Şimdi Ara

ICBC MasterCard Bonus Kredi Kart'larına 200 TL Bonus! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
10
Favori
13.697
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynen öyle hocam ya arayan şube prim için kendi başvuru almak istedi yada başka birşey var o işte

• İnternettem başvurdum bakalım kaç güne dönecekler?
  • xxlboy kullanıcısına yanıt

Neden prayı transfer etmediniz ki . Bu devirde nakit para mı taşınır? Gerçi sırf 5-10 lira komisyon vermeyecrğim diye para taşıyanlar da var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasimboo

Neden prayı transfer etmediniz ki . Bu devirde nakit para mı taşınır? Gerçi sırf 5-10 lira komisyon vermeyecrğim diye para taşıyanlar da var

Yabancı para transferi 2 farklı yurt içi banka bile olsa Türk lirası transferi gibi hızlı ve kolay değildir .
    Hem 3-7 gün alır hem masraflıdır ( hem göndericiden hemde alıcıdan komisyon alınır)

Usd transferi için swift sistemi kullanmalısın bu sistemde para Amerikadaki muhbir banka üzerinden gerçekleşmeli. Bunu tutupta avrupadaki ve ya yurtiçindeki banka üzerinden yapamazsın. Para kiminse onun borusu öter. Usd için Amerika otoritelerinin borusu öter. Onlarda para bizden geçip gider derler.

Yani sen bugün yabancı para tranfer edeyim dersen önce swift ücretlerine ( alıcı ve gönderici ayrı ayrı öder ) ve valör kayıbına hesaba katmalısın.

örnek ücretler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxlboy -- 4 Aralık 2020; 14:7:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• yasimboo Y kullanıcısına yanıt
    Döviz transfer masrafları öyle 5-10 lira değil. Swift masrafları çok daha fazla, bankasına göre 30-50 USD gibi bir masraf çıkabilir. Hatta hem gönderen hem de alıcı banka komisyon keser, arada yurtdışında mecburen bir muhabir banka olur, o da komisyon alır.
  • Burdaki subenin altında çin lokantasi var.
    Basvurdum arayan soran yok

• o masrafı alan banka ile çalışanın zekası kıttır kimse kusura bakmasın.

• Biraz önce müşteri hizmetlerini aradım internet üzerinden başvurularda bonus puan oluyormuş arkadaşlar

• yasimboo Y kullanıcısına yanıt
    Adamın dövizi oradaysa ne yapsın? Ayrıca 5-10 TL swift masrafı alan banka hangisi hocam söyle de biz de onunla çalışalım. Al bu Enpara'nın aldığı masraf tutarı:

ICBC MasterCard Bonus Kredi Kart'larına 200 TL Bonus!

60 TL + alıcı ve muhabir banka masrafları. ICBC de gelen tutardan sanırım en az 30 TL alıyor, tutara göre artıyor yanlış görmediysem.

Siz döviz transferi için hangi bankayı kullanıyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: yasimboo

o masrafı alan banka ile çalışanın zekası kıttır kimse kusura bakmasın.

Döviz transferi için masraf almayan banka varsa yazın da bilgimiz olsunICBC MasterCard Bonus Kredi Kart'larına 200 TL Bonus! 

• Şubede aktif çalışırsanız vadeli vadesiz kredi vb hqcminiz olursa masrafısz işlem yaptırabiliyorum.
    Ama her mevduat sönüşünde bende .10 .25 gibi banka banka gezsem . Bankanın hiç bir ürününü vs kullanmasam bana da hatta kimseye indirim yapmazlar.

• az önce mesaj geldi başvurum kabul edilmemiş kredi katı için...

• Onay alabilen var mı?

• 4 gun oldu arayan soran yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brotha

Onay alabilen var mı?

Ben aldım gelir belgesi istediler

• bradenburg B kullanıcısına yanıt

Şubeye gitmeniz gerekecek mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Stereo Palma

Şubeye gitmeniz gerekecek mi?

Evet gelir belgesi istediler

• Beni de aradılar bordro ile kimlik fotokopisi maili istediler aydın subesinden gönderdikten sonra da genel merkezden arayıp adres bilgilerimi istediler. Aynı zamanda eşime de istedim fakat ona olumsuz diye mesaj geldi.

• neyehbe N kullanıcısına yanıt
    döviz transferi için transferwise uygun olabilir.

• İnternetten başvurmuştum,az önce aradılar şubeye gelin başvurun sonra genel merkez değerlendirecek dediler.uğraşamam

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.