Şimdi Ara

IBM Netfinity 5500 Modlama Denemesi, | Fotoğraflar eklendi | Dremel Tavsiyeleri Bekleniyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: volkov_19

çizgili yerler kasanın neresinde kalıyor anlayamadım fazladan konulacak fanın çok fazla bir anlamı yok

Normal bi pc kasası düşün onun ön kısmı komple fan oluyor gibi, o kısım anakart ön kısmına geliyor, (ya da arka panelin tersi gibi düşün) o büyük parça da kasanın içine takılıyor fanlar kasanın kısmen ön tarafında kalıyor yani.

Fazladan takmak için değil de, daha ziyade Noctua cpu fanının işi kolaylaşsın bir de, ekran kartından ve çipsetten fazla sıcaklığı atsın diye.
  • favanın çıkacağı yerleride ayarlaman gerekiyor kasa içinde pozitif basınç olursa fanlar görev yapmaz
  • Arka kısmın üst tarafına da fan koyup desteklemeyi düşünüyorum, bakalım.
  • Beklemedeyiz.
  • İşaretlediğim yerlerin kesimini yaptım işte fotoğraflar:

IBM Netfinity 5500 Modlama Denemesi, | Fotoğraflar eklendi | Dremel Tavsiyeleri Bekleniyor  IBM Netfinity 5500 Modlama Denemesi, | Fotoğraflar eklendi | Dremel Tavsiyeleri Bekleniyor

IBM Netfinity 5500 Modlama Denemesi, | Fotoğraflar eklendi | Dremel Tavsiyeleri Bekleniyor  IBM Netfinity 5500 Modlama Denemesi, | Fotoğraflar eklendi | Dremel Tavsiyeleri Bekleniyor

Bunlar da kasanın diğer fotoğrafları:

Fikirleriniz benim için çok önemli arkadaşlar, kasanın o alt kısmını da kesmeyi düşünüyorum çünkü alttan gelen power kabloları yukarı yetişmiyor, bir de 2 power takmayı düşünüyorum ama bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tunai -- 23 Ekim 2011; 14:27:56 >

• sanki anakartın altında bol mikratda boşluk varmış gibi duruyor takacağın fanlardan vazgeçip alta sağlı sollu fanlar ve fanlara radyatörler takıp sıvı soğutma ekipmanlarını alta koyarak üst kapağı plexi yaparsan bence çok güzel olur
  • Sağlı sollu fanlar için 2 gövde delmem gerek :). Kasanın görünen iç metali dışında dıştaki siyah da deliniyor, hatta çıkıyor da o kısımlar kapak gibi.

Ama çok fazla yer yok yani sağa bi 120 lik fan koymaya kalksam, sığmaz gibi ya da dışarı kısımda kalacak.

Yatay biçimde koymayı kastediyosan o şekilde sığmayacak gibi alt metal kısmı kessem bile.
  • Bu arada hazır, sıkılmışken biraz işlemciye lapping yapayım dedim. 1500lük zımpara kağıdına kadar kullandım 10 derece bi fark gördüm.

IBM Netfinity 5500 Modlama Denemesi, | Fotoğraflar eklendi | Dremel Tavsiyeleri Bekleniyor IBM Netfinity 5500 Modlama Denemesi, | Fotoğraflar eklendi | Dremel Tavsiyeleri Bekleniyor

IBM Netfinity 5500 Modlama Denemesi, | Fotoğraflar eklendi | Dremel Tavsiyeleri Bekleniyor IBM Netfinity 5500 Modlama Denemesi, | Fotoğraflar eklendi | Dremel Tavsiyeleri Bekleniyor

Fotoğraf makineminde şarjı bitmeseymiş daha çok resim çekicektim ama telefonla anca bu kadar oldu.

• Sana bişey söyleyimmi boş zamanın varsa o kasadan uçak bile yapılır.

Mükemmel bir kasa. Hayal gücünü kullan profesyonellerden yardım al.

Süpermiş benim aklıma neler geldi neler :D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.