Hey gidi gözünü sevdiğimin zombie tepesi , az gece mi gecirdim orda.
Off off.
kederlendin mi yaw
bende r1 deydim arkadasda r2 deydi hiç yazı fln gecmemiş
Gm nasıl ya yarın yada haftaya dedi.
Gelsınde kurtulalım artık................ yenı server bende geçicem bırakıcam çarı'..
ronark da bunca kişi oynuyo bunu baska gören yokmu yaaa??? bilmiorum yanlıs anlama ama pek inandırıcı gelmedi bna , böle olsa sadece ronark da diil butun serverler da ya da en azından bi kaç server da daha aynı yazı geçerdi we bunu birsürü insan görrdü , eminim onlarca topic açılırdı forumda...
ayrıca bunu yazan gm deilmi ?? bilmiomu tarihini yarın ya da haftaya dio?? kusura bakma ama bn hiç inanmadım...
inanmayan ınanmasın ztn 1 kere gectı yazıı
Gercekten de yalan bu.Gm Ustten gecmez chat penceresinden werir boyle duyurulari.
quote:
Orjinalden alıntı: Select�
arkadaslar yarın yada haftaya salı Ice Age Gelıyormus.... ronark2 deydım ustte yazı gectı yarın yada haftaya Ice Age GElıyor..
Evet Bende Gordum O Yazıyı Ice Age fln yazıyodu
Arkadaşım İnanmak çok güç sitede bir sürü olay oldu yani sana güvenmediğimden değil ama keşke SS alabilseydin.
bende dün gece noel babayı gördüm geyikleriyle gidiodu no ss no güven H U R A F E
hurafe oyun üzerinde bir değişiklik olacağı zamam sitede duyurur k2
quote:
Orjinalden alıntı: AnatoliaRock
Gercekten de yalan bu.Gm Ustten gecmez chat penceresinden werir boyle duyurulari.
belki geçeceği tutmuş gm in gm ine bağlı
arkadaslar anlamanız kıtmı ben ustten gm gordum demedım.. ustten yazı gectı dedım....