Şimdi Ara

İBRETLİK TESPİT (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • O birşey mi? Standart olarak sayılabilecek en azından fiyatı uçuk olmayan bir saati ele alalım. Ben Omega Speedmaster'ı seçtim. Aslında gönlüm Seamaster'dan yana ama şimdi onu karıştırmayalım

Fiyatı 14,400 lira. İnanın bu parayı bu saate verecek insanlar var.http://www.tevfikaydin.com/omega/speedmaster-broad-arrow32110445001001.html

Ağırlığı 90 gram.http://forums.watchuseek.com/f99/omega-speedmaster-broad-arrow-504821.html

Hadi biz 100 gram diyelim. 1 kg'ın 10'da biri. Buda bizim fiyatımızı direk 10'a katlar.

Ve bir Omega Speedmaster almak isterseniz size kilosu 140 bin liraya gelecek.

Milyon dolarlarla satılan saatler olduğunu da hatırlatayım.

• Bana 100 gram BMW 50 gram Mercedes 24 gram da karisik Japon araçlarından cocuklar seviyor da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracılar,komisyoncular milletin iliğini kuruttu

Bu adamlar parayı kiminle yiyor

Kime hediye alıyor,

Kimin arpasını peşin veriyor,

Kimse dokunamıyor.

Bu kadar büyük hacimli bir iştt

Yüzde 200-300-400 kazanç nasıl oluyor

• Kanserojen mercimek yüklü gemiler yandaş olmayan medyada yer aldı.

Vazgeçmediler

Gemileri 15-20 gün açıkta bekletip,kanserojen mercimeği hayvan yemi(!)diye kitabına uydurarak yurda soktular

İthalatçı firma belli ki arkası sağlam

Ürününe kanserojen deniyor adam kayıplarda.çıkıp iki çift açıklama yapmaktan kaçıyor

Binlerce çift Kanserojen ayakkabıların şoku geçmeden gemiler dolusu kanserojen mercimek çıktı.

Soruşturma, yargılama yok

Kimbilir başka neler yiyoruz

Bir fıkra var :

Ülkenin birinde sulara zehir karıştığı için kral yiyeceklerini komşu ülkelerden özel getirmeye başlar..

Devamına gerek yok zaten
    Anlayan anladı...

• Hukumet sagolsum,ureticiyi yedi bitirdi,Adanada turuncgil dedigmiz portakal ve diger ailesi(mandalina,greyfurt vb.)agaclari kesiyodulr,yurt dsina satilamamia,agac uzerinde 25 kurusa alan yokmus,oysa bize pazarda,1.5-4tl arasi fiyata satiliyor,bu ulkeyi yonetenleri insallah en yakin zamanda Azrail Aleyyseelam ziyaret eder.

• bugün haberlerden izlediğim kadarıyla yoldan geçen insanlar joplanıyor gözaltına alınıyor zulmün olduğu yerde bereket olmaz fındıklar dondu kaysılar dondu bütün meyveler sebzeler mahvoldu çarşı pazar ateş pahası bunlar iyi günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: macropolo

quote:

Orijinalden alıntı: bluesnight

quote:

Orijinalden alıntı: macropolo

quote:

Orijinalden alıntı: bluesnight

quote:

Orijinalden alıntı: TrMhMt

Gercekten mi?

Onuda mi ithal eder duruma geldik?

Hayır hala en büyük ihracatçı ulkeyiz; ne yazık ki bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan kişiler yüzünden insanlar hep yanlış yönlendiriliyor. Fındık bu fiyatlar ile Avrupa seviyesine yakın bir duruma felis, yurtdışı piyasası budur zaten. Bizde iklimsel durumdan dolayı tahminen geçici bir süre bu yüksek fiyatlarla satılıp sonrasında düşecektir. Fındığın üreticiden alınan fiyati 17 tl iç fındık hali 34 civarı gerisi Aracıların cebinde.

Malesef hala dünya fındık ihtiyacının %80 ini karşılıyoruz fakat geçen sene fındık ithal ettik biraz araştırın görürsünüz.

Ben araştıramiyorum mumkunse belgenizi buraya ekleyin ki nereden ithal edip tekrar ihraç ettik öğrenelim.

Ziraatçılar Derneği 2011 yılında 1540 ton 506kg fındık ithal edilerek karşılığında 10milyon 905bin dolar ödendiğini, 2012 yılında ise 434 ton 821 kg karşılığında da 3milyon 203 bin dolar ödendiğini belirtmiş.

Ziraatciler Derneği biliyor demek ki ithalat ihracat islerini ancak ürün nasıl yetiştirilir bilmiyorlar, konuyu uzatmaya gerek yok ancak ithalat yapmiyoruz kesin bilgidir.

• oneway O kullanıcısına yanıt
    yürü be seni kim tutar gelen giden joplanıyor korkarım sende kafana darbe almışsın biri dört görmeye baslamıssın
  • nerde fındığın kilosu 70 lira? ve siz de 70 lira verip alıyor musunuz o fındığı? "gelin ben size aynı fındığı 35 liraya satacağım" desem kimse gelip almaz ama gidip manavdan 70 liraya alırsınız di mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aya -- 1 Mayıs 2015; 23:45:59 >
  • Beyin bedava, boşver fındığı mındığı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

O birşey mi? Standart olarak sayılabilecek en azından fiyatı uçuk olmayan bir saati ele alalım. Ben Omega Speedmaster'ı seçtim. Aslında gönlüm Seamaster'dan yana ama şimdi onu karıştırmayalım

Fiyatı 14,400 lira. İnanın bu parayı bu saate verecek insanlar var.http://www.tevfikaydin.com/omega/speedmaster-broad-arrow32110445001001.html

Ağırlığı 90 gram.http://forums.watchuseek.com/f99/omega-speedmaster-broad-arrow-504821.html

Hadi biz 100 gram diyelim. 1 kg'ın 10'da biri. Buda bizim fiyatımızı direk 10'a katlar.

Ve bir Omega Speedmaster almak isterseniz size kilosu 140 bin liraya gelecek.

Milyon dolarlarla satılan saatler olduğunu da hatırlatayım.

Rolex submariner tavsiye ederim fiyatları da yakın

• Fındık daha ucuz olsa ne farkedecekti acaba merak ediyorum? otomotiv sektörünü fındık fıstık fiyatıyla mı anlamaya çalışıyorsunuz

Allah hidayet versin.
  • Giresunluyum geçen sene don oldu fındığın çoğu yandı ve bizim satış fiyatımız 16 yu geçmedi. Kilosu 70 tl olan fındık kavuşsun kurutulmuş fındıktır

• quote:

Orijinalden alıntı: iniyesta

Aracılar,komisyoncular milletin iliğini kuruttu

Bu adamlar parayı kiminle yiyor

Kime hediye alıyor,

Kimin arpasını peşin veriyor,

Kimse dokunamıyor.

Bu kadar büyük hacimli bir iştt

Yüzde 200-300-400 kazanç nasıl oluyor

Kesinlikle doğru bir noktaya değindiniz. Aracılar ortalığı karıştıranlar zaten. Çiftçi kredi desteğinden ziyade devlete "aracıları kaldır" diyor ama nafile... Dediğiniz gibi orada da büyük paralar dönüyor gibi...
  • Beş yıllık ibret aldım,kafam rahat...
  • quote:

Orijinalden alıntı: pimbo

yürü be seni kim tutar gelen giden joplanıyor korkarım sende kafana darbe almışsın biri dört görmeye baslamıssın

memleketin yarısı çalındı-satıldı yarısına özerklik verildi, sen şakşaklamaya devam et nerden darbe aldığını uyandığında anlayacaksın
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.