Bence depremin etkisiyle İç Anadolu'da bulunan üniversitelere olan tercih artacaktır. ODTÜ için büyük bir artış bekliyorum. Geçtiğimiz senelerde de tercih döneminde deprem ihtimali yüzünden İstanbul yerine farklı illeri tercih eden kişileri forumda görmüştüm. Bu sene olayın sıcaklığıyla bu sayısının artacağını tahmin ediyorum. |
İç Anadolu'daki Üniversitelerin Sıralamasının Daha Çok Artacak Olması
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bana şu an itü açık deseler gidemem hiç büyük deprem yaşamadım elhamdülillah ama insan çekiniyor yine
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sen yaşıyor musun
-
özellikle ankara bu işin gözdesi olacak odtü hacettepede komik sıralamalara hazır olun
-
Kesinlikle
Katılıyorum
Boğaziçi balonunu tokatlamaya geliyoruz
-ODTÜspor
-
Hacettepe bilgisayara 1.6k bile yetmeyecek artık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hiç alakası yok. Açlıktan surunse bile ille de İstanbul diyen kitle bile var
Çok doğru bir tespit tebrikler
Ayrıca düşüş trendi duran inşaat mühendisliği ve jeoloji mühendisliğinde tekrardan büyük bir toparlanma olabilir
Bir arkadaşda yazmış , Ankara’daki üniversiteler sıralama olarak diğer illere göre 1-2 tık daha fazla öne çekecektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kax123 -- 21 Şubat 2023; 0:41:52 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
tercih yaparken aklımın bir köşesinde bulunacak konu
-
odtü maden/jeoloji mühendisliği 30 40k içine girebilir
-
Çok doğru tespit tebrikler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
cok beklersiniz
Sadece Ankara değil, Eskişehir Teknik Üniversitesi Pilotaj ve bazı Mühendislik Fakültesi bölümlerinin de diğer şehirdeki okullara göre daha çok yükseleceğini düşünügorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalciadam335 -- 21 Şubat 2023; 7:33:22 >
bilkent+odtü boğaziçi itü balonların patlatmaya geliyor
yav ne istesem önüne bir engel çıkıyor awk
tercih dönemi Allah için fişeklemeyin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
hocam benim de isteğim odtü bilkent ama yapacak bir şey yok alıştık engellere artık
“Burası Angara la. İçi dışı bir. Suçu yok, derdi çok. Sen bağır, bu şehir niye bu kadar karanlık diye bağır. Burada seni hiç kimse duymaz la. Ama bil ki, hiç kimse duymazsa biz duyarız. Sen şimdi diyeceksin ki bu zamana kadar neredeydiniz? Hee, haklısın. Cinayetin yalnız adamları bunlar. Sürgün yemişlerdi, döndüler.”
özellikle ankara bu işin gözdesi olacak odtü hacettepede komik sıralamalara hazır olun |
Çok doğru bir tespit tebrikler
Ayrıca düşüş trendi duran inşaat mühendisliği ve jeoloji mühendisliğinde tekrardan büyük bir toparlanma olabilir Bir arkadaşda yazmış , Ankara’daki üniversiteler sıralama olarak diğer illere göre 1-2 tık daha fazla öne çekecektir. |
Hacettepe bilgisayara 1.6k bile yetmeyecek artık |
Hiçbir şey olmaz tercihler olana kadar deprem olduğu bile unutulur. |
Seneye son girenin 1.6k yaptığını öğrenince forumun eşgal
![]() |
Benzer içerikler
- 3d tyt matematik simülasyon deneme cevap anahtarı
- gemide çalışmak vasifsiz
- diş hekimliği pişmanlıktır
- akademisyen olmak zor mu
- havelsan maaşları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X