Şimdi Ara

İçeceklerin kralı Milli içkimiz ÇAY (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kola çocuklarına içirmeye geliyoruz !
  • quote:

Orijinalden alıntı: escober12

quote:

Orijinalden alıntı: The@Thing

Arkadaşlar rizeliyim çayın kralını da içtim üretimini de gördüm... Siyah çayı az tüketmeye bakın günde 5-10 bardak içenlere diyorum, onun dışında çaya şeker atanlar çayı seviyorum demesin bildiğin şerbetli su içmiş oluyorsunuz.

hocam günde çay bardağı ile ne kadarı kafidir.

Hocam siyah çay fazla kafein içeriyor yani normal bir ölçüde tutmak her zaman iyidir.Ufak çay bardağı için gün içinde 4 yada 5 iyidir hocam.(Benim bazı tanıdıklarım gün içinde 1-2 çaydanlık bitiriyorlar birde çok şeker atıyorlar çok yaşamazlar herhalde

• ne kahve severim ne çay nesini içiyorlar şu çayın anlamıyorum tadı yok birşeyi yok faydasıda yok,6 aydır ağzıma bile sürmedim senede belki 10 bardak içmişimdir
  • Hayat benim için çayimi yudumladiğim zaman başlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neyini seviyorsunuz bu çayın demeyin kalitelisini için önce çay iyidir özgün bir tadı vardır tamam abartıpta edebiyatını yapmayın
    Kahve de iyidir yeter la artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HERKESE BENDEN CAY

konu kilit forum silinebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: escober12

quote:

Arkadaşlar rizeliyim çayın kralını da içtim üretimini de gördüm... Siyah çayı az tüketmeye bakın günde 5-10 bardak içenlere diyorum, onun dışında çaya şeker atanlar çayı seviyorum demesin bildiğin şerbetli su içmiş oluyorsunuz.

hocam günde çay bardağı ile ne kadarı kafidir.

Hocam siyah çay fazla kafein içeriyor yani normal bir ölçüde tutmak her zaman iyidir.Ufak çay bardağı için gün içinde 4 yada 5 iyidir hocam.(Benim bazı tanıdıklarım gün içinde 1-2 çaydanlık bitiriyorlar birde çok şeker atıyorlar çok yaşamazlar herhalde

ya ben de çaya şeker atmam ama genelde günde 8 çay bardağı ortalamam var hocam.

• günde 1 demlik içerim arkadaş sağolsun kaçak getirdi biraz çaykurla harmanladık muhteşem oldu
  • Ateş, toprak,su,çay...

•  İçeceklerin kralı Milli içkimiz ÇAY
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jexon17

İçeceklerin kralı Milli içkimiz ÇAY

denize karşı rakı balık roka keyfini denemeyen bi insan ölürken yaşadım diyemez

• forever kaçak çay
  • Herkese benden çay Şakire yok
  • hiç bi tadı ve işlevi olmayan bişey,kafanızda türklükle özdeşleştirdiğiniz için ve küçüklüğünüzden beri büyükleriniz sizi alıştırdığı içicek ve sevmeyeni kapitalizm özentiliğiyle suçlicaksınız,hadi ben kahvemi içmeye gidiyorum en azından tadı uyandırma işlevi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jexon17

İçeceklerin kralı Milli içkimiz ÇAY

+1500

Çayı çok içiyoruz tamam da nerden milli içkimiz? Çay kelimesi yabancı bi kelime bi kere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Emir -- 10 Mayıs 2014; 19:47:31 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.