Icarus Online İlk Bakış İncelemesi : Temel Bilgileri : Türü : MMORPG Ücret : Ücretsiz Özellik : PvP & PvE Yapımcı Firma : WeMade Entertainment Oyun Dili : Korece + Japonca (Şuanlık) Oyun Durumu : Açık Beta Oyun Motoru : Cry Engine 3 Resmi Sitesi :http://icarus.wemade.com/ Oyun Hakkında : WeMade Entertainment adlı şirket tarafından MMORPG türünde geliştirilen Icarus Online, geçen yıl GStar 2012'de tanıtılmış ve oyunseverleri epey meraklandırmıştı. Cry Engine 3 oyun motoru kullanılarak geliştirilen oyunda; Guardian, Berserker, Priest, Assassin, ve Wizard olmak üzere beş adet klasik sınıf bulunuyor. Oyun içerisinde bulunan yaratıkları evcilleştirip yanınıza alabilir veya onları binek olarak kullanabileceksiniz. Buna uçan devasa yaratklar da dahil. Haliyle Aion gibi havada savaşabilme özelliği oyuna epey farklı bir hava katacak gibi görünüyor. Oyundaki Guild sistemi ise guild savaşları için çok müsait olarak tasarlanmış durumda. Her guild belli bir toprağa ve belli bir kaleye sahip olacak. Bu ise sık sık kale savaşlarının olacağına işaret olabilir.
Değerli arkadaşlar Icarus Online Korede açık beta da ama Kore de oynamak kayıt olmak için kimlik numarası isteniyor yani zor iş Oyunu JAPONCA SERVERİNDE oynamak için yapmanız gerekenleri açık bir şekilde izah etmeye çalıştım. Oyun Avrupa'ya ne zaman geleceği belli değil ben bu oyunu merak ettiğimden bayağı bir araştırma sonucu dili japonca da olsa denemek istedim.Oyunun beni cezbeden tarafı UÇAN BİNEKLERİ olması.
NOT: öncelikle oyunun şuana kadar ingilizce çevirisi yoktur.Oynayacak olanlar bunu bilsin! OYUNA GİRMEDEN DİKKAT EDECEĞİNİZ HUSUSLAR; 1-Oyuna mutlaka İNTERNET EXPLORER ili girin aksi halde diğer tarayıcılarınızda ACTİVE X hatası alırsınız. 2-Denetim masası/saat,Dil ve bölge/Görüntüleme dilini değiştir/Yönetimsel den alta Sistem yerel ayarını değiştire tıkla "Japonca(japonya)" yap ve pc yi yeniden başlat bu şekilde yapılmazsa servere giremiyoruz haberiniz olsun.
1-KAYIT OMA LİNKİ JAPON SERVER:http://icarus.hangame.co.jp/ (Not: Kayıt olurken vermiş olduğunuz E mail adresinize gelen kayıt linkini aktif edin.)
Oyuna girirkenmi o hatayı alıyorsunuz? eğer benim dediklerimin hepsini yapdıysanız hata almanız imkansız çünkü ben aynı şekilde 2 farklı pc de yaptım ve oyunu oynuyorum.
girerken değil üye olurken alıyorum resim doğrulama kodu bi türlü çevrilmiyor ocr ile :/
quote:
Orijinalden alıntı: nanoman
girerken değil üye olurken alıyorum resim doğrulama kodu bi türlü çevrilmiyor ocr ile :/
Ben doğrusu bu proğram ile yapmadım ama sen bir yerde hata yapıyorsundur verdiğim linkteki videoyu izle aynısını yapmaya çalış.
A.N.E.Y.H.
kullanıcısına yanıt
Oyun Genel anlamda ilgimi çekti ama her nedense beğendiğim oyunlar hep japon/çin beta serverlarda oluyor.
2012 de tanıtımı yapılan oyunun 2016 yılına kadar beta testlerini tamamlayamamaları kötü olmuş. EU serverda hizmet verseler çok ses getirebilirdi bu oyun.
+Çıkış tarihi hakkında bilgin varmı ?
Bu oyunun Avrupa da yayınlanması ile hiç bir yerde bir bilgiye rastlamadım kardeşim.
Oyunun (japon) sitesine giriyorum indirme linkine tıklıyorum böyle bir sorun çıkıyor karsıma? çözümünü bilen varmı ? çözümünü bilen yoksa teamwieverden bana oyunu kurulum dosyasını atabilirmisiniz
quote:
Orijinalden alıntı: tilestra9
Oyunun (japon) sitesine giriyorum indirme linkine tıklıyorum böyle bir sorun çıkıyor karsıma? çözümünü bilen varmı ? çözümünü bilen yoksa teamwieverden bana oyunu kurulum dosyasını atabilirmisiniz
internet explorer ile siteye giriş yapıcaksın chrome ile değil.
explorerlada denedim hatta bi tane japonca browser indirdim oradanda denedim olmadı baya sıkı bi ip blcok var sanırım
quote:
Orijinalden alıntı: tilestra9
explorerlada denedim hatta bi tane japonca browser indirdim oradanda denedim olmadı baya sıkı bi ip blcok var sanırım
Dostum üyeleğimi zar zor yapmıştım bende japon sitesine üyeliğini oluşturunca zaten gerisi çorap söküğü gibi geliyor.İndirmesini ve üyelik alırken mutlaka VPN kullanacaksın yoksa olmuyor.Ben japon sitesinden 8,1 GB tı 1,5 günde indirdim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme