Şimdi Ara

Fujitsu Siemens - Amilo Pa1510 AMD Turion64 X2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
1
Favori
5.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Fujitsu Siemens - Amilo Pa1510 AMD Turion64 X2 1.6/1024MB DDR2/100GB HDD/15.4 ekran

İşlemci:AMD TURION64 X2 Mobil Teknoloji 1.6GHz
    İşletim sistemi:MS WinXP Home TR
    Ekran:15.4’’ Crystal View Aktif TFT WXGA renkli ekran (1280x800)
    Ekran kartı:ATI RADEON Xpress 1100 128 HyperMemory
    Hard Disk:100GB S-ATA (5.400 rpm)
    Sistem Hafızası:1024 MB DDR2-533MHz SDRAM Bellek (2x 512MB) max: 2GB
    Sürücü:DVD-RW (Dual Double Layer) sürücü
    İletişim:Dahili Intel PRO/Wireless 802.11b/g, ethernet ile kablosuz iletişim, entegre Wireless anten, dahili V.92 56K fax/modem, 10/100 Ethernet
    Arayüz:Q Türkçe Klavye, 3x USB 2.0 port, 1x IEEE 1394, 1xVGA, 1xS-Video (Tv-Out), 4in1 Card Reader (SD,MMC,MS ve MSPRO), 1x RJ-11, 1x RJ-45, 1x headphone out, 1x microphone in, 1x SPDIF(via headphone out),1xExpress Card 34/54 MM, 1x Power supply, dış ekrandan (crt,lcd veya projeksiyon) ve nb monitöründen görüntüyü aynı anda alabilme
    Batarya:Li-lon Pil
    Boyut - Ağırlık:358x255x36mm, 2.8 Kg
    HEDİYE:3 aylık TurkNoktaNet internet paketi

999 DOLAR = 1750 YTL

http://www.estore.com.tr//product.asp?sku=EL43000&dept%5Fid=51005003&bid=&mscssid=V4W3PLSBA4FS8H0XSTG1KQEQB1WR5JPA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanak -- 12 Eylül 2006; 0:44:28 >

• acab bu notebook mu?

http://www.amdnotebooks.de/produkte_detail_22.php

yoksa bu mu?

http://www.amdnotebooks.de/produkte_detail_10.php

BU DA TURKÇE SİTEDEN

http://www.fujitsu-siemens.com.tr/home/products/notebooks/amilo_pa_1510.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanak -- 12 Eylül 2006; 10:41:23 >

• bu notebook u alan yok mu?
  • bu notebook fena deil amma... Türkiyede, Fujitsu siemensin kepazelikleri bitmedikçe markaya ve servisine olan korkudan dolayı düşünülemez ne yazıkki halbuki f.siemensteki estetik ve dizayn sony dışında kimsede yok.yazık...
  • Ben aldım galiba tekim

walla bilgisayardan memnunum hor kullandıgım halde sorun yaşamadım diyebilirim :D. Programlar ve uygulamalarda (gerek photoshopCS2 gerek macromedia dreamweaver 8, 3ds max) performansı çok iyi fakat oyun performansı düşük . oynadıgım oyunlardan örnek vermek gerekirse condemned criminal origins i düşük detaylarda oynayabiliyorsun hemde çok iyi fps oranıyla. Yalnız çok ilginçtirki Heroes of Might and Magic V çok yavaş çalışıyor hatta o kadar yavaşki oynayamadım.

ekran kartının güncel driverınıda bulamadım x200 driverı ile kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nacon_7 -- 13 Eylül 2006; 10:02:05 >
  • http://www.estore.com.tr//product.asp?sku=EL43034&dept%5Fid=51900000&bid=&mscssid=1751MD46W98M8L5QV5N7AFNUESR3CXUD

bi de hediyeli olmuş ama fiyatı artmış. hem wireless modem hem de skype tel hediye imiş.

