyor. Daha önce İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da işçilerle görüşmüştü.

İBB önündeki eylem hükümete yakın kanallarda her gün gündem olurken, İBB önüne gelmeyen işçilerle ilgili ciddi bir iddia ortaya atıldı. İşçilerin AKP’li Kağıthane Belediyesi önünden otobüse bindirilerek İBB’nin önüne getirildiği, İBB önüne gelmeyen işçilerin tehdit edildiği ve her gün kimin gelip gelmediğinin listesinin tutulduğu öğrenildi.

İşte o anların videosu ve tutulan liste:

İBB Önünde Ekrem İmamoğlu Protesto Ediliyor

"Akpli belediyeler işten atınca pek gündem olmuyor, troller sus pus!"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merkur -- 25 Eylül 2019; 16:17:37 >

• Bunlarda madur olunca ilk 15 temmuzun arkasına saklanıp duyar kasıyor.
  • whatsupdan konum atsalar daha fazla katılım olurdu muhtemelen
  • Daha kuduracak çok kişi var.ADALET vicdandan önce gelir.

Hak etmeyenin karnı devletten çalınarak doyurulamaz.

Ekrem beye çok saldıracaklar musluklarını kesti, hırsızlıkları ifşalıyor devletinin parasına sahip çıkmak isteyen herkes desteklemelidir.

Ayrıca bunlar provakasyoncudur israil bilmem nesi olabilirler.Devleti seçimle gelmiş başkanı devirmeye çalışmaktadırlar adaletimiz TARAFSIZ olsa bu halde olmazdık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-74F84D677 -- 26 Eylül 2019; 8:16:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wilter kullanıcısına yanıt
    Bunlar devletin valisi için ter dökenler değil mi ? Ne olduda devletin polisine düşman oluyorlar.

• Merkur M kullanıcısına yanıt
    Şeytan akepelileri görse mesleğini bırakır ALLAH’a iman eder.

• Treth kullanıcısına yanıt
    Hiç gerek yok, birileri Tayyip aleyhinde toplu gösteri yapsın yeter. Tum TOMA'lar toplaniverir orada. Şu protestonun aynısı Tayyip'in sarayının karşısında yapılabilir mi?

Önemli olan Tayyip ve AKP, gerisi protesto edilebilir.

• hulkibey kullanıcısına yanıt
    Mesihle niye insanları kıyaslıyorsunuz ? Akepeli seçmenin mesihi o kıyaslanması teklif dahi edilemez.

• quote:

Orijinalden alıntı: hulkibey

Hiç gerek yok, birileri Tayyip aleyhinde toplu gösteri yapsın yeter. Tum TOMA'lar toplaniverir orada. Şu protestonun aynısı Tayyip'in sarayının karşısında yapılabilir mi?

Önemli olan Tayyip ve AKP, gerisi protesto edilebilir.
    İyide bu söylediğinin normalde olmaması gerektiğini sende bende biliyoruz. Bu onların ayıbı yani AKP nin gücünü kötüye kullanması ile alakalı bir durum.

Onun haricinde tomanın gösteri meydanına gelmesi için olması gerekenleri az çok bildiğine eminim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.