İnternette gezinirken bir site buldum Rusların 2011 yılında mezuniyet resimleri var. Buraya kadar herşey normal fakat yanındaki erkek arkadaşlarına bir bakın. Türkiyeye bakın Rusya'ya bakın?
Dip Not: Sitede müstehcen içerik yoktur bundan dolayı uyarı puanı verilmemesini ve konunun silinmemesini rica ediyorum konu sadece eğlence amaçlı açılmıştır.
Dip Not2: Post atanlar lütfen konuyu sabote etmesin seviyeli şekilde tartışalım nerede hata yaptık diye
Benim robertte okuyan bir rus arkadaşım var.Geçen yaz tatilde Kaldığı otelde çalışan birisiyle felan fotoğraf çektirmiş face koymuş sarılmış felan çocuğu tipi de burdakilerde 100 misli kötü işte sordum bende ne oldu diye meğerse alay ediliyormuş altta arkadaşlarıyla konuşmaları var dalga geçiyorlar çocukla.Anlamıştım zaten kızın brad pitt gibi sevgilisi var. Kızın resmini buraya koyamam ama burdakilerden 100 kat güzel olduğunu söyleyebilirim.
quote:
Orijinalden alıntı: yu--gi--oh
Benim robertte okuyan bir rus arkadaşım var.Geçen yaz tatilde Kaldığı otelde çalışan birisiyle felan fotoğraf çektirmiş face koymuş sarılmış felan çocuğu tipi de burdakilerde 100 misli kötü işte sordum bende ne oldu diye meğerse alay ediliyormuş altta arkadaşlarıyla konuşmaları var dalga geçiyorlar çocukla.Anlamıştım zaten kızın brad pitt gibi sevgilisi var. Kızın resmini buraya koyamam ama burdakilerden 100 kat güzel olduğunu söyleyebilirim.
SS bekliyoruz
aynısını zeytinburnu sahilinde yap hayatının dayağını yemezsen adam değilim.
gittik geldik yemek yedik hala davetiye yokk
rözırvıd
Bu resimdeki erkekler bu tiple bu kızları kaldırıyorsa hemen pasaport çıkartıp rusyaya bilet almak istiyorum
Beyler herkese davetiye yollamayın sonra ameleler doluşuyor.
Davetiye atın beeee
offff offfffffff biz burda g*tü büyütelim otura otura elin gevurları malı yürütsün tipte yok adamlarda yaw off off
quote:
Orijinalden alıntı: nobran19
quote:
Orijinalden alıntı: bygkhan
Ulan gidicen buna Are you people dicen . Bunlar kızsa bizim ülkedekiler ne la ?
hı ?
bi yerleri tavan yapmış kızlara göstercen bu insansa sen nesin diycen
quote:
Orijinalden alıntı: TuVNeRa
Nasil bi okul bu, 1 erkege 20 kiz felan dusuyor sanırım. Yani kız meslek lisesi gibi :)
quote:
Orijinalden alıntı: TuVNeRa
Abi seni tebrik ediyorum, her konuda kendini ve eşini çekinmeden bu ergen sürüsüne sergiliyorsun.Bir bakıma da onları teşvik ediyorsun.Tekrar kutluyorum seni.