Şimdi Ara

Ibretlik tespitimi anlatıyorum doluşun (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Eric the Raven

quote:

Orijinalden alıntı: leoines

quote:

ben 2 sene metin2 oynadim yaşim 27 ve altay server'nda suralarda 1. idim ismimde Reiko'ydu. o server'da olupta benim gazabımı çekmeyen yoktur. ve inanın bana inanılmaz eğlenceli bir oyundu ama sonlara doğru yang hileleri item çalinmalari vesaire acayip artinca bırakmak zorunda kaldım. bebelerle alakası yok GAYET EN AZ LOL KADAR İYİ BİR OYUN tek eksiği herşeyin paraya dönmüş olması.

IReikoI
    Haha reiko kım bilmez bea, bende askerden önce oynamıstim Ziyah (okcu)

ohaaaaaaaa ziyah senmisin 2.katta neler yaptik babacan senle inanamiyorum ya

Evet güzel günlerdi.
    Şimdiki oyunlardan aynı tadı alamıyorum acıkcası.
    askerlik olmasa devam ederdikte kızın sana garezi oldugunu nerden bilem :D
    Easte oynuyorum malesef,transfer hala varsa bi bakıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leoines -- 11 Temmuz 2012; 20:56:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: erdemfb12

sırf oyun türkçeleşti diye akın edeceklerini sanmıyorum eğer o kadar beceriksiz olacaklarsa oyun başı sıkılır bırakırlar bence bu konuyu bu kadar abartmaya gerek yok olacağı varsa olur olmayacaksa olmaz kafanızı bunlara yoracağınıza oynadığınız oyundan zevk almaya bakın.

daha türkçe olmadan "suRaLaRı N@sıL qesticq qanqa xD" muhabbeti dönüyor sen ne diyorsun...
  • Abooovv ergen istilası başlamış yine sığnaklara beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maul*

Abooovv ergen istilası başlamış yine sığnaklara beyler

• quote:

ben 2 sene metin2 oynadim yaşim 27 ve altay server'nda suralarda 1. idim ismimde Reiko'ydu. o server'da olupta benim gazabımı çekmeyen yoktur. ve inanın bana inanılmaz eğlenceli bir oyundu ama sonlara doğru yang hileleri item çalinmalari vesaire acayip artinca bırakmak zorunda kaldım. bebelerle alakası yok GAYET EN AZ LOL KADAR İYİ BİR OYUN tek eksiği herşeyin paraya dönmüş olması.

En az lol kadar iyi bi oyun ?

Konu kilit , üye ban forum ateşe verilsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.