punto lounge 1.3 multijet dualogic nasıldır peki? 42 bin liste fiyatı olarak gözüküyor, bunu nerelere indirebilirim? 38-39 civarına gelebilir mi?
hocam dualogicleri çok araştırdım donanım olarak hiç farkı yok diğerinden ama bir kaç yerde sorun yaşayan arkadaşları gördüm onun için ilk başta ben de dualogic düşünmeme rağmen sonradan vazgeçtim
bir de fiyat olarak nerelere kadar indirebilirim demişsin 2500 tl avea indirimi bulsan pazarlıkla 750 civarı daha indirtsen max toplamda 3000-3500 arası bir indirimle alırsın tabi fiatta çalışan bir tanıdığın varsa belki personel indiriminden daha farklı bir fiyat alabilirsin
benim otomatik vites almam gerekio, i20,yaris,ibiza fln derken punto ya da bi bakıım istiyorum, bugün gidip test sürüşü yapacağım, beğenirsem vercem kapora, alcam arabayı :)
anladım hocam illa sorun olur demiyorum ama sorun yaşayan kişilerin yazılarını okumuştum bilgilendirmek istedim sadece, yalnız dualogicler tam otomatik değil denemeden alma kesinlikle kullanımının biraz değişik olduğunu söylüyorlar.zaten bugün gidip deneyeceğini de belirtmişsin o zamn bir problem kalmaz hatta denemelerin sonucunda izlenimlerini burada paylaşırsan sevinirim
ibiza derdim ama çok donanım eksiği var. o yüzden punto
sen bence Trabzon61 nickli arkadaş var forumda birkan61 olarak değişmişte olabilir ismi..ona ulaş bir şekilde.. puntosu vardı sattı ibizaya biniyor şimdi.. Puntoya dönmek için can atıyor.. Asıl onun yorumlarını dinlersen iyi olur
quote:
Orijinalden alıntı: husam74
sen bence Trabzon61 nickli arkadaş var forumda birkan61 olarak değişmişte olabilir ismi..ona ulaş bir şekilde.. puntosu vardı sattı ibizaya biniyor şimdi.. Puntoya dönmek için can atıyor.. Asıl onun yorumlarını dinlersen iyi olur
çok teşekkürler hocam bir araştırayım ulaşabilirsem her iki aracıda kullanan birisinin yorumu çok daha faydalı olur tabi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme