Şimdi Ara

ibluever satın almış olanlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, ibluever programının demo sürümünü kullanıyorum ancak sık sık bağlantı kesildiği için işimi pek görmüyor. paypal işlerinden de pek anlamam.
    ibluever'i satın almış biri varsa, satın aldığı hesaptan giriş yaparak indirmek istiyorum. daha sonra o arkadaş hesabın şifresini değiştirir, güven problemini bir şekilde hallederiz. hatta olmazsa bir miktar para da gönderebilirim.

özetle; ibluever satın almış birinin hesabından giriş yaparak ipoduma ibluever yükleyeceğim. bunun ne karşı tarafa ne de bana bir zararı yok, siz yine ücretsiz olarak kullanmaya devam edeceksiniz. sadece iyilik yapmış olacaksınız yani.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• yok mu yardım edecek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bass Guitarist

yok mu yardım edecek

Hocam paypal hesabim var ama ibluever almadim, ucretini yollarsaniz alabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben ibluever programını satın aldım. Bir kaç farklı cihaza indirip aktif ettikten sonra artık kullanamıyorum. Çok fazla cihazda aktif ettiğim gerekçesi ile artık lisansımın geçersiz olduğunu söylüyor. Ama işin tuhafı yeniden satın almak istediğim halde böyle bir yönlendirme yok. İbluever bigboss kaynağından da çıkarılmış. Nasıl yeniden ödeme yapıp satın alabileceğimi bilen var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.