SELAMLAR ÖNCELİKLE, BENİM BİLGİSAYARIM IBM ThinkPad R40E HARD DİSKİ 30 GB, ACABA 250 GB HARDDİSKİ DESTEKLER Mİ? VEYA ENFAZLA KAÇ GB HARDDİSK TAKABİLİRİM. YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM. SAYGILAR.
quote:
Orijinalden alıntı: talipeker
SELAMLAR ÖNCELİKLE, BENİM BİLGİSAYARIM IBM ThinkPad R40E HARD DİSKİ 30 GB, ACABA 250 GB HARDDİSKİ DESTEKLER Mİ? VEYA ENFAZLA KAÇ GB HARDDİSK TAKABİLİRİM. YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM. SAYGILAR.
Vallaha herhangi bir fikrim yok. İsterseniz siz test edin,sonucuda yazın buraya.Ne dersiniz? Benim herhangi bir fikrim yok açıkçası,var da gereksiz yani.IBM ThinkPad R40E çıktığı vakit harddisklerde o civarlarda bir şeydi.Şu an 3-4 terabaytlık harddiskler var.Ama bilgisayar kasılır mı konusunda bir fikrim yok.Düz mantık kasılmaması gerekir,asıl 30 gbda kasılır diyor içimden bir ses.Sonuçta windows xp 11-12 windows 7 15-16 gb diyor ,asıl geriye kalan alanda kasılır.Bence bir deneyin.Zaten bilgisayar eski,kaybedecek pek bir şeyiniz yok yani.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme