Şimdi Ara

[İbretlik Konu] Rus Kızların Yanındaki Erkeklere Bakın! (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
653
Cevap
16
Favori
52.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kembilu

Beyler akşam üzerine doğru bi hava almaya çıkayım dedim çıkmaz olaydım 4 dk. arayla 2 kız gördüm düşman başına.1i köpek gezdiriyodu benden çok bıyıkları vardı 100 mt uzaktan görüyosun, 2.vaka kızda bi kol tüğü vardı tüğmü postmu hala kafam karışık.Kesin kafaya koydum 1 en fazla 2 sene içinde rusyaya gidiyorum ben böle bi rezillik böyle bi kendini beğenmiş kız milleti görmedim hee iyileri alçak gönüllüleri de var tabii ama %5.Okulda sınıfdakilerle bi anket yaptık okulun en çirkin kızını seçtik o bile kimseye bakmıyo.Benim şahsi düşüncem tamam biz erkeklerdede suç var ama çirkin kızlar bi dar kot bi dekolte giyince prenses olarak görmeyelim.ALLAH AŞKINA ŞU KIZLARA BİRAZ YÜZ VERMEYELİM yolda giderken kız aramak,dekolte yakalamak yerine sizde yüz vermeyin o zaman bitecek kesin kanaatim budur.

• Beyler davetiye atın yaw, elimde bir tek turktorrent üyeliği var isteyene verem
  • Lan adam saçını yapmaktan aciz insan bi aynada bakar kendine! Ben o kadar bakıyorum saçıma falan, yani erkek dediğin biraz kendine bakar bu devirde. Ama öküzler işte
  • bu rus hatunların yanınki erkekler tıp demiş bizim mahalledeki eşşeğin burunlarından düşmüş
  • Beyler ayip oluyor. O resimdeki kisi benim ve yanimdaki de kuzenim.bilip bilmeden konusmayin
  • Şu davetiye olayı nedir?
  • msj blnsn
  • sakın davetiye atmayın çakallar sizi. 15 lira isteyen mi ararsın, başka sitelerle takas yapmak isteyen mi ararsın. paylaşımcı ruh ölmüş, ağlayanı yok arkadaş
  • banada davetiye yollayın rusçamda var benim. yardımcı olurum hadiyin koçlarım
  • Ben rsuyaya gidiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silver Shadow

sakın davetiye atmayın çakallar sizi. 15 lira isteyen mi ararsın, başka sitelerle takas yapmak isteyen mi ararsın. paylaşımcı ruh ölmüş, ağlayanı yok arkadaş

Yoo hocam ben bedavaya verdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: airTTies

quote:

sakın davetiye atmayın çakallar sizi. 15 lira isteyen mi ararsın, başka sitelerle takas yapmak isteyen mi ararsın. paylaşımcı ruh ölmüş, ağlayanı yok arkadaş

kral adam airTTies
    lakın o kız bı turlu ekletemedım ne ınat varmış yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muse00

quote:

quote:

kral adam airTTies
    lakın o kız bı turlu ekletemedım ne ınat varmış yahu

Sağol Hocam

Hocam ekler iltifat felan et
  • İnternette bulun sonra oraya buluşmaya gidin. Yoksa sokakta, barda bulurum düşüncesiyle gidenler gibi pişman olursunuz.
  • Aksam mekanlarda takilsak dusmezmi (:
  • Davetiye yollayın be ayıpdır.
  • quote:

quote:

bana mı verdin arkadaş ben erol büyükburç'um ilk önce bana verilecek
  • Erkek kıtlığı var orda.
  • Kotam feda olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: darklord111

Erkek kıtlığı var orda.

Ciddi anlamda bu kıtlık var.
    Onlar Türk erkeklerini iyi aile babası olarak tanıyorlar. Evlenmeyi düşünenlere duyrulur...
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.