eski konfigurasyon da orada duruyor bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanak -- 13 Eylül 2006; 15:14:37 >
  • bu saaten sonra f-s nin adı çıktı bu formu takip edenler kolay kolay f-s almazlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Makina çok iyi. Bir de güvenebilsem hemen alacağım.
  • Ben makinayi bugün aldım. Biraz daha süre geçtikten sonra ayrıntılı yorumumu yapacağım. Ancak ilk görüşelrim şunlar :
    -Hakikatten çok hızlı bir notebook. Aynı anda server, rar ve kopyalama işlemlerini rahatça yapıyor.
    - Isınma diye dert etmeyin. Hiç bişicik yok. Notebook'un sağ tarafında biraz ısınma oluyor ama bu bütün notebooklarda var. Hiç de rahatsız edici deil.
    - Ses çok az çıkıyor. Fan çok nadir devreye giriyor. İşlem yükü azsa işlemci hızını 800 Mhz ye indiriyor. O bile çoğu zaman yetiyor.
    - Ekran çok net. Görüntü güzel. Klavyesi sağlam gözüküyor.(en azında bir önceki notebookum olan LG'den sağlam)
    - Kötü yanları da var. Ağ kablosu girişi sağ tarafta tam fare kullanılacak bölgede yer alıyor. Biraz geniş almak gerekiyor fareyi(otobüs gibi oldu yav)
    Güç kablosu girişi de sağda. Ağ kablosu ve güç kablosu takılıyken fare kullanmak hakikatten maharet.
    - Pili de denedim. iki buçuk saat gidiyor. Uzatmak elinizde.
    - Oyun olarak benim için önemli olan PES'ti. Sadece onu denedim. 1280x800 mediumda süper bir deneyim oldu
    - DVD-RW'ı henüz denemedim.

Sonuç olarak ilk izlenimim çok olumlu ve çok doğru bir karar verdiim yönünde. Arkadaşımda F/S kullanıyor. O da çok memnun. O makineye uyguladığım işkenceler bu makineye sinek vızıltısı geldi. Uzun vadede görüşlerimi sonra yazacağım

• fujitsu-siemens çok dandik bir marka .. dikkat ettiyseniz her zaman piyasada, aranılan notebook özelliklerini en ucuzdan vermeye çalışır.. çünkü çok kalitesiz..
    en fazla 10 dvd yazarsın o makinayla.. eminol yakın tarihte bozulur o dvd yazıcı.
    emin ol 1 ay içinde ne çok ses çıkardığından ve ne çok ısındığından dert yanacaksın bu forumda.şu anda balayındasın sen :)
    çok dertli bilgisayar bu fujitsu-siemens.. tamam servisi iyi olabilir ama çok ses çıkarıyor diye gittiğin zmn hiç bir şey yapmıyorlar..belki daha kötü markalar vardır ama emin değilim.. ben kendi tecrübemden, ve 2 arkadaştan dolayı böyle konuşabiliyorum.. sevgiler
  • quote:

Orjinalden alıntı: edwin

fujitsu-siemens çok dandik bir marka .. dikkat ettiyseniz her zaman piyasada, aranılan notebook özelliklerini en ucuzdan vermeye çalışır.. çünkü çok kalitesiz..
    en fazla 10 dvd yazarsın o makinayla.. eminol yakın tarihte bozulur o dvd yazıcı.
    emin ol 1 ay içinde ne çok ses çıkardığından ve ne çok ısındığından dert yanacaksın bu forumda.şu anda balayındasın sen :)
    çok dertli bilgisayar bu fujitsu-siemens.. tamam servisi iyi olabilir ama çok ses çıkarıyor diye gittiğin zmn hiç bir şey yapmıyorlar..belki daha kötü markalar vardır ama emin değilim.. ben kendi tecrübemden, ve 2 arkadaştan dolayı böyle konuşabiliyorum.. sevgiler

Benim de bu makinaya niyetim var ama geçmişte olanlar aklıma gelince soğuyorum. Fiyatı çok uygun ama neredeyse aynı makina mavide (Acer) çok daha ucuz. HP çok pahalı satıyor. Aklım karışık.

• quote:

Orjinalden alıntı: kenya64

quote:

Orjinalden alıntı: edwin

fujitsu-siemens çok dandik bir marka .. dikkat ettiyseniz her zaman piyasada, aranılan notebook özelliklerini en ucuzdan vermeye çalışır.. çünkü çok kalitesiz..

