Şimdi Ara

ıbm thinkpad r50 e

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar ,ya bi arkadaşımın IBM Thinkpad R50e modelinhde lap-topu var. geçen gün format atmışlar formattan sonra sağ alt köşedeki hoparlör simgesi gözükmemiş ve ses gelmiyomuş bunun nedeni ne olabilir ? internete falan giriyo ne biliyim herşeyi yapıyo ama dediğim gibi o simge gözüklmüyo ve ses gelmiyo.

• Donatım'dan aygıt yöneticisine baksın. muhtemelen ki tek görünen yol ses kartının tanıtılması olacak.
  • peki arkadaşım onu nasıl yapıcak? drıver cd si yok bende netten bulamadım ?
  • Eğer "Access IBM" tuşuna basarak format attıysa, c nin altında driver klasöründe veya c nin altında ibmtools klasörünün altında olması gerek.
  • http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/document.do?sitestyle=lenovo&lndocid=HOME-LENOVO#rdt

Enter a product number'a type numarasını gir go'ya bas.Gelen ekranda download driver artık gerisini halledersin

Kolay gelsin
  • yardımlarınız için sağolun
  • lenovo sayfasından ses (audio) driver larını yüklemeniz yeterli olacaktır,formattan sonra driver yüklemsinde sorun olmuş olmalı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IBM Model M mekanik klavye
    8 yıl önce açıldı
    Thinkpad T430 Arıyorum
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: JACK_RUSSEL

lenovo sayfasından ses (audio) driver larını yüklemeniz yeterli olacaktır,formattan sonra driver yüklemsinde sorun olmuş olmalı.

• selam herkese benimde 1 sorum war.bende format attım driverlarıda yukledım ama ses acıp kapama dugmelerıne bastıgımda ıslevını yaptıgı halde kısılıp acıldıgını gosteren yesıl sey cıkmıo artık nasıl getırebılırım onu ama ses acılıp kapanıo dugme calısıo yanı
  • quote:

Orjinalden alıntı: siantik

selam herkese benimde 1 sorum war.bende format attım driverlarıda yukledım ama ses acıp kapama dugmelerıne bastıgımda ıslevını yaptıgı halde kısılıp acıldıgını gosteren yesıl sey cıkmıo artık nasıl getırebılırım onu ama ses acılıp kapanıo dugme calısıo yanı

Masaüstündeyken sağ tıkla. Sonra özelliklere ve daha sonra ayarlara tıkla. Daha sonra da gelişmiş ve on screen display'e...Çıkan ekranda "on screen display" yazısının önündeki kutucuğa tik koyarsan artık gözükür.
  • arkadaşlar IBM in sitesinden sistem update diye bi yazılım var.
    eğer onu indirirseniz o bilgisayarınıza uygun sürücüleri bulup otomatik olarak indiriyor ve güncelliyor.
  • arkadaslar konu bıraz eskimiş ama bir sorum olacak. daha önce access tusuyla format atmıstım ama simdi beceremedim. Kısaca anlatırmısınız. Teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.