Merhabalar, aranıza yeni katıldım ve katılır katılmaz ps5 in Bluetooth olarak bir ses sistemine bağlanamadığını veya bir jak girişinin olmadığını üzülerek ve şaşırarak fark ettim. Yukarıda belirttiğim ürünleri araştırdım fakat şu model net olarak uyumludur diye bir sonuca ulaşamadım. Sizin veya çevrenizden birisinin kullanıp memnun olduğu bir ürün var mıdır ? Şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar öncelikle merhabalar, benim çenem lise yıllarımdan beri sağ sola oynattığımda çat çat çıkıyordu ama çıkması acı vermiyor sadece takk diye atıyor hissedebiliyorsun ve dışarıdan da duyabiliyorsun, sonra yukarı aşağıya yaparkende aynısı olmaya başladı. Ne zaman başladı bilmiyorum ama uzun bir süredir HER yutkunduğumda kulağımdan çıt çıt diye ses geliyor, bazen çıtıçıtıçıtı diye üst üste geliyor. Kafayı yemek üzereyim çeneme vura vura o sesi çıkarmıcağı bir pozisyona sokmaya çalışıyorum ama işe yaramıyor. Sinirli bir insan olduğum için dişlerimi çok sıkarım, gece uyurkende aynı şekilde sabah uyandığımda dişlerim ağrırdı gece plağı verdiler ama nafile işe yaramıyor. Bu nedir, nasıl çözülür bilgisi olan var mı ?
Öncelikle merhabalar. Dün telefonum havuza düştü, kapatmam gereken bi 5 dakika daha kullandım, ekranın yarısı kararınca dedim artık kapatayım. Akşamına pirince yatırdım, ekranda beyaz parlak lekeler var şuanda bunlar gider mi ? Bunun dışında asıl sorunum şu. Dün telefon baya bir açılmadı. Fastboot diye birşeyde kaldı en az 50 denememde, sonradan acılı fakat bütün google hesaplarımdan çıkış yapılmıştı. Tekrar girmeye çalışıyorum, bilgilerimi doğru yazıyorum, 2 faktörlü doğrulaması doğruluyorum sms ile, dönen bir yuvarlak çıkıyor oluyormuş gibi fakat ondan sonra hiçbir uyarı hata vesaire vermeden tekrar hesaplarım kısmına çıkarıyor beni ve hesabıma bağlanamıyorum. Sorun hesabımda değil, 3 farklı hesabım var hepsi aynı şekilde oluyor ve chrome dan girdiğimde açılıyor. Bu nasıl bir olay çözemedim, ne google play ne başka birşey kullanabiliyorum. Çözümünde yardımcı olabilcek var mı ?
Kyk son ekstredeki bakiye
|
İp kokar...
|
Türkçe almanca çeviri lazım
|
|
Full purple st veya normal ft tec-9 cu geldiii
Elektronik sigara
|
xD |
xD |
Son Giriş: 10 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 623
İkinci El Bölümü Mesajları: 16
Konularının görüntülenme sayısı: 5.963 (Bu ay: 204)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 139 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO