Şimdi Ara

Türkçe olmayan telefona dil eklemek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
2
Favori
121.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yurt dışından gelen samsung galaxy mini 2de Türkçe seçeneği yok. Nasıl Türkçe dil seçeneği ekleriz?
    Telefonu pcye bağladığımızda güncel sürüm yüklü diyor. Tekrar yüklemek mümkün müdür ve tekrar yüklenebilirse Türkçe seçeneği gelir mi?

Teşekkürler

• Yapay Zekanın Yanıtı

Türkçe Olmayan Telefona Türkçe Dil Ekleme

Samsung marka telefonunuzda Türkçe dil desteği bulunmadığında, cihazınıza Türkçe dil eklemek mümkündür. Bu sayede telefonunuzun arayüzünü ve uygulamalarını Türkçe olarak kullanabilirsiniz.

Türkçe olmayan bir telefona Türkçe dil eklemek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

• Ayarlar menüsüne gidin.
    • Sistem veya Genel Yönetim seçeneğini bulun.
    • Dil ve Giriş veya Dil ve Bölge seçeneğine dokunun.
    • Diller veya Dil Ekle seçeneğine dokunun.
    • Türkçe dilini listeden seçin.
    • Yüklemeyi tamamlamak için ekrandaki talimatları izleyin.

Cihazınızın marka ve modeline göre adımlar biraz farklılık gösterebilir. Bu nedenle, telefonunuzun kullanım kılavuzunu kontrol etmeniz önerilir.

Önemli Not:

• Türkçe dil desteği olmayan bazı telefonlarda Türkçe dil eklemek mümkün olmayabilir.
    • Türkçe dil ekledikten sonra cihazınızı yeniden başlatmanız gerekebilir.
    • Türkçe dil eklemek, telefonunuzdaki diğer dilleri etkilemez. İstediğiniz zaman diğer dillere geçebilirsiniz.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Android markette morelocane2 diye bir program var hocam çoklu dil destegi program içinde türkçe mevcut bunu yükle istersen çözüm olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet600

Android markette morelocane2 diye bir program var hocam çoklu dil destegi program içinde türkçe mevcut bunu yükle istersen çözüm olabilir
    Teşekkürler, deneyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Proxy1

Teşekkürler, deneyeceğim.

Alıntıları Göster
    Denedim, maalesef olmadı.
  • quote:

Denedim, maalesef olmadı.

Alıntıları Göster
    Markette gene

Set locale and language diye uygulama var bununla yapabilirsiniz bir deneyin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMidnight

Markette gene

Set locale and language diye uygulama var bununla yapabilirsiniz bir deneyin..

Alıntıları Göster
    Marketten pcye indiremedim.
    Telefona indirmek zorunda mıyız?
  • orijinal mi hocam telefon
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet600

orijinal mi hocam telefon

Evet, orijinal samsung.
    Galaxy s3 de almıştım yurtdışından, onlarda problem yok fakat bunda türkçe seçenek çıkmadı.
  • quote:

Marketten pcye indiremedim.
    Telefona indirmek zorunda mıyız?

telefondan giremiyormusun markete bilgisayardan olur ama hafıza kartına atıp yüklemen lazım apk uzantılı olması lazım dosya
  • Önerilen programlar sadece konumu ayarlayi yalnız market türkce oluyo bende de yurt disi telefon var sıkıntı değil ama ingilizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmed akif

Önerilen programlar sadece konumu ayarlayi yalnız market türkce oluyo bende de yurt disi telefon var sıkıntı değil ama ingilizce
    Marketle halledilmez o işler. Orjinal india romu vs yüklemen lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

Katılıyorum.
  • quote:

Yöntemi nedir?
    Kendimiz yapabilir miyiz?
  • quote:

quote:

Yöntemi nedir?

Yapılabilir, odin ile yükleniyor resimli anlatımlar dolu var. Rom içinde siteler var.
  • quote:

quote:

quote:

Yöntemi nedir?

Yapılabilir, odin ile yükleniyor resimli anlatımlar dolu var. Rom içinde siteler var.

Alıntıları Göster
    Nette bir yerde nasıl yapılacağını buldum ve hiç anlamadığım bu işi cesaretimi toplayarak anlatıldığı gibi yaptım.
    Şimdi tamamen türkçe bir telefonum var.(Hollanda orijinal firmware yükledim)
    Ama bu sefer de kies otomatik güncellemeyi desteklemiyor.
    Bundan sonraki güncellemeleri manuel yapacağım galiba.

• arkadaşlar ben marketten set locale and language indirdim . türçeye çevirdim ama bazı yerleri türkçe olmadı mesala menüsü vb. . yardım edermisiniz
  • arkadaşlar telefona rom atmak veya root yapmak yerine eğer telefonunuz android ise google play storeden moralocale 2 veya bıldıgınız baska bır uygulmasa varsa bu sorun cozulur ama benım belırttıgım program tam olarak cozer bosuna tlefonunuzu sıstem dısı veya garantı dısı etmeyın eylemeyin :d
  • babakinq0611 B kullanıcısına yanıt
    arkaşım moralocale 2 indir google playstan tam olarak cozulur meraqetme . +rep lutfen :D
  • Merhaba, ben Moskova, da çalışıyorum. dün galaxy note 4 satın aldım. Ama Türkçe dil desteği yok!,,,,
    Google play dan bildiğim bütün proğramları indirip denedim... Bu ama nafile. Bir önerisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonbahar111

Merhaba, ben Moskova, da çalışıyorum. dün galaxy note 4 satın aldım. Ama Türkçe dil desteği yok!,,,,
    Google play dan bildiğim bütün proğramları indirip denedim... Bu ama nafile. Bir önerisi olan var mı?

Türkçe Olması İçin Root İzni İsteyebilir.

Rootsuz Telefonda More Locales İle Türkçe Olmuyorsa Rootluyken Denemek Gerekir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.