Bildirim
iBooks Sorun
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Aciliyet varsa ve sayı çok değilse mail atmayı deneyin kendinize kitapları, daha sonra "ibooks" ile aç deyin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İtunes kütüphanesine atıyorsunuz da cihazınıza kopyalanması için eşzamanlamadan önce işaretliyor musunuz onları?
Ya da kitapların eşzamanlama seçeneği açık mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: Nelson Muntz
Beyler kolay gelsin.
elimdeki e-kitapları itunesa atıyorum eşzamanlıyorum. fakat iphoneda ibooksa girince göremiyorum sorun nedir?
Cihaz : 4S Jailbreak 7.0.4
Kitaplarin drm korumalı ise adobe digital editions'da aç sonra belgelerimde digital editions klasörü var onun içinde ePub formatında kitabın dosyası var. Onu al calibre isimli programda tekrar ePub'a dönüştür. Sonra o da belgelerimde calibre isimli klasörde dönüştürülmüş olarak bulunuyor. Sonra o yeni dosyayi kendine mail at. Maili telefona indir ve iBooks ile aç de. Artik kitaplarını iBooks'ta okuyabilirsin.
Bu işlemi birkaç saat yoğunlaştırılmış biçimde uğraşarak buldum. Belki çok daha kısası ve pratiği vardır. Bu yöntem sana amelece gelebilir fakat ben meseleyi böylece çözdüm. D&r' dan aldığım e kitapları bluefire ve adillo gibi programlarda okumak istemiyorum. Tasarım , arayüz ve geçişler hiç güzel değil.
Not: DRM korumalı kitapları digital editions'ta okuyabilirsin. Bunun için adobe digital editions programina ihtiyacın var. Programı indirdikten sonra bir adobe id'si al ve authorize islemini yap ardindan aldigin drm korumli kitabi bu programda aç.
Bir de calibre'yi yükle.
Anlatirken biraz tersten gittim ama olsun ;))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
sorun halloldu herkese teşekkürler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X