Benim de bu makinaya niyetim var ama geçmişte olanlar aklıma gelince soğuyorum. Fiyatı çok uygun ama neredeyse aynı makina mavide (Acer) çok daha ucuz. HP çok pahalı satıyor. Aklım karışık.

evet acer ucuz ve hp de pahalı.. amd x2 nin aynı hızda olan iki tane modeli var dikkat ettiysen , TL-50 VE TL-52 ..TL-52 nin L2 cache bellekleri 512kb, diğerinin ise 256 kb. HPnin bu modeli ise 1399$+kdv.. keşke biraz daha ucuz olsa.. TL-52 işlemcisi olan başka notebook da görmedim açıkcası..

• TL-50 ve TL-52 arasındaki önbellek farkını biliyorum ama pek önemsemiyorum aslında. TL-50 kullanan HP de var ama hem 200 $ +KDV pahalı hem RAM 512. Aynı Konfigürasyon HP de 500 YTL daha pahalı.
  • HP de çok pahalı TOSHİBA da ACER de ucuz ACERde mi dandik yapmayın ya gerçektende burda bazılarına insaf yahu.

Nasıl yani 10 DVD yazmada bozuluyor markasını biliyormusun yazıcının onu da yaz da daha da inandırıcı ol
  • Kasasını yakından görsem ikna olacağım aslında.
  • BAY CİDDİ- Fujitsu siemens kullanmış hemen hemen herkes gibi servis yollarını aşındırmış biri olarak şunu söylüyorum ki UZAK DURUN. Bu markanın distirbütörünün teknik servisinin aymazlığı, aklaksızlığı ve terbiyesizliği yetersizliği tahmin sınırlarınızın çok üstündedir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 19can84

BAY CİDDİ- Fujitsu siemens kullanmış hemen hemen herkes gibi servis yollarını aşındırmış biri olarak şunu söylüyorum ki UZAK DURUN. Bu markanın distirbütörünün teknik servisinin aymazlığı, aklaksızlığı ve terbiyesizliği yetersizliği tahmin sınırlarınızın çok üstündedir.

Mesaj alındı.

(Biraz bekleyeyim bari, belki iyi haberler de gelir.)
  • bu notebook u alan arkadaşlar resim koyarlarsa seviniriz
  • Arkadaşlar öncelikle burada yazılanları bi göz geçirdiğim zaman bi kaç arkadaşın hakkatten bu işten anlamadığı kavun gibi ortada...ben FS A1650G modeli sahibiyim yaklaşık 8 aydır;
    1-20'ye yakın DVD yazdım nice 20 DVD yazmaya doğru ilerliyorum lappidim sayesinde ;
    2-Çok fazla fan sesi yok üstelik fan kotrolü için tuş dahi yapmışlar gerektiğinde çok daha az devreye girebiliyor...Ya çok ses çıkıyor ben sağar da olabilirim :)
    3- Çok kaliteli bir ses çıkışı var 6+1 görünümlü (4+1) ses sistemimi takıyorum ve çekiliyorum DVD'mi paşalar gibi seyrediyorum.
    Hiç bir problem çıkartmadı bana...Taş gibi çalışmakta..Servisin yolunu dahi bilmiyorum:)))

MR Rome dostum olur..LG'den çok çekti ama o da artık rahata erdi..Hayırlı olsun :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustangBoy -- 21 Eylül 2006; 16:22:31 >

• Arkadaşlar kasa kalitesi için resimlere güvenmeyin. Ben almadan önce defalarca gittim kendim denedim. Diğer bilgisayarlarla karşılaştırdım. Resim meselesini de halledeceğim kısa zamanda. DVD-RW tartışmsına da son verelim. Herkes yaşadığına göre yorum yapıyor. Bana da örneğin LG deseniz uzak durun derim. Ama insanların aklına yatıyorsa diyecek bir sözümüz olmamalı. Bu arada DVD-RW'ın markası PHILIPS.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.