Şimdi Ara

İç Anadolu'daki Üniversitelerin Sıralamasının Daha Çok Artacak Olması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
3
Favori
3.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Seneye son girenin 1.6k yaptığını öğrenince forumun eşgal

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yozgat Bozok Üniversitesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leopard76 kullanıcısına yanıt

• kira ve yurt sorunundan istanbul'da okunmaz zaten

• Hicbir gercekligi degistirmez

• Öyle sandığınız kadar major bir değişiklik olacağını hiç sanmıyorum milletin umrunda olsaydı bu tarz şeyler zaten istanbul depreminden bu kadar korkmaya gerek kalmazdı

• kankam bilgisayarı bırak endüstri makina falan da ayı gibi artacak hatta onu geçiyorum çevre gıda bile artacak insanlar çocuklarını istanbula göndermek istemiyorlar artık avantaj değil risk olarak gözüküyor her açıdan

• thevictorious kullanıcısına yanıt

Trollüne yazdım hocam, artar tabi diğerleri de niye artmasın

• Olmayacak durumdur. Arkadaşlar deprem oluyor evi yıkılmayan ve sağlam olan depremzedeler artık risk kalmayan bölgelerinde duracaklarına başka bir deprem bekleyen İstanbul'a kaçıyor. Kadıköy kiralarına bakın sadece. Bu halk başına gelmediği sürece hiçbir olası felaketi takmıyor. Belki olmaz duygusu inanılmaz fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CowardlyCobra -- 21 Şubat 2023; 19:42:26 >
  • Bilkent hayalleri yıkıldı desene

• Hiçbir şey olmaz tercihler olana kadar deprem olduğu bile unutulur.

• ChristoBangalter kullanıcısına yanıt
    5-6 ay var. Muhtemelen haklısınız hocam.

• Ne yaparsanız yapında, bilgisayar mühendisliğine bulaşmayın artık ya sıralamaları takip etmekten psikolijimiz bozuldu.

• CowardlyCobra kullanıcısına yanıt

Depremzedeler İstanbul'a kaçıyorlarsa, başlarına gelse de anlamıyorlar demektir.

Bu depreme "Allah'tan geldi" ve ölümlere "kader" diye bakan insana ne desen, ne yapsan boş.

Ama depremden sonra evi sağlam da olsa, o şehirde hayat bitmiş durumda. İş, eğitim, eğlence, alışveriş, temel hizmetler bitme noktasına gelmişken orada durmamakta haklılar.

Gerçi tüm nüfusu yıllardır İstanbul'a dolduran, iş için insanları buna mecbur bırakan, bu konuda önlem almayanlara kimse hesap sormuyor. Kaçak yapılara ve gecekondulara göz yummasalardı şu an İstanbul'un nüfusu da, depremde yıkılacak bina sayısı da çok daha az olacaktı.

Sıralamaların yükselmesi konusuna gelirsek, o kadar bilinç var mı öğrencilerde bilmiyorum. Bu sene derece yapacaklar, kafaları ÖSYM testi çözmenin ötesinde çalışıyorsa ODTU, Bilkent, Hacettepe yazar belki...

• ikigai kullanıcısına yanıt
    Hocam şöyle Maraş'ta olan deprem sadece Maraş ve diğer şehirlerdeki bir felaket bu insanlara göre. Eğer İstanbul'a kaçarsak depremden kurtuluruz mentalitesi var insanlarda. Çünkü deprem bir Maraş gerçeği, İstanbul gerçeği değil çünkü orada deprem olmadı. Sıkıntı bu. Ben insanların oradan kaçmasına kesinlikle hak veriyorum zaten. Felaket yerler orası. Ama kaçılacak en son yerlerden biri İstanbul. Ondan diyorum. Bizim insanımız somut olarak görmediği olaylara inanmıyor. İstanbul'daki yıkılması kesin olan binalardaki insanlar gidip niye söylemiyor bunu? Çünkü depremin olmama şansı bu insanlara daha olumlu geliyor. Bu yüzden diyorum çok değişmez sıralama diye.

• CowardlyCobra kullanıcısına yanıt

Katılıyorum, sıralamalar çok oynamaz, ama işte ilk 5k yapan öğrencilerde halkın geri kalanına kıyasla daha fazla bilinç olabilir. ODTU, Bilkent, Hacettepe'de belki yukarı çıkışlar olabilir dedim o bakımdan.

• ikigai kullanıcısına yanıt
    Hocam maalesef test çözmekle bilinçli olunmuyor. İlk bine girip tuvalet eğitimi olmayan insanlar var.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.