Şimdi Ara

ICBC MasterCard Bonus Kredi Kart'larına 200 TL Bonus! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
10
Favori
13.697
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaptık başvuruyu bakalım, limit ne olacak. kabul edilecek mi? bi de orası var.

• quote:

Orijinalden alıntı: CengizGurkan

icbc banka mı nedir?

Komik bir soru olmus vesselam😀

Evet, banka, hem de dunyanin en buyuk bankasi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başvurduk bakalım, 2 depo lpg parası :)

• Industrial and Commercial Bank of China Limited (ICBC)

Çin demiş ki bu adamların bilgileri Amerika'da var, Rusya'da var, bizde niye yok demiş. Bastırmış parayı...

Veri cenneti Çin'in kendi verileri kesmemiş adamları buralara kadar gelmişler.

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgi@sayar

Industrial and Commercial Bank of China Limited (ICBC)

Çin demiş ki bu adamların bilgileri Amerika'da var, Rusya'da var, bizde niye yok demiş. Bastırmış parayı...

Veri cenneti Çin'in kendi verileri kesmemiş adamları buralara kadar gelmişler.

ver veriyi, al 200ü
    vatandaş olarak sadece bunları düşünür hale geldk artık.

aslında kart çıkartana CoronaVac ücretsiz de olabilirdi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çinli bankalar su an tum Afrikanin malina mulkune el koymaya basladi. Bir ara Trakyada yunanlilarin aldigi Banka arazilere el koymaya baslamisti. Simdi ise cin carpacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi euc2007 -- 1 Aralık 2020; 23:31:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim burada şubesi yok diye başvuru da yapılmıyor sanırım. şubesinin olmadığı yerde hizmet veremeyeceklerini düşünüyorlar herhalde  

• Limite takılmayayım diye önce Axess Free'nin limitini düşürmek için aradım. "Limiti düşürmezseniz 75 TL puan verelim" dedi. Kabul ettim.

ICBC'ye de başvurdum. Ne olur ne olmaz.
  • Arkadaslar bonus yuklemesi icin gidip subeden basvurmaniz gerekiyor.Toplamda iki tane kart var.birinin aidati yok .İkisinede bonus yuklemesi yapiliyor.
  • Hocam limitiniz ne kadardı?
    Benim 9600 liralık free kartım vardı ben de limit açayım dedim bana teklif edilen 30 lira oldu.. Bu Akbank bize karşı hep cimri oldu anlamadım halbuki onca alışverişim olmuş, limit hep doluya yakın kalmıştır.. İlginç 🤔
  • drangela61 D kullanıcısına yanıt
    16 bin küsür limiti. Sistemleri tuhaf bankaların.
  • Öyle hocam.. Ben de kabul etmedim, 6500'e çektim limiti.. Bakalım, ICBC onay verecek mi?
  • netroshine N kullanıcısına yanıt
    Hocam online linkten başvursak bonus gelmez mi?
  • Cém kullanıcısına yanıt
    Yok hocam.Subeden aradilar buraya gelip fiziki basvuru yapmaniz gerekiyor dediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netroshine -- 3 Aralık 2020; 12:56:26 >
    Nasıl ya?
    Şubeden mi başvurmak gerekiyormuş kampanya için 🤔
  • drangela61 D kullanıcısına yanıt
    Evet hocam.Online basvuruda bonus yuklemesi yapmiyorlarmis
    Kampanya şartlarında böyle bir şeyden bahsedilmiyor.. Siz arayarak mı öğrendiniz hocam?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.