Şimdi Ara

iBook üretimi devam ediyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

iBook,Powerbook,Macbook,Macbook Pro hakkında herşey konusuna baktım ve iBook'lar çok hoşuma gitti. Orada referans kaynak olarak verilen site Apple'a ait ama store'da ne bir iBook ne de Powerbook var. Sormak istediğim iBook hala üretiliyor mu? üretilmiyorsa sıfır yada 2. el olarak nasıl satın alabilirim? Teşekkürler.

• quote:

iBook lar
    iBook Kaynak
    12" tek model var(q-f klavye seçenekli)
    1.33 GHz+512MB ram+ati9550+combo ----->1.562YTL

14" 2 model var
    1.33 GHz+256MB ram+ati9200+combo ----> 1.594YTL
    1.42 GHz+512MB ram+ati9550+Dvd Wrt. ----> 1.993YTL

PowerBook lar
    P.Book Kaynak

12'' 2model var
    1.5 GHz+60gb hdd+GF5200+512MB ram+combo ----> 2.313YTL
    1.5 GHz+80gb hdd+GF5200+512MB ram+dvd Wrt. ----> 2.504YTL

15" tek model var
    1.67GHz+512MB ram+ati9700+80gb hdd+Dvd Wrt. ----> 3.191 YTL

17" tek model var
    1.67GHz+512MB ram+ati9700+120gb hdd+Dvd Wrt ---->3.989YTL

Bu listeyi bahsettiğim konu da gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mateman -- 9 Şubat 2011; 16:42:05 >

• ibook ve powerbooklar eski ve uretimi devam etmeyen modeller, ikinci el almak durumundasiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: matkapmatkap

ibook ve powerbooklar eski ve uretimi devam etmeyen modeller, ikinci el almak durumundasiniz.

Peki sağlam bir iBook alabilmek için nereden almam gerekiyor hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MahiMatemForte

quote:

ibook ve powerbooklar eski ve uretimi devam etmeyen modeller, ikinci el almak durumundasiniz.

Sahibinden.com'da vardir buyuk ihtimalle, ama dedigim gibi en az 5-6 senelik olacak alacaginiz makine.
  • quote:

quote:

quote:

Sahibinden.com'da vardir buyuk ihtimalle, ama dedigim gibi en az 5-6 senelik olacak alacaginiz makine.

Teşekkürler Hocam

• Açtığınız ŞU konuda,şöyle bir şey yazmıştınız...

quote:

Hocam MacBook 13" kullanıyorum ama yetmiyor artık. Pro yada Air çekmek istiyorum iyi bi tane Çinde üretildiğini biliyorum ama çinlilere güvenemiyorum öyle olunca Amerika'dan almayı düşünüyorum. Bide benimde aklım beyazlarda kaldı ne kadar gri'yi sevip benimsemiş olsam bile Beyaz'ın yeri başka

Günümüzde MacBook'lar,zamanında iBook'ların ; MacBook Pro'lar ise eski PowerBook'ların yerini tutuyor.Aynı konseptin gelişmiş ve adı değişmiş hali olarak düşünebiliriz.Yukarıdaki alıntıyı yapma amacım kullandığınız MacBook'un yetmediğini söylemeniz.iBook'lar çok eski MacBook'lar olduğu için size asla yetmeyecektir.Aynı zamanda kozmetik ve donanım olarak istediğiniz ayarda bir iBook bulabileceğinizi zannetmiyorum.Eski MacBook'lara baksanız daha iyi

• hocam allah rızası için ibook almayı bırakın artık. snow leopard da çıktı yani ugulamlarda artık power pc şilemci ile uyumlu olmaktan çıktı. o paralara çok güzel 2.el intel işlemcili macbook pro yada beyaz/siyah macbook lar alırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreampowder -- 10 Şubat 2011; 11:31:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: O.Beverly

Açtığınız ŞU konuda,şöyle bir şey yazmıştınız...

quote:

Hocam MacBook 13" kullanıyorum ama yetmiyor artık. Pro yada Air çekmek istiyorum iyi bi tane Çinde üretildiğini biliyorum ama çinlilere güvenemiyorum öyle olunca Amerika'dan almayı düşünüyorum. Bide benimde aklım beyazlarda kaldı ne kadar gri'yi sevip benimsemiş olsam bile Beyaz'ın yeri başka

Günümüzde MacBook'lar,zamanında iBook'ların ; MacBook Pro'lar ise eski PowerBook'ların yerini tutuyor.Aynı konseptin gelişmiş ve adı değişmiş hali olarak düşünebiliriz.Yukarıdaki alıntıyı yapma amacım kullandığınız MacBook'un yetmediğini söylemeniz.iBook'lar çok eski MacBook'lar olduğu için size asla yetmeyecektir.Aynı zamanda kozmetik ve donanım olarak istediğiniz ayarda bir iBook bulabileceğinizi zannetmiyorum.Eski MacBook'lara baksanız daha iyi

MacBook Pro konusunda henüz erken olduğunu fark ettim. iBooklar görüntü ve tasarım olarak çok güzel bir şekile sahip. Bende de bir tane bulunsun diyerekten alacaktım. MacBook şuan için yetiyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.