Şimdi Ara

IBM Model M Klavye Arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar IBM Model M klavye arıyorum. Elinde az kullanılmış veya kullanılmamış klavye varsa haber verebilir mi ? Üretim yılı 1984-1995 arasında olabilir. Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trezeuget -- 15 Aralık 2009; 13:47:51 >

• Eski klavyeyi niye tercih ediyorsun yenileri dururken ?
  • IBM model m klavyelerin aksamı su anda kullandıklarımızdan farklı. Model m türü klavye click li klavye türüne giriyor. Mekanik aksamlı yazımı daha rahat ve daha iyi oturuyor ellere. Ve o klavyeyi cok seviyorum o nedenle arıyorum fakat bulamıyorum.
  • Bit pazarına bir bak eskiden kadıköy de bit pazarında gözüme rastgelirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karmaşık -- 28 Aralık 2009; 6:31:35 >
  • çok sagol bakacagım. Tavsiyen için teşekkür ederim.
  • ben de çok arayıp bulamadım ve sonunda paraya kıyıp 3 ay önce ön sipariş verdiğim ve bugün elime ulaşan Das Keyboard Ultimate S'i aldım. klavye tek kelimeyle mükemmel. eğer bulamazsanız alternatif olarak düşünebilirsiniz.www.getdigital.de adresinden sipariş verebilirsniz. ama klavye fiyatı kadar gönderi ücreti alıyorlar. o yüzden almanya'daki bir tanıdık aracılığıyla kargolatmak mantıklı. hala ön sipariş alıyorlarsa 20 euro ucuza sipariş edebilirsiniz. bir inceleyin derim.
    iyi günler.

http://www.getdigital.de/products/Das_Keyboard_Model_S/lng/en

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.