Şimdi Ara

[İbretlik Konu] Rus Kızların Yanındaki Erkeklere Bakın! (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
653
Cevap
16
Favori
52.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu fotolarda anormal birşey yok beyler sakin olun. atalarımızın dediği gibi; ARMUTUN İYİSİNİ AYILAR YER!!!
  • hayata kaç sıfır geride başlamışız hala kestiremiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluksoy

Bu yaz antalya akar rusyaya gidemiyoruz ama rusya bize geliyor

+1
  • Buradna türk kızlarına sesleniyorum. Şu kızları görüp biraz utanın da halinize çeki duzen verin, gülünecke durumdasınız. Hem kaprislisiniz, hem beş para etmezsiniz. Tutulacak tek bir yanınız yok ...
  • Bu konudaki kullanıcılar: sawgiray, Jackquın, catres, Something, OMayKaat, liquidsky, DMUKKS, altotito, -ALA-, fsavgi, Garnispos, TT 1923, JustKneel, dlqr26, Tai-chi, yazkan, Jadame, KUSCUM4283, GR33K, PoeTy, D.B CoopeR, predatoreren, CyC, SeWD@Li, Simonsorcerer
    32 kayıtlı üye, 15 misafir
  • Oyşşşşşş Çekilişe katılmak istiyorum.

Yalarınnnnnnnnn
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedif

Buradna türk kızlarına sesleniyorum. Şu kızları görüp biraz utanın da halinize çeki duzen verin, gülünecke durumdasınız. Hem kaprislisiniz, hem beş para etmezsiniz. Tutulacak tek bir yanınız yok ...

+1000000000000000000000000000000000000000000 ama bu türk kızlarının biyerlerinin kalkmasında da yine %100 türk abaza erkekleri suçludur
  • quote:

Buradna türk kızlarına sesleniyorum. Şu kızları görüp biraz utanın da halinize çeki duzen verin, gülünecke durumdasınız. Hem kaprislisiniz, hem beş para etmezsiniz. Tutulacak tek bir yanınız yok ...

Hocam ruslarında tutulacak yanı yok ama
  • türkiyede gençler bilgisayarın başına dizilmiş oturuyorlar, karşılarında, tipsiz çocukların kollarında, esmerler, kumrallar, birbirlerini öpüyorlar, yiyişiyorlar, dolaşıyorlar. o gariban türk gençlerin aklından geçiriyor 'benim de bir sevgilim olsa, ben de sevişsem' diyor. 'bize neden bakmıyorlar' diyor, 'bizde niye yok' diyor"

bahçeliden esinlendim
  • mesajım bulunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: airTTies

quote:

Orijinalden alıntı: keremg

VKONTAKTE Davetiyesi Arıyorum

KANKA GÖZÜNÜ SEVİM ŞU DAVETİYEDEN AYARLA BİZE YA
  • Yanlış yerde doğmuşuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluksoy

quote:

Orijinalden alıntı: airTTies

quote:

Orijinalden alıntı: keremg

VKONTAKTE Davetiyesi Arıyorum

KANKA GÖZÜNÜ SEVİM ŞU DAVETİYEDEN AYARLA BİZE YA

davetiyesi olan pm plss..
  • Benimde bi mesajım olsun benim niye mesajım yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDeSPoT

quote:

Hocam ruslarında tutulacak yanı yok ama

13 ay rusya varonejde kaldım. Rus ırkı ve coğrafyası ile ilgili herşeyi bana sorun siz...Rus kızları evlenmedne önce gezer tozar istediğini yapar fakat evlenince eşinin sözünden çıkmazlar 180 derece dönerler ev hanımı olurlar gözü dışarıları görmez (bu konuda ciddiyim gerçekten görmezmiş, bana da yaşlı bir rus amca anlatmıştı. bizim türk kadınları gibi kocam kocam deyip sonradan günlerde toplanıp hangi erkek ne kadar yakışıklı, kalçası ne kadar sıkı, poposu ne kadar geniş diye sexist dedikodu yapmazlarmış. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolfgang Heisenberg -- 29 Mayıs 2011; 19:55:49 >
  • Davetiyesi olan varsa atabilir mi ? +21 yaş bayan arıyorum
  • arenaya karşı vk davetiyesi verebilirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARKU

rusyaya vize kalktı zaten. forumdan bi otobos kaldırak o dolaylara

sadece vizeler değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: azazel61

arenaya karşı vk davetiyesi verebilirim :)

yolla kanka yolla
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.