Şimdi Ara

[İbretlik Konu] Rus Kızların Yanındaki Erkeklere Bakın! (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
653
Cevap
16
Favori
52.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: haluksoy

quote:

Orijinalden alıntı: azazel61

arenaya karşı vk davetiyesi verebilirim :)

yolla kanka yolla

Bende bende :)

Not:Davetiye için Mail adresi mi gönderelim sana Telefon numarası mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sánchez -- 29 Mayıs 2011; 20:02:41 >
  • vk davetiyesi bana da gönderin fazlqdan varsa,üniversitedeyken yapılmaz bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedif

quote:

Orijinalden alıntı: TheDeSPoT

quote:

Buradna türk kızlarına sesleniyorum. Şu kızları görüp biraz utanın da halinize çeki duzen verin, gülünecke durumdasınız. Hem kaprislisiniz, hem beş para etmezsiniz. Tutulacak tek bir yanınız yok ...

Hocam ruslarında tutulacak yanı yok ama

13 ay rusya varonejde kaldım. Rus ırkı ve coğrafyası ile ilgili herşeyi bana sorun siz...Rus kızları evlenmedne önce gezer tozar istediğini yapar fakat evlenince eşinin sözünden çıkmazlar 180 derece dönerler ev hanımı olurlar gözü dışarıları görmez (bu konuda ciddiyim gerçekten görmezmiş, bana da yaşlı bir rus amca anlatmıştı. bizim türk kadınları gibi kocam kocam deyip sonradan günlerde toplanıp hangi erkek ne kadar yakışıklı, kalçası ne kadar sıkı, poposu ne kadar geniş diye sexist dedikodu yapmazlarmış. )

aynen katılıyorum hocam.ayrıca ruslar aşık oldumu tam olur bırakmaz.ve gece hayatları çok akıcı her gece en az bir iki tane taş kız kaldırıp odana,evine yada onun evine vs.çok rahat gidebilrsin.çok rahatlar.ve bizde çok renkli gözlü kız yok diye onlara sempatimiz var ama onlar hep görüyo bıkmışlar.türk erkekleride onlara çekici geliyo.apaçilerin kürdoları kızları kaldırmasıda bu yüzden.bide köyden gelmiş elin hanzosu antalyada iki yaz çalışıyo türkiyede kız beğenmez oluyo bu da çok yanlış.türk kızları toplum baskısı yüzünden rahat olamıyolar.rahat olanlarından g*tü kalkık oluyo malesef parası olana geliyolar.
    bu devide yapılacak en iyi olay her yaz antalyada 1 ay takılıp özüne dönmektir sevgili arkadaşlar
    gerçekten çok acı bi şey ama.aslında dünyanın çoğu yerinde böyle.ama türkiyede bi kızı götürsen al başına belayı.neyse tatil anılarım canladı kötü oldum bu kadar yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raimond

quote:

Orijinalden alıntı: BARKU

rusyaya vize kalktı zaten. forumdan bi otobos kaldırak o dolaylara

sadece vizeler değil

suyu püskürttüm
  • quote:

quote:

13 ay rusya varonejde kaldım. Rus ırkı ve coğrafyası ile ilgili herşeyi bana sorun siz...Rus kızları evlenmedne önce gezer tozar istediğini yapar fakat evlenince eşinin sözünden çıkmazlar 180 derece dönerler ev hanımı olurlar gözü dışarıları görmez (bu konuda ciddiyim gerçekten görmezmiş, bana da yaşlı bir rus amca anlatmıştı. bizim türk kadınları gibi kocam kocam deyip sonradan günlerde toplanıp hangi erkek ne kadar yakışıklı, kalçası ne kadar sıkı, poposu ne kadar geniş diye sexist dedikodu yapmazlarmış. )

Yok hocam ben espri mahiyetinde söylemiştim inceden tık tık amacıyla ama anlayan çıkmadı

Erkek-Kız karşılaştırmasında tutulacak yanı yok diye söylemiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderGelişenOsasunaAtağı -- 29 Mayıs 2011; 20:05:01 >
  • Abi gidesim var zaten bu ülkeden. Parayı buldum mu? Uçarım kimse tutamaz beni.

Hatta Rusya'dan sonra da Kanada'ya kaçarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluksoy

quote:

Orijinalden alıntı: Raimond

quote:

Orijinalden alıntı: BARKU

rusyaya vize kalktı zaten. forumdan bi otobos kaldırak o dolaylara

sadece vizeler değil

suyu püskürttüm

• quote:

Orijinalden alıntı: mrtxx

quote:

quote:

quote:

Buradna türk kızlarına sesleniyorum. Şu kızları görüp biraz utanın da halinize çeki duzen verin, gülünecke durumdasınız. Hem kaprislisiniz, hem beş para etmezsiniz. Tutulacak tek bir yanınız yok ...

aynen katılıyorum hocam.ayrıca ruslar aşık oldumu tam olur bırakmaz.ve gece hayatları çok akıcı her gece en az bir iki tane taş kız kaldırıp odana,evine yada onun evine vs.çok rahat gidebilrsin.çok rahatlar.ve bizde çok renkli gözlü kız yok diye onlara sempatimiz var ama onlar hep görüyo bıkmışlar.türk erkekleride onlara çekici geliyo.apaçilerin kürdoları kızları kaldırmasıda bu yüzden.bide köyden gelmiş elin hanzosu antalyada iki yaz çalışıyo türkiyede kız beğenmez oluyo bu da çok yanlış.türk kızları toplum baskısı yüzünden rahat olamıyolar.rahat olanlarından g*tü kalkık oluyo malesef parası olana geliyolar.
    bu devide yapılacak en iyi olay her yaz antalyada 1 ay takılıp özüne dönmektir sevgili arkadaşlar
    gerçekten çok acı bi şey ama.aslında dünyanın çoğu yerinde böyle.ama türkiyede bi kızı götürsen al başına belayı.neyse tatil anılarım canladı kötü oldum bu kadar yeter

dostum harkasin :) dedklerinde katiliyorum bizim bocek Turk kizlarinin g*tu fena kalkik..birazda abaza Turk erkeklerinin de sucu! rus kizlar veya baska yabanci kizlar parasina bakmiyor gerckten cok dogallar! hic yapmacik degil sdace o dogalliklari sizi sizden alir goturur :))

gercekten dagilabilirsiniz
  • Vk Davetiyesi Lütfen
  • Değiş-Tokuş yapmak lazım. Bizim kızları oraya, onları buraya..
  • kızlar güzel
  • bakın vkontakte'de kimi buldum(feyk olmadığını düşünüyorum bu sitede)http://vk.com/id32760586
  • quote:

Orijinalden alıntı: OoguzZ92

quote:

Orijinalden alıntı: (@yberk)

[İbretlik Konu] Rus Kızların Yanındaki Erkeklere Bakın!

kızın boyun a dalmışlar.

• Davetiye bekliyoruz Azizim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muse00

quote:

Orijinalden alıntı: airTTies

16 yaşında bir Rus

yokmu ısmı

Hocam varya ismi hatta kendisi var.
  • Bu kızları gördükçe kendimi camdan atasım geliyor.
  •  [İbretlik Konu] Rus Kızların Yanındaki Erkeklere Bakın!
  • oha
  • offf.ulan bu forum ne olcak ya.gene liseliler yuzunden
  •  [İbretlik Konu] Rus Kızların Yanındaki Erkeklere Bakın!

kavuşmuş dudaklar
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.