Şimdi Ara

Ic mimarlik ve cevre tasarimi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bahcesehir tobb bilkent boyle yerlerde okunursa nasil sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ecemsiiii kullanıcısına yanıt
    Çok sevmen lazım bölümünü ki o zorluklara katlanabilesin eğer tercih edersen uykusuz gecelere, çizimlerden dolayı artan bel ağrılarına ve bilek ağrılarına şimdiden hazırla kendini. Çizim yeteneğin yoksa zaten hiç tercih bile etme.
  • Biraktigim bolum . Ozelde para verip okuncak en son sacma bolumlerden biri. Fazlasiyla soyut ve stresli

• Up

• ösymagduru Ö kullanıcısına yanıt
    Mezun olunca is imkani nasil?

• Peki mimarlık hakkında söyleyebileceğiniz bir sey var mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tuba001 kullanıcısına yanıt
    Burslu dusunuyorum is imkanlari nasil

• quote:

Orijinalden alıntı: Ecemsiiii

Mezun olunca is imkani nasil?

Açıkçası çevren geniş, arkan sağlam olucak ki iş bulasın kendini ispatlaman gerekiyo bi süre iç mimarlık değil amelelik yapıyosun maelesef kardeşim ama bi ofise kapak atarsan evinde bile proje çizebilirsin.
  • Ablam İstabul Ticaret Üniv. %100 burslu gitti özel yetenekle kazanmıştı o geçen sene mezzun oldu okul 2. si oldu ama "çocukluk hayalim olmasaydı, aşık olmasaydım bölüme çekilecek bi bölüm değil" diyordu.
    Şimdi ise evinde oturmuş bebek bakıyo bu işler böyle oluyo maalesef eşe dosta akrabaya tasarımdaa yardımcı oluyo yapabildiği bu. Çoktan unutttum her şeyi diyo bu kadar da nankör bi meslek devamlı kendini geliştirmen gerek.
    İş imkanı küçümsenemez ama iş imkanı içinde o kadar yorgunluk ve hastalık çekilir mi bilmiyorum adamların kendine öz meslek hastalıkları bile var o kadar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ecemsiiii

Burslu dusunuyorum is imkanlari nasil

Canim soyle birsey istanbul disinda fazla bulamazsin ki ben izmirdeyim dusun. Artik mimarlar yapiyor soyleki adam binanin projesini ciziyor daha sonra odanin tasariminida yapiyor. Ben birebir mimarla konustum. Zaten bolum ingilizce olacak ozel secersen . Juri olaylari tam bir stres . Amaaan sen calismamisindir ondan oyle konusuuosundur diyeceksin belki ama çalıştım fakat cidden git hukuk falan oku . Masraflari ayri bi dert okuldan en son cikman ayri bi dert .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.