FUJITSU-SIEMENS AMILO M1451G NOTEBOOK almaya düşünüyorum performans olarak nasıl kullanan yada bilen varmı? ayrıca SD/MS/MMC/MSPRO kart okuyucuları içindemi yer alıyor??
kesinlikle tavsiye ederim. fiyatı da çok iyi şuan: 1099$+KDV. ben m7440 modelini kullanıyorum çok memnunum. kart okuyucusu kasaya entegre.
fiyat gerçekten uygun gözüküyor. önce incele sonra karar ver bence.
Bu notebook'u kullanan bir arkadaşım var . Hiç bir sorunu olmadığı ve kesinlikle tavsiye ettiğini söylüyor. Ekranın kalitesinden tut da performansına , sessizliğine kadar . Ancak Teknosa'nın sattığı ürünlerinde sorun çıkması kulağa biraz su kaçırıyor ama ne denli bir durum var tam bilmiyorum. Onun dışında stabil bir makine.
quote:
Orjinalden alıntı: drtr2
Bu notebook'u kullanan bir arkadaşım var . Hiç bir sorunu olmadığı ve kesinlikle tavsiye ettiğini söylüyor. Ekranın kalitesinden tut da performansına , sessizliğine kadar . Ancak Teknosa'nın sattığı ürünlerinde sorun çıkması kulağa biraz su kaçırıyor ama ne denli bir durum var tam bilmiyorum. Onun dışında stabil bir makine.
teknosanın sattığı her modelde sorun yok sanırım. Sadece 2045 ler sorunluydu bildiğim kadarıyla...
quote:
Orjinalden alıntı: hhcihan
quote:
Orjinalden alıntı: drtr2
teknosanın sattığı her modelde sorun yok sanırım. Sadece 2045 ler sorunluydu bildiğim kadarıyla...
Sistem fena değil (Bence vasat fiyat /performans olarak) ama dikkat ettiyseniz ana kartı 1GB'a kadar Ram destekliyor. İlerde Ram'leri 2Gb yapmak isterseniz yapmazsınız Dikkat!!!
quote:
Orjinalden alıntı: kerem9eylul
FUJITSU-SIEMENS AMILO M1451G NOTEBOOK almaya düşünüyorum performans olarak nasıl kullanan yada bilen varmı? ayrıca SD/MS/MMC/MSPRO kart okuyucuları içindemi yer alıyor??
Sistem fena değil (Bence vasat fiyat /performans olarak) ama dikkat ettiyseniz ana kartı 1GB'a kadar Ram destekliyor. İlerde Ram'leri 2Gb yapmak isterseniz yapmazsınız Dikkat!!!
Vasat diyorsun ama farklı önerilerde bulun istersen, arkadaşta fikir edinmiş olur...
quote:
Orjinalden alıntı: ak_onair
quote:
Orjinalden alıntı: kerem9eylul
http://www.fujitsu-siemens.com/Resources/84/309542540.pdf Orjinal sitesindeki bilgi dosyası. AMILO M1451G Intel® Centrino™ mobile technology with Intel® Pentium® M Processor up to 2.13GHz Up to 2GB DDR SDRAM in 2 SO-DIMM slot (TBD) ATI Mobility Radeon x300 128 MB Hypermemory1 Unique 4 in 1 flash card port. Supports SD/MS/MMC/MSPRO multimedia storage cards
2 gb RAM desteği var.
"Memory Up to 2GB Dual DDR2 SDRAM (TBD) 2 SO-DIMM memory slots (no memory on board) Modules available 256MB / 400 PC2-3200S 512MB / 400 PC2-3200S 512MB / 533 PC2-4200S 1GB / 533 PC2 4200S (optional)"
Fiyat/performans oranı düşük olması için, benzer özellikteki başka markaların daha ucuz olması gerekir. Bence fiyat performans olarak da uygun. Gerçi bugünlerde dolar yükseld, fiyatlar TL bazında biraz daha artacak. Notebook almak için kritik bir dönem Dolar son yıllardaki en yüksek seviyesinde.
selamlar ben 1 hafta evvel fs 1451 ag aldım, gayet memnunum..maşallah diyelim.. fs lerin belli bir serisinde bir problem varmış evet ama bende bu serilerde bir probleme raslamadım.. tavsiye ederim.
evet bazı serileri problemli..ve bu konuda bu şikayetlerden yakınan çok insan var...ben de A1650G var 4 ay önce aldım geçen ay sadecepili arıza yaptı ve 10 gün kadar serviste kaldı. geri aldığımda tabi pilini değiştirmişlerdi..o ara biraz moralim bozulmuştu ..ama.. Ben yine de fujutsi siemens den memnunum derim.. gerçi herkes kendi bilgisayarını över..
uzun süredir laptop almaya çalışıyorum çok araştırdım ama bir ürlü karar veremedim önceleri acer diyordum, sonra fujitsu 1451 i kafaya taktım. Ama şimdi asus a6v düşünüyorum ne olacak böyle yav. Sizce asus a6v mi fs 1451 mi?
3-4 ay önce abim bir F-simens notebook aldı çok iyi özellikle ekran çok hoşuma gitti. Tuşlarda bir proplem var normal basmaları zor algılıyor.
up sorun çıkarıyor mu yoksa kullananlar hala memnun mu tavsiye eder misiniz?
Yaklaşık 5-6 ay önce bu cihazdan kuzenime aldık. Bu güne kadar hiçbir sorun çıkarmadı. Eğer Teknosa'dan almak istemiyorsanız başka yerden alın. Biz Vatan Bilgisayar'dan almıştık. V2045'in yeni versiyonuyla aşağı yukarı aynı özelliklerde. V2045 almak istemeyenler için de iyi bir alternatif.
tşk
merhaba.bendede m1450g modeli var 3 senedir kullanıyorum cok memnunum anacak ram 512 ve yetmiyor artık ram taktıracam ama hangisi destekler bilemiyorum.bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme