Şimdi Ara

[İbretlik Konu] Rus Kızların Yanındaki Erkeklere Bakın! (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
653
Cevap
16
Favori
52.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://vkontakte.ru/id39119836 ŞUnun fotolara bi bahsanıza
  • http://vkontakte.ru/gokhanturk
    Dh'li arkadaşlar beni ekleyebilir. +22 Yaş bayan aranıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sánchez -- 31 Mayıs 2011; 21:52:29 >
  • Yok o kız başka sitede benim arkadaşım
  • quote:

Orijinalden alıntı: D.B CoopeR

http://vkontakte.ru/gokhanturk
    Dh'li arkadaşlar beni ekleyebilir. +22 Yaş bayan aranıyor

• Rusyada erkek yokluğu var beyler. Hatunlar napsın? Kıtlıktan ota, b.ka
  • Oğlanlar zaten bize bitane güzel düşecek diye düşündükleri için kendilerine bakmaya gerek duymuyorlar.
    Biz lan kız düşmücek diye kendimize bakıyoruz.
  • Panpalar Allah rızası için davetiye yollayın, yollamazsanız yıkarım lan burayı!
  • ben de isterim o davetiyeden.
  • şu mesaj şurda dursun da işimi bitiriyim
  • Beyler, dikkat edelim. Bir şekilde onların güzelliklerini yere göğe sığdıramadığımızı öğrenirlerse, bunlarda türk kızlarına dönerler. Az sakin.

Ekleme: Bu arada, bende davetiye istiyorum.
  • Panpalar ilk ben davetiye istedim sıraya girin çok pis gerildim banyoya gidip geliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cartmann -- 31 Mayıs 2011; 22:57:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fLyaTRe

1- rusyada bir erkek için 1 kasa votka, 1 oda dolusu kızdan çok çok daha çekicidir
    2- eğer 1 haftalık votka alabilecek paran varsan işten ayrılırsın, 1 hafta zil zurna gezer, sonra tekrar iş bakınırsın
    3- karın varsa eğer yokmuş gibi davranırsın, kalkan uçakları her piste indirebilirsin, sadakat şarhoşken hatırlanabilen birşey değildir

bu yüzden kamuda ve özel sektörde erkeklerden çok daha fazla kadın var. çalışan kesim erkek değil kadın. evde oturup akşama kadar piizlenip, "içki getirdin mi bana ?" diyen kocasıyla kavga gürültü muhattap olan kadın. kısaca ülkemizde kadınların ideali olan şeye sahipler. "ekonomik özgürlük". feministlerin kulakları çınlasın.

eve paragetirebilen, ayık gezen, sadık bir erkek bulmaları, çoğumuzun aradığı ideal eşi bulması kadar zor birşey rus kadınları için. ekonomileri de berbat. tr de dönemlik çalışan bir hayat kadınının dediği laf şuydu "burada 3 ay da kazandığımla Rusya'da 2 yıl geçniyorum.." hakkaten acı birşey. şuan herkes damarlarındaki kanı küçük beynine pompalıyor ama yukardaki beyninize de biraz kan çıkmasına izin verirseniz rus kızların tipsiz erkeklerin tipine değil neden sadece içine baktıklarını görebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: jericho_!4

Beyler, dikkat edelim. Bir şekilde onların güzelliklerini yere göğe sığdıramadığımızı öğrenirlerse, bunlarda türk kızlarına dönerler. Az sakin.

Ekleme: Bu arada, bende davetiye istiyorum.

O konuda garanti verebilirim.
    Güzel oldukları halde güzel giyinme ve makyaj konularına dikkat ederler ama asla bunu kibir olarak yansıtmazlar.
    Onlar asıl Türk kızlarının aşırı makyaj yapmalarına şaşıyorlar. Onlara göre makyaj doğal güzelliği yansıtmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDeSPoT

İnternette gezinirken bir site buldum Rusların 2011 yılında mezuniyet resimleri var. Buraya kadar herşey normal fakat yanındaki erkek arkadaşlarına bir bakın. Türkiyeye bakın Rusya'ya bakın?

Dip Not: Sitede müstehcen içerik yoktur bundan dolayı uyarı puanı verilmemesini ve konunun silinmemesini rica ediyorum konu sadece eğlence amaçlı açılmıştır.

Dip Not2: Post atanlar lütfen konuyu sabote etmesin seviyeli şekilde tartışalım nerede hata yaptık diye

Malum Site:

http://englishrussia.com/2011/05/27/russian-school-leavers-2011/

Örnek Resim:

[İbretlik Konu] Rus Kızların Yanındaki Erkeklere Bakın!

İlk resimdeki bildiğin şakirt.
  • oha tüm dh ahalisi facebook'ta irina'mı eklemiş :/ kim eklemişse arkadaslıktan cıkarsın lutfen yoksa cok kotu seyler olacak !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nolimitt-

oha tüm dh ahalisi facebook'ta irina'mı eklemiş :/ kim eklemişse arkadaslıktan cıkarsın lutfen yoksa cok kotu seyler olacak !

Panpa söz eklemeyeceğim yeterki davetiye at, resimlerine bilmem bakmam panpa plsssss
  • Beyler bi davettiyede bana yollayın bende söz 3 kişiye yolluyacağım ama davettiye geldiği fln yok
  • Arkadaşlar davetiyesi olan pm'den atabilir mi acaba
  • Abi rusça bilmeyenler istemesin.Ya da ingilizcesi olmayan diyelim.Kızların neredeyse hepsi ingilizce bilmiyo zaten, resimlere bakmak için mi üye olacaksınız..
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.