Şimdi Ara

ibiza ve punto seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben sıfır punto lounch multiair ve ibiza style benzili seçenekleri arasında çok kararsız kaldım. beni kararsız bırakan ayrıntıları sıralamam gerekirse, seatın servis olanakları parça fiyatları ve louncha göre donanım bakımından eksikleri olması(Asr,esp,startstop,msr,hba gibi) sizce hangi arabayı almak doğru seçenek olur her iki arabanın söylediğimiz modellerini kıyasladığımızda artıları eksilerini söylerseniz çok yardımcı olursunuz.
    şimdiden teşekkürler

• arkadaşlar yardımcı olabilecek arkadaşlar yorumlarını ve önerilerini esirgemezse sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: veteran

Merhaba arkadaşlar ben sıfır punto lounch multiair ve ibiza style benzili seçenekleri arasında çok kararsız kaldım. beni kararsız bırakan ayrıntıları sıralamam gerekirse, seatın servis olanakları parça fiyatları ve louncha göre donanım bakımından eksikleri olması(Asr,esp,startstop,msr,hba gibi) sizce hangi arabayı almak doğru seçenek olur her iki arabanın söylediğimiz modellerini kıyasladığımızda artıları eksilerini söylerseniz çok yardımcı olursunuz.
    şimdiden teşekkürler

Bütçe?
    araçlar için aldığınız fiyat?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Merhaba arkadaşlar ben sıfır punto lounch multiair ve ibiza style benzili seçenekleri arasında çok kararsız kaldım. beni kararsız bırakan ayrıntıları sıralamam gerekirse, seatın servis olanakları parça fiyatları ve louncha göre donanım bakımından eksikleri olması(Asr,esp,startstop,msr,hba gibi) sizce hangi arabayı almak doğru seçenek olur her iki arabanın söylediğimiz modellerini kıyasladığımızda artıları eksilerini söylerseniz çok yardımcı olursunuz.
    şimdiden teşekkürler

Bütçe?
    araçlar için aldığınız fiyat?

punto lounch için avea indirimi ile 32000 tl
    ibiza style modeli için park senrerü ile birlikte 32200 tl fiyat aldım
    bütçem de aşağı yukarı bu kadar en fazla 34000 e kadar çıkabilirim

• quote:

Anladım.
    Bu fiyatlara 1.4 full ltz aveo alabiliyorsunuz.
    Sedanı da çok geniş rahat bir otomobil.
    Ben olsam tercih listeme onu eklerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 19 Eylül 2012; 11:15:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Anladım.
    Bu fiyatlara 1.4 full ltz aveo alabiliyorsunuz.
    Sedanı da çok geniş rahat bir otomobil.
    Ben olsam tercih listeme onu eklerim.

Alıntıları Göster
    punto her daim akar arkadaşım.yeni kasası gayet güzel şık türkiye şartlarında fiat daha çok tutulur.alternatif araçlar illaki var yok değil ama alternatiflere hiç girme derim hazır 2 modelde karar kılmışken içine sineni git al.direksiyonuna otur test sürüşü yap hangisine ısınırsan onu al.

• quote:

Orijinalden alıntı: cadillaccts

punto her daim akar arkadaşım.yeni kasası gayet güzel şık türkiye şartlarında fiat daha çok tutulur.alternatif araçlar illaki var yok değil ama alternatiflere hiç girme derim hazır 2 modelde karar kılmışken içine sineni git al.direksiyonuna otur test sürüşü yap hangisine ısınırsan onu al.

Alıntıları Göster
    ben de aveoya baktım inceledim ama dönüp dolaşıp yine bu iki arabaya döndüm. bir de punto da ciddi bir indirim yapılmış oldum aslında tip olarak seat daha hoşuma gidiyor ama ciddi manada kararsız kaldım

• quote:

Orijinalden alıntı: cadillaccts

Alıntıları Göster
    Punto iyi bir araç , parçası servisi bol ve ucuz, ikinci eli rahat, içi ferah, motorları güzel vs vs. ha ibiza kötü mü kesinlikle değil ayrıca tip olarakta ibiza güzel ama Türkiye şartlarında Punto daha avantajlı derim. Bu arada ibiza makyaj görmüş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parker48 -- 19 Eylül 2012; 11:27:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: parker48

Punto iyi bir araç , parçası servisi bol ve ucuz, ikinci eli rahat, içi ferah, motorları güzel vs vs. ha ibiza kötü mü kesinlikle değil ayrıca tip olarakta ibiza güzel ama Türkiye şartlarında Punto daha avantajlı derim. Bu arada ibiza makyaj görmüş.

doğru söylüyorsun arkadaşım ben de aynen senin söylediğin şeylere takılıp kaldım, ama bu fiyata donanımlı bir araca binmek bana da biraz daha mantıklı geliyor
  • quote:

ben de aveoya baktım inceledim ama dönüp dolaşıp yine bu iki arabaya döndüm. bir de punto da ciddi bir indirim yapılmış oldum aslında tip olarak seat daha hoşuma gidiyor ama ciddi manada kararsız kaldım

Alıntıları Göster
    ikisi arasında punto tercih ederdim...Punto hem donanım,hem yakıt,hem de performans yönünden daha iyi... İbiza'nın 1.4 motor olması elemen için bir sebep TSİ olsaydı tercih edilebilirdi tabi sadece DSG seçenegiyle sunuyorlarmış...Yada Punto 1.4fire olsaydı tercih etmek zorlanırdı... İbiza dış görünüş olarak daha güzel ama iç görünüş için aynı şeyi diyemeyecegim...

• quote:

Orijinalden alıntı: faith_388

ikisi arasında punto tercih ederdim...Punto hem donanım,hem yakıt,hem de performans yönünden daha iyi... İbiza'nın 1.4 motor olması elemen için bir sebep TSİ olsaydı tercih edilebilirdi tabi sadece DSG seçenegiyle sunuyorlarmış...Yada Punto 1.4fire olsaydı tercih etmek zorlanırdı... İbiza dış görünüş olarak daha güzel ama iç görünüş için aynı şeyi diyemeyecegim...

hocam punto dizel değil ama 1.4 105 beygir multiair olan yani yatkıt yönünden pek farklılık göstereceğini sanmıyorum başabaş diyebilirim
  • quote:

quote:

hocam punto dizel değil ama 1.4 105 beygir multiair olan yani yatkıt yönünden pek farklılık göstereceğini sanmıyorum başabaş diyebilirim

Evet doğru 1.4 fire ile multiair arası başabaş denilebilir ama performans farkı var...
    Punto şehiriçi 7.4lt
    İbiza şehiriçi 8lt olarak gözüküyor az bir fark var ama gene performans farkı var...

• quote:

quote:

quote:

Evet doğru 1.4 fire ile multiair arası başabaş denilebilir ama performans farkı var...
    Punto şehiriçi 7.4lt
    İbiza şehiriçi 8lt olarak gözüküyor az bir fark var ama gene performans farkı var...

doğru söylüyorsun hocam ben sadece puntoyu dizele göre yorum yorum yaptın sandım ondan dolayı yazdım yoksa multiarle 1.4 fire arasında ciddi bir performans farkı var çok doğru söylüyorsun

• quote:

quote:

quote:

quote:

Punto şehiriçi 7.4lt

doğru söylüyorsun hocam ben sadece puntoyu dizele göre yorum yorum yaptın sandım ondan dolayı yazdım yoksa multiarle 1.4 fire arasında ciddi bir performans farkı var çok doğru söylüyorsun

Alıntıları Göster
    punto multiair donanım lounge donanım ile süper tercih olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: t8nx81tn

Alıntıları Göster
    ben seat derdim puntoya göre daha sportif duruyor ve euroncap ten puntodan daha fazla skor aldı diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: t8nx81tn

Alıntıları Göster
    punto lounge 1.3 multijet dualogic nasıldır peki?
    42 bin liste fiyatı olarak gözüküyor, bunu nerelere indirebilirim?
    38-39 civarına gelebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beetleguese

hocam dualogicleri çok araştırdım donanım olarak hiç farkı yok diğerinden ama bir kaç yerde sorun yaşayan arkadaşları gördüm onun için ilk başta ben de dualogic düşünmeme rağmen sonradan vazgeçtim
  • quote:

quote:

hocam dualogicleri çok araştırdım donanım olarak hiç farkı yok diğerinden ama bir kaç yerde sorun yaşayan arkadaşları gördüm onun için ilk başta ben de dualogic düşünmeme rağmen sonradan vazgeçtim

bir de fiyat olarak nerelere kadar indirebilirim demişsin 2500 tl avea indirimi bulsan pazarlıkla 750 civarı daha indirtsen max toplamda 3000-3500 arası bir indirimle alırsın tabi fiatta çalışan bir tanıdığın varsa belki personel indiriminden daha farklı bir fiyat alabilirsin

• quote:

quote:

quote:

bir de fiyat olarak nerelere kadar indirebilirim demişsin 2500 tl avea indirimi bulsan pazarlıkla 750 civarı daha indirtsen max toplamda 3000-3500 arası bir indirimle alırsın tabi fiatta çalışan bir tanıdığın varsa belki personel indiriminden daha farklı bir fiyat alabilirsin

benim otomatik vites almam gerekio, i20,yaris,ibiza fln derken punto ya da bi bakıım istiyorum, bugün gidip test sürüşü yapacağım, beğenirsem vercem kapora, alcam arabayı :)

• quote:

Bu fiyata alınabilecek doğru düzgün Dizel+otomatik yok... C3 ve 208 var onlarda peformans fakiri 0-100 hızlanması 16 saniye...Çok km yapmıyorsanız benzinlilere bakın...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.