Şimdi Ara

İce/Light mı Light/İce mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadşlar benim int mage varda 36 lvl şuan int 134 mp 101 ilk başta paper olcaktım onun için şu an flame/ice ama çar bu hale geldi :D neyse şimdi skilleri sıfırlatıp pet olacağım için ya Glacier/Light yada Light/Glacier olabilirim açıkçası ikiside çok farklı değil bence pkda fark ediyor ma 36 lvldede pk yapmıcam tabiki geldik kasmaya 48e kadar zaten rahat kasarım partiyle 48 de 80 resist açılıyo ice olursam harpy light olursam deru ve apos neyse kasmada bi problem yok ikisi içinde. onun için ben size hangisi daha zevkli diye soruyorum yani hangi skilleri vurmak daha eğlencelidir yalnız burda nova felan düşünmeyin 36 lvl civarı skilleri göze alın

• ice light yap ex kasarken daha cok işine yarar
  • 36 lvl civarındaki skillere göre mobların yavaşladığını görmek seni daha mutlu eder bence
  • ice light
  • Ice-Light.Kasman daha kolay olur.80 kasarsan Light dönersin zaten.Ama şimdiden Light olursan party bulmakta güçlük çekersin
  • Bunları neye dayanarak yazdığınızıda söylerseniz sevinirim mesela neden ice olursam neden daha rahat kasarım?evet eğer solo takılırsam damagesi lighta göre fazla olduğu için daha kolay kasarım ama zaten mage solo kasamaz ki.KASARKEN iceın lighttan ne farkı var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrametal -- 8 Mart 2010; 23:15:57 >
  • exp kasman için ice
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İce Giga hakkında ?
    17 yıl önce açıldı
    Axe mı? Egos mu?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • exp kasarken flame-ice ol sonra lr-ice a dön bunu çoğu kişi bilmez ama inte verdikçe lr nin kitleme oranı artar onn için paper olup lr olanlara göre (bnm mage int mageyim fr-lr ) daha çok kitliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.