Bildirim
İos youtube sorunu (wifi)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hocam bende hücreselden izleyemiyorum. Siteye giriyorum video yüklenmiyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tarayıcıdan da açmıyor youtube videolarını hücreselde sıkıntı yok wifiden başka sitelerdeki videoları izleyebiliyorum ama çok saçma bir şey bu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı sorun bende de var. Vpn açınca izletiyor. Sanırım yine engelleme yapmışlar fakat düzgün yapamamışlar.
Ben sıkıntısız giriyorum
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
çözüm bulan oldumu dünden beri denemediğim yöntem kalmadı ama çözüm yok -
Evet dün den beri bende de aynı sorun hücreselden youtube a girip videoları açabiliyorum ama wifi dan mümkün değil. Enteresandır bilgisayardan (mac) ile youtube ta videoları açıyor wifi ile sorun yok ama iphone ve philips Smart TV den açmıyor. Youtube a giriyor ama videoları çalıştırmıyor.
Sorun hakkında çözümü yada bilgisi olan var mı? -
Evet aynen, hücresel de videoları izleyemiyorum. -
Bende hücreselde izleyemiyorum. Arabada müzik açayım dedim açamadım. Sonra başka bir telefondan(vodafone) sorunsuz açıldı. Bende uygulamada bug oldu sandım kendi telefonumda. Turkcell mi engellendi noldu anlamadım.
Bende wifi dan girince aynı sorun ile karşılaşıyorum.Telefon güncellemesi olsa hücreselden açmaz.Sorunu çözen olursa paylaşsın lütfen. -
Sorun devam ediyor
Genel bir şey galiba.
sorun iOS kaynakli degil. ülkedeki Internet altyapisi ile ilgili bir Problem belli ki.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Sorun devam ediyor halen ve sadece ios değil problemli olan Philips android TV ver evde o da açamıyor videoları wifi dan fakat aynı wifi dan Mac bilgisayar ile açıyor. Bu ne saçma bir durum anlamdım. herhangi bir yerde sorunla ilgili resmi bir açıklama gören var mı?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X