Şimdi Ara

İbrahimovic Neden herkese tekme atıyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eredivisie Şampiyonluğu: 2001-02, 2003-04

Serie A Şampiyonluğu: 2004-05, 2005-06 (Juventus) 2006-07, 2007-08, 2008-09 (Inter) 2010-11 (Milan)

La Liga Şampiyonluğu: 2009-10 (Barcelona)

Adam son 10 yılda 9. kez, üst üste 8. kez şampiyon oldu lan.
  • santrafor olarak üstüne yok . C.ronaldo diyen arkadaşlar , ne yazık ki ronaldo bir santrafor gibi pozisyon almayı öğrenemedi henüz . Daha üstüne yok aktif olarak
  • deli deliyi görünce çomağını saklarmış gattuso
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nevzat-FC INTER

kendini dünyanın 1 numarası zannediyor

zaten öyleydi forvet olarak

o dediğin balotelli olmasın
  • Satrafor Tipli Mükemmel Bir Forvet Bence....
    Ya Da Pivot Santraformudur nedir Ondan İşte....
    Oynadığı Tüm Takımlarda Şampiyon Olan Birisi....
  • Yahu yeteneklerine bir şey dediğim yok. Gittiği her takımda şampiyon olduğu istatistiğini zaten göz ardı etmiyorum. Ama oynadığı takımlarda kendi liglerinide her yıl şampiyonluğa oynayan takımlar.Ligin büyük bir bölümünde zaten oynadığı takımlar kendi takımlarından zayıf takımlar. Avrupada,Şampiyonlar liginde kendini gösteremedi diyorum. Büyük maçlarda ortalarda yok diyorum. Milli takımda da (İsveç her ne kadar çok da iyi olmasa da) yok diyorum. daha da bişey demiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cedric King

sıkıyorsa gattusoya yap

Öldürtcen mi adamı?Ne olsun istiyorsun?
  • karaktersizin teki.
  • Cassano kendisine baksın ilk önce
  • EFFFFFFFFSAAAAAAANEEEEEEEE

http://www.youtube.com/watch?v=ZgqsaDnsEq8
  • Dünya'da en sevdiğim oyuncu. İstediğine tekme atsın, hakkıdır
  • Bence o gece Cassanonun yaptiklarina da bir bakin derim. Bunu gidipte Karizmatik Thiago Silvaya yapmiyor. Yapamaz. Nestaya yapamaz. Gattusoya yapamaz. Neden Cassano, onu tartismak gerek.
  • quote:

Yahu yeteneklerine bir şey dediğim yok. Gittiği her takımda şampiyon olduğu istatistiğini zaten göz ardı etmiyorum. Ama oynadığı takımlarda kendi liglerinide her yıl şampiyonluğa oynayan takımlar.Ligin büyük bir bölümünde zaten oynadığı takımlar kendi takımlarından zayıf takımlar. Avrupada,Şampiyonlar liginde kendini gösteremedi diyorum. Büyük maçlarda ortalarda yok diyorum. Milli takımda da (İsveç her ne kadar çok da iyi olmasa da) yok diyorum. daha da bişey demiyorum

Seneye görürüz.

• quote:

Yahu yeteneklerine bir şey dediğim yok. Gittiği her takımda şampiyon olduğu istatistiğini zaten göz ardı etmiyorum. Ama oynadığı takımlarda kendi liglerinide her yıl şampiyonluğa oynayan takımlar.Ligin büyük bir bölümünde zaten oynadığı takımlar kendi takımlarından zayıf takımlar. Avrupada,Şampiyonlar liginde kendini gösteremedi diyorum. Büyük maçlarda ortalarda yok diyorum. Milli takımda da (İsveç her ne kadar çok da iyi olmasa da) yok diyorum. daha da bişey demiyorum

Ibrahimovic'in ayrıldığı takım ertesi sene ŞL'yi alıyor zaten. (Bu yıl da Barcelona kazanırsa iki olacak.) Yerel liglerde ne kadar winner'sa, ŞL'de de o kadar loser Zlatan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 17 Mayıs 2011; 15:18:40 >

• Sevdiklerine tekme atıyor ne var oda böyle ifade ediyor;)
    Kısmet olmaz size lol
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.