Şimdi Ara

Fujitsu Siemens - Amilo Pa1510 AMD Turion64 X2 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
1
Favori
5.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bence Fujitsu Siemens - Amilo Pa1510 için haksızlık yapılıyor.bu cihazı bir hafta kadar emanet olarak kullanma imkanım oldu.bence fiyatına göre iyi bir notebook,fj nin diğer modelleri için birşey diyemem ama arkadaşım core duo,1gb ram ve 100gb hdd hemde 5400rpm sata lı bir cihazı 1750ytl gibi bir rakama aldı.kendi cihazımla(imzamdaki) karşılaştıracak olursam yanlış olur ama notebook ta yaptığımız bütün uygulamalarda hiçbir zorluk çıkarmadı.photoshop..vb dahil...
    hatta f.e.a.r gibi bir oyunu bile orta nın biraz üzerinde oynayabiliyoruz hiç kasmadan...tuş takımı,kasası hiç te dandik değil...
  • TEKNORAMA Ankara'da 949 Dolar + 150 Ytl. hediye çeki. Tavsiye edermisiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: iyuka

TEKNORAMA Ankara'da 949 Dolar + 150 Ytl. hediye çeki. Tavsiye edermisiniz.

Aman uzak dur.

Paranı çöpe atmak istiyorsan sen bilirsin tabi.
  • Bu bilgisayarı 26 Aralıkta Teknorama'dan 969 Dolar + KDV'ye aldım. 150 YTL de hediye çeki verdiler. Ona da Tv kartı aldım. Bilgisayar çok güzel. Ekranı süper. Çok hızlı. Oyun oynamadığım için bir şey diyemeyeceğim. Müzik ve resim dosyalarına tepkisi oldukça iyi. Tavsiye ederim. Bu fiyata bu özellikler çok güzel.
  • quote:

Orjinalden alıntı: iyuka

Bu bilgisayarı 26 Aralıkta Teknorama'dan 969 Dolar + KDV'ye aldım. 150 YTL de hediye çeki verdiler. Ona da Tv kartı aldım. Bilgisayar çok güzel. Ekranı süper. Çok hızlı. Oyun oynamadığım için bir şey diyemeyeceğim. Müzik ve resim dosyalarına tepkisi oldukça iyi. Tavsiye ederim. Bu fiyata bu özellikler çok güzel.

Eğer bu makinanın ekranını beğendiysen başka birşey demeyeceğim.
  • Eğer bu makinanın ekranını beğendiysen başka birşey demeyeceğim.

Profosyonel anlamda kullanıcı değilim. İşyerinde Öğretmen kampanyasından Toshiba (özelliklerini sormadım) bilgisayar alan bir arkadaşıma gösterdim. Özellikle ekranını çok beğendi. Ben ekranı gerçekten beğendim. Bu kullandığım ilk dizüstü.
  • Bu bilgisayarı 10 gündür yoğun bir şekilde kullanıyorum. Çok memnunum. Nazar değmesin.
    1. Dvd Rw'si güzel, sorunsuz ve hızlı. Türkçe Nero Cd'si ile geldi. Türkçe Neroyu kullanmak çok kolay.
    2. İşletim sistemi XP cd'li.
    3. Ekranın çözünürlüğü benim çok hoşuma gitti.
    4. Kasa zarif ve kullanışlı.
    5. Klavye güzel. Yalnız sol üst köşede boşluk hissi veriyor. Aynı model başka bilgisayarlara da baktım. Hepsi aynı. Bence tek kusur bu. O da kusur sayılmaz.
    6. Aynı anda Cd kaydettim, müzik dinledim, fotoğraflarımı inceledim, internete bağlandım, arka planda virüs proğramı çalıştırdım, bana mısın demedi. Hiç kasmadı. Gerçekten çok hızlı. Her halde çift çekirdek olmasından.
    7. Oyun oynamayı sevmediğim için, oyun konusunda yorum yapamayacağım.
    8. İki üç gün günde en az 10 saat çalıştırdım, hep sessiz çalıştı.
    Düşünen arkadaşlara tavsiye ederim. Başka sorusu olan varsa iyuka@mynet.com adresine mail atabilir.

• şakacı
  • hayırlısı olsun iyuka. güle güle kullan.
  • bende bu laptopı 1 aydır kullanıyorum ve su ana kadar hıc bısorunla karsılasmadım
    hatta ses konusunda laf eden arkadaslara sorum acaba bu makınayı ne kadar gorduler veya kullandılar?
  • bende bu laptop'tan sipariş verdim ve bu hafta içinde gelecek. en ince ayrıntısına kadar inceleyeceğim ve burada sizlere deneyimlerimi sunmaya çalışacağım. bu ürünle ilgili herhangi bir sorunu olan arkadaşlarada yanıt vereceğim.
  • bende alali 1 hafta oluyor

lan girisi ve sarj girisi sag tarafda insani uyuz ediyor
    performans kendi görüsümdür bir laptop icin cok iyi !
    ses kalitesi harika !
    dvd yazmaya gelince 8 tan yazdim enkode yaparak hic sorun cikarmadi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozy -- 12 Şubat 2007; 0:01:50 >
  • Ben de aynı makinaya sahibim. Benim de tek sıkıntım ağ girşinin sağ tarfta olması. Hatta bütün arabirimler sağ tarfata. Bu biraz sıkıntı oluyor bazen. Onun dışında veriminden gayet memnunum. Pil ömrü de bence çok iyi. Ayrıca Pardus sorunsuzca bütün donanınımını tanıyor :).
  • oncelikle 13- 15 saat calisti makina super demek cok yanlis olur. benim su an zorunlu kullandigim hp nx9005 amd athlon 2400 islemcili 256mb ram li makina 1 gun 18 saat tir hicbir yavaslama olmadan calisti bunu bir olcu olarak gostermeyin.

diger taraftan f/s goze hos gelen dizayni iyi laptoplar yapiyor ( siyah kasa, beyaz klawyeli modeli disinda :P ) ama laptopu neden aldiginiz onem tasir. kimisi o paraya bu ozellikleri bulamayacagindan alir, kimisi dizaynini begenir v.s. beklentileriniz cok oldugunda bunlara cevap veremeyen laptop kotu duruma duser. aslina bakilirsa bosch siemens in beyaz esya fabrikalarinda calisma sansi buldugum icin beyaz esyalari cok kaliteli zaten bizim yaptigimiz testlerdede ne kadar dayanikli olduklarini ben bizzat gordum buyuk ihtimalle laptoplarida oyledir. sonucta belirli teknoloji seviyesindeler. sadece bazi sanssizliklar yasayanlar olabilir buda kaderdir yani hekezin memnnun oldugu birseyi sen alirsin ve hic memnun olmazsin bunun sebeplerinden birisi asiri ovgulere dayanarak cok sey beklemendir bir digeri ise tamamiyle sansizlik sonucu sana arizali modelin rastlamasidir. o ozelliklere o para cok zor. bu adilik olarak algilanmamalidir.

ben dell almadan once ya acer alacaktim yada bu f/s yi acer iyiki almamisim diyorum almak istedigim modelde goruntu sorunlari varmis. bu modeldede bazi kotuseyler duydum ama ben siemens e guvenirim nasil calistiklarini v.s. gordum altyapilarinida kolay kolay kalitesiz is yapmazlar. ozellikle turk laptoplarini casper datron gibileri dusunecek olursaniz f/s kusursuz sayilabilir. simdi sans eseri dell de olu piksel cikti servise gonderdim 2 haftadirda cvp bekliyorum ama degistirme imkanim olursa f/s alirdim.

merak ettigim kenya64 arkadas neyapti? aldilarmi laptopu geriye ve yeni bir laptop aldimi? o fiyata dell in ancak core duo modelini alirsin.

• Kullanımı rahat bir bilgisayar. Sadece DWD-RW'nin solda olması biraz tuhafıma gitti. Bundan önce Acer Aspire 5610 kullanıyordum. Kıyasladığım zaman Fujitsu daha ağır basıyor. Grafik tasarımı ile uğraşanlar için ideal bir bilgisayar. Ben bir webtasarımcıyım ve sorunsuz olarak işimin gerektirdiği yazılımları aynı anda çalıştırabiliyorum. Örnek vermek gerekirse; bir yandan dreamweaverda asp ya da php kod hazırlarken, flashta movie oluşturabiliyor, photoshopta logo yapabiliyorum. ve hatta winampı da açıyorum. üstüne üstün internet explorer 7'de açık durumda. buradaki arkadaşlar bilgisayarı bayağı bi kötülediler saolsunlar. biran almamayı düşündüm ama aldım, kararımdan vazgeçmedim. fiyat performans olarak bir numara.
  • lütfen ona laptop demeyin onun bi adı var amilo
    nazar değmesin 1 yıldır kullanıyorum taş gibi makina hiç bişey olmaz ona daha bir gün bile sorun yaşmadım.
  • Vay be konu bir yıl sonra yeniden açılmış
  • 2 yıldır kullanıyorum fena bir makina olmadığını söyleyeyim çok temiz kullandım ama pil konusunda gereken hassasiyeti göstermemiş olmama rağmen batarya hala 2,5 saat falan gidiyor. Bana hediye gelmişti ve açıkçası çok bir beklentimde yoktu F-S diye dandiktir diyordum ama kesinlikle değilmiş. konfügrasyon uyumundan mıdır nedendir bilmiyorum gayet sağlam ve beklediğimden performanslı bir alet çıktı. FS bence iyi bir marka sadece önyargıları bi kenara bırakmak lazım biraz...
  • bi arkadasimin var 5 yildir hala kullaniyor tas gibi. hatta gecenlerde windows 7 yukledi makine banamisin demedi hayret ettim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.