Şimdi Ara

Fujitsu Siemens - Amilo Pa1510 AMD Turion64 X2 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
1
Favori
5.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: BAy Ciddi

HP de çok pahalı TOSHİBA da ACER de ucuz ACERde mi dandik yapmayın ya gerçektende burda bazılarına insaf yahu.

Nasıl yani 10 DVD yazmada bozuluyor markasını biliyormusun yazıcının onu da yaz da daha da inandırıcı ol

ACER e dandik demedim sadece ucuz dedim.. lütfen dikkatli oku..

evet 10 tane.. benim fujitsu-siemens servisinde tam 2 kez değişti optik okuyucum.. hiç birinde 10 defadan fazla yazamadım.. 3. değiştirme istediğimde de garanti süresi dolmuştu

benim gibi 2 arkadaşım daha var fujitsu - siemens sahibi.. onlarda da benzer sorunlar gördüm.... benim bilgisayarım fujitsu-siemens şu anda fan sesi hiç susmuyor.. fanı daha yeni temizlettim..

ayrıntılı bilgi için bu forumda arattır fujitsu - siemens diye ve insanların nasıl dert yandığını gör..

SIEMENS DEN SADECE ÜTÜ ALINIR

• walla FS bana para vermiyor onun adını markasını sanını korumak için burada değilim:)) /keşke olsam cebimiz para görür hiç değilse/ şikayetin olabilir..ama şikayeti olanlar karşısında bir de bizim gibi sorunsuz kullanıcılar var..ütü alma fikri parlak:))sen dua et casper gibi bbi alet almamışsın...notebooklarının hepsinde ekran kararması yaşanıyor oyy neler çektim onda....Türkiyenenin prestiji hesapta sloganları arkadaşların...hayır Casper'ın ütüsü falan da yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustangBoy -- 22 Eylül 2006; 0:30:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: MustangBoy

walla FS bana para vermiyor onun adını markasını sanını korumak için burada değilim:)) /keşke olsam cebimiz para görür hiç değilse/ şikayetin olabilir..ama şikayeti olanlar karşısında bir de bizim gibi sorunsuz kullanıcılar var...

umarım hep böyle sorunsuz devam eder. hiç teknik servise gitme gereği duymazsın..
  • FS bu forumda önerilmez ve önerende bu forumu takip etmeyen kişilerdir.
  • bunu böyle yorummlayıp atman sadece dünyaya nasıl baktığını gösterir...ben kullanıyorum memnununm neden önermiyim....
  • F/S nin sadece bir serisinde arızalar çıktı diye biliyorum. Her modelde olduğunu sanmıyorum.
  • ben bilgi vermeye devam ediyorum modelle ilgili. Laptop şu dakika itibariyle 13 saattir açık ve emule full seviyede indirme yapıyor. Tek çekirdekli bir bilgisayarda genellikle bu kadar açık kalma ve emule çalıştırma sonunda bilgisayarın explorer açacak hali kalmaz. Ancak şu anda pc çok rahat çalışıyor. Bunun yanında tüm gece açık olmasına rağmen ısınma yok.
    SD kart yuvası küçük kartlara göre tasarlanmış. SD kart okuturken kartın bir kısmı dışarıda kalıyor. Ancak okumada bir sorun yaratmıyor bu.
    Silent mod'da denendi. Güzel bir mod ama kullanacağımı sanmıyorum. Silent Mod düğmesine basılmasıyla işlemci hızı 800 MHz ye düşüyor. Fan hızı da bu hıza uygun bir seviyeye düşüyor. Ancak işlemcide bir ısınma fark edildiğinde fan hızı bir süreliğine yükseliyor ve soğutma yapıyor. Bu moda pek ihtiyacınız olacağını sanmıyorum. Çünkü normalde de fan yüksek devirde çalışmıyor. Dün NFS: MW 'de denedim. 1024x768 mediumda menü oldukça kasıyor fakat oyun tatminkar bir performans veriyor. 800x600 high'da ise oyun çok daha hızlı çalışıyor ve işlemci sayesinde asla takılma olmuyor.
    Benden bilgiler bu kadar. Öğrenmek istediğiniz bir yanı varsa sorabilirsiniz.

• quote:

Orjinalden alıntı: Mr. Rome

ben bilgi vermeye devam ediyorum modelle ilgili. Laptop şu dakika itibariyle 13 saattir açık ve emule full seviyede indirme yapıyor. Tek çekirdekli bir bilgisayarda genellikle bu kadar açık kalma ve emule çalıştırma sonunda bilgisayarın explorer açacak hali kalmaz. Ancak şu anda pc çok rahat çalışıyor. Bunun yanında tüm gece açık olmasına rağmen ısınma yok.
    SD kart yuvası küçük kartlara göre tasarlanmış. SD kart okuturken kartın bir kısmı dışarıda kalıyor. Ancak okumada bir sorun yaratmıyor bu.
    Silent mod'da denendi. Güzel bir mod ama kullanacağımı sanmıyorum. Silent Mod düğmesine basılmasıyla işlemci hızı 800 MHz ye düşüyor. Fan hızı da bu hıza uygun bir seviyeye düşüyor. Ancak işlemcide bir ısınma fark edildiğinde fan hızı bir süreliğine yükseliyor ve soğutma yapıyor. Bu moda pek ihtiyacınız olacağını sanmıyorum. Çünkü normalde de fan yüksek devirde çalışmıyor. Dün NFS: MW 'de denedim. 1024x768 mediumda menü oldukça kasıyor fakat oyun tatminkar bir performans veriyor. 800x600 high'da ise oyun çok daha hızlı çalışıyor ve işlemci sayesinde asla takılma olmuyor.
    Benden bilgiler bu kadar. Öğrenmek istediğiniz bir yanı varsa sorabilirsiniz.

Tek sorum olacak.

Kasa kalitesi ne durumda ?

• valla ben çok memnunum. sahip olduğum eski LG'den çok daha iyi. Kasanın herhangi bir yerinde esneme olmuyor. Özellikle klavyesine dikkat ettim. Onda da olmuyor. Ancak Çıkışların yerleşimi biraz kötü. Daha önce söylemiştim. Ama mutlaka bi showrooma git kendin bak. Ben gold bahçelievler'de bayağı bir inceledim almadan önce.
  • Verdim siparişi. İyiyse iyi kötüyse kötü.

Gelince yazarım.
  • Foruma fs pa1510 hakkında yazılanları görünce yeni üye oldum. ben bu laptop u 1 eylülden beri kullanıyorum ve performansından gayet memnunum. ısınma, yüksek fan sesi gibi sorunları şu ana kadar yaşamadım. photoshop, flash, dreamweaver, .net gibi programları hiç sorunsuz çalıştırabiliyorum. yalnız sadece oyun oynamak için alacaklara ekran kartından dolayı tavsiye etmiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cyberclops

Foruma fs pa1510 hakkında yazılanları görünce yeni üye oldum. ben bu laptop u 1 eylülden beri kullanıyorum ve performansından gayet memnunum. ısınma, yüksek fan sesi gibi sorunları şu ana kadar yaşamadım. photoshop, flash, dreamweaver, .net gibi programları hiç sorunsuz çalıştırabiliyorum. yalnız sadece oyun oynamak için alacaklara ekran kartından dolayı tavsiye etmiyorum.

İçimi ferahlattın dostum. Daha makina gelmedi, kurcalamadan içim rahat etmeyecek gibi. Ekran kartı konusu benim için çok önemli değil, oyunla aram yok zaten.
  • Makina geldi ama geri gönderdim. Kalite sıfır, bu kadar kötü olabileceğini düşünmemiştim. Fan bir dakika içerisinde 5-10 kere devreye giriyor, hiç birşey yapmadığım halde CPU sıcaklığı 55 derecenin altına düşmüyor. Kendimi çok kötü hissettim ve geri yolladım. Umarım iadede problem olmaz da başka makina alırım.
  • Oyle gözükmüyor dışarıdan ama demek ki FS ile bu iş olmayacak.
  • bu forumda bence fs makina için topik bile açmaya deymez tanak dostum baksana herkesin dili yanmışş
  • quote:

Orjinalden alıntı: bscol

bu forumda bence fs makina için topik bile açmaya deymez tanak dostum baksana herkesin dili yanmışş

bu yorumlari okuyunca insan cekiniyor almaya
    acer dusunuyordum ayni ozelliklerde bitane daha geldi
    ama xp olmasi bence dezavantaj bos yere paravermek istemiom
    napacam onuda bilmiom
  • valla bi çok arkadaş olumlu bakmasa da FS'ye acayip memnunum laplopumdan..
  • quote:

Orjinalden alıntı: MustangBoy

valla bi çok arkadaş olumlu bakmasa da FS'ye acayip memnunum laplopumdan..

Benim beğenmeme sebebim benim kullanım alışkanlığımı ters olması belki de.
  • bende 1451g kullandım gayet sorunsuzdu ama siyah kasalı beyaz tuşlu olnalar f-s yi çok karaladı
  • Allame-i cihan olsa benden uzak olsun.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.