< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlokShot -- 10 Mayıs 2021; 17:51:44 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Türkçe'si olmayan küçük oyunlar (İstek)
-
-
-Liberated bu oyunu yaptım özelden atıyorum. -
A Hat in Time yapılıyor/yapıldı diye biliyorum sanki. Oyun ile ilgili değilim fakat ismi dikkatimi çekmişti. -
-
Sid Meier's Pirates ve Psychonauts gibi efsaneler var be üstad
-
Sea of Solitude oyununda bana yardım edilirse çevirmek isterim
-
West of Dead' isimli indie oyun içinde türkçe yama yapılırsa güzel olur.
-
quote:
Orijinalden alıntı: bayyArchWest of Dead' isimli indie oyun içinde türkçe yama yapılırsa güzel olur.
Güzel oyun ama dil dosyası bulmak kolay değil.
-
bulunabilinirse güzel olurdu gerçekten..
-
-
welcome the game 1 ve 2
-
Flipping Death türkçe yaması var mı ya bulamadım. :(
-
Hocam selamlar elinize sağlık banada atarmısınız yamayı 🙂
-
quote:
Orijinalden alıntı: JJJJAJJJHocam selamlar elinize sağlık banada atarmısınız yamayı 🙂
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinnerclown -- 8 Ocak 2021; 18:15:11 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler hocam bayağı da bir yama varmış ellerinize sağlık.🙂
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JJJJAJJJ -- 8 Ocak 2021; 17:22:12 > -
quote:
Orijinalden alıntı: JJJJAJJJTeşekkürler hocam bayağı da bir yama varmış ellerinize sağlık.🙂
Keyifli oyunlar 😉
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dil geliştirmek amaciyla 0 tlye cevirmen olmak istiyorum ingilizcem kötü degil fakat yaptircak kisi de ucretsiz calistigimi ve hatalarin olabilecegini kabul etmesi gerekir. gunluk 1-1.5 saat ceviri yapabilirim oyun fark etmez ilgilenenler pm -
Güncel
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teamfight manager. Şirin bir e spor takımı yönetme simülasyon oyunu. Ağır bir dili yok bu yüzden makine çevirisi için uygun ve iş görür bir oyun olduğunu düşünüyorum. Yeni bir oyun ve yayıncılarında gündeminde şu sıralar.
-
Benzer içerikler
- farthest frontier türkçe yama
- jurassic world evolution 2 türkçe yama
- türkçe yama nasıl yapılır
- red dead redemption 2 ps5 türkçe altyazı nasıl yapılır
- call of duty black ops cold war türkçe yama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X