Şimdi Ara

İbooks a türkçe sözlük eklemenin en kolay yöntemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
4
Favori
13.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İki program ile yapılabiliyor. Detaylı anlatım burada var:
    watanabesan.blogspot.com.tr
    İbooks'a türkçe sözlük eklemek
    http://watanabesan.blogspot.com.tr/2014/05/ibook-turkce-sozluk-eklemek.html

Çok da kolay bir yöntem.dictionary appender programı ve indireceğiniz sözlükleri ipade entegre edebiliyorsunuz. İbooks ve diğer okuyucularda çok işinize yarayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M..T -- 2 Mayıs 2014; 0:32:06 >

• dictionary appender isimli uygulama kaldırılmış.

Elinizde .ipa olarak varsa paylaşabilir misiniz?
  • drax* kullanıcısına yanıt
    Uygulama mayıs başında kaldırılmış. Yeni duyanlar hep ipa istiyor. Cevap verenler de hep tongbu diye birşeyden bahsediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drax*

dictionary appender isimli uygulama kaldırılmış.

Elinizde .ipa olarak varsa paylaşabilir misiniz?

http://watanabesan.blogspot.com.tr/2014/05/ibook-turkce-sozluk-eklemek.html#comment-form

ekledim hocam. siteden indirebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncum

Uygulama mayıs başında kaldırılmış. Yeni duyanlar hep ipa istiyor. Cevap verenler de hep tongbu diye birşeyden bahsediyor.

Siteye ekledim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • M..T M kullanıcısına yanıt
    Çok tşk çok

• drax* kullanıcısına yanıt
    Hallettin mi hocam. Yükleyebildin mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dictionary app.kaldırılmış bildiğiniz üzere.bende .ipa sını indirdim ve ı pad ime kurdum.ancak i pad çalışmtırmadı.daha sonra verdiğiniz linkten eng-turk sözlüğü indirdim.ı tunes üzerinden uygulamayı seçip dosya ekle diyorum ancak .dictionary dosyası diye bir dosya bulamadığından mı dır nedir bir türlü yükleme yapamıyor.ve ben çıldırmak üzereyim böyle basit birşey neden yapamadım diye.lütfen ama lütfen bana yardımcı olursanız çok sevinirim.iyi çalışmalar…
  • ı pad tamam da ıphone için de aynı şeyler geçerli mi
    şimdiden teşekkürler
  • up????
  • salak apple şirketinin garip uygulamalarından birisi daha,hayır sen yerleşik sözlüğe türkçe desteği vermediğin yetmezmiş gibi geliştiricilerin appstore'a koyduğu sözlüğü bile kaldırıyorsun,gelelim çözüme;
    appender uygulamasının ipasını bulsanız bile çalışmıyor (en azından ben de çalışmadı,cihaz ip 5 8.1.2)
    cihazın jailbreakli olması gerekiyor,cydia'ya girip iDictionary yazıyoruz,geliştiricisi vietnamlı bir adam nguyen diye,uygulamayı telefona kuruyoruz,uygulamaya girip türkçe sözlüğü indiriyoruz,sorun çözüldü
    (cihazı jb yapmamın en önemli sebebi de bu sözlük mevzusu)
  • Kindle uygulamasını kullanın daha rahat. 5 dolara Amazon'dan Kindle için İngilizce-Türkçe çok güzel sözlükler var, kendi hesabınızlan alıp Kindle uygulamasına da o hesapla girdiğinizde direk ekleyebiliyorsunuz o satın aldığınız sözlüğü, çok da güzel çalışıyor 7 kitap bitirdim ben bu şekilde şuana kadar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kybook adlı uygulamada eleman içine yandex translater ı gömmüş. İstediğinZ dilden diğerine çeviriyor. Hatta cümleleri, paragrafları çevirebiliyorsunuz. Seslendirme,hızlı okuma falan özellikleri de var. Tavsiye ederim.

Epub bi kitap atsak okur mu hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: gokceonur

Epub bi kitap atsak okur mu hocam

Pek çok formatı destekliyor ama yalnıza epubları seslendiriyor. İbooks un buna ulaşabilmesi için bir fırın ekmek yemesi lazım. Pek çok cloud hesabına bağlanabiliyor. Direkt googledrivedan çekebiliyorsun yani dosyayı. Translate var, sayfayı özelleştirme seçenekleri çok fazla. Kenarda boşluk bırakmadan metni ekrana sığdırabiliyorsun mesela. Ne kadar okuduğunu gösteriyor. Ayrı kitaplıklar kurabiliyorsun. en güzeli seslendirme şeysi. Okuyamadığın zaman basıyorsun siri abla okuyor. Hızını tonunu ayarlayabiliyorsun, ister hızlı okut ister yavaş. Gece yatarken çok iyi oluyor.

Peki hocam aksani nasil bozuk bi turkceyle mi okuyor, uygulamanin linkini paylasir misiniz size zahmet? Cok tesekkurler simdiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gokceonur kullanıcısına yanıt
    Valla hocam internetten pek çok sesli kitap indirdim zamanında, çoğundan iyi okuyor. Google translatedeki robot gibi değil. Vurgular falan çok iyi ayarlamışlar. Bir de alıştım kadının sesi ninni gibi geliyor. Linke gerek yok ya, appstore a kybook yaz çıkıyor zaten.

• gokceonur kullanıcısına yanıt
    Konstantin Bukreev: KyBook Reader
    app store
    ‎KyBook - EPub,FB2,PDF,DjVu Reader
    https://appsto.re/tr/JrzhO.i

• quote:

Orijinalden alıntı: M..T

Türkiye store da yok diyor? Nasıl yüklediniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Handsome2000

quote:

Orijinalden alıntı: M..T

Türkiye store da yok diyor? Nasıl yüklediniz?

Türkiye store'da yok, amerika store'da olduğu bilgisini veriyor, ancak amerika store'da da yok. Uygulama kaldırılmış.